Rémisztő történet gyerekekről



Hátborzongató élményeket osztottak meg a twitterezők.1. A fiam képzeletbeli barátját Jonnak hívták, akárcsak a bátyámat, aki két évvel a fiam születése előtt halt meg. Voltak róla fotóink. Egyszer azt mondtam a fiamnak, hogy „odáig lett volna érted”. Ő erre így válaszolt: „Ó, igen. Nagyon hiányzol neki”. A gardróbban sírtam.2. Kimerültem a 2 éves lányom fürdetésében, mert nem viselte el, ha víz ért az arcához. Kiakadva közölte: „Anya, csak félek, mert múltkor megfulladtam, amikor éltem.”

Majd tovább játszott.3. Évekkel korábban meghalt a kisöcsém. Kilenc hónappal később koraszülötten világra jött a húgom. 4 éves lehetett, amikor ezt mondta anyának: „Boldog vagyok, hogy ismét veletek lehetek. Isten elvett, mert nagyon beteg voltam, de visszajöhettem, mert nagyon szomorúak letettek.”4. Az unokaöcsém 3 évesen arról mesélt, hogy egy kutya van az ágya lábánál. Pontosan leírta a család kutyáját, akit a születése előtt, tavasszal kellett elaltatni. Soha nem látott róla fotót.5. Amikor az unokahúgom 4 éves volt, akkor az Eiffel torony képét látva közölte: „Soha nem mehetek oda. Ott fejeztek le.”6. Kiskoromban láttam egy öreg nénit, aki azt figyelte, hogy alszom. Anyukám azt hitte, hogy bolond vagyok. Felnőttként találtam egy fotóalbumot, amiben volt egy 1920-ban készült kép az üknagyanyámról. Rögtön felismertem.7. Kiskoromban az Elizabeth Ann Sullivan álnevet használtam, szerettem a hosszú ruhákat viselni, a hajamba pedig masnit tettem. Ezt a nevet használtam ahhoz a játékhoz is, amit régimódi családnak neveztem el, és elmondtam a testvéreimnek, hogy hogyan legyenek „régimódiak”.

Néhány évvel később, a húszas éveimben, megtudtam, hogy a dédnagymamámnak volt egy húga, aki az 1800-as évek végén született, és 3 évesen, influenzába halt meg. A neve Elizabeth Ann Sullivan volt, a hajában masnit viselt.8. A kisöcsém teljes párbeszédeket folytatott a szobájában, ahol egyedül volt. Apám az egyik éjjel kihallgatta, majd amikor készült belépni, akkor a testvérem ezt kérdezte: „ne, várj, hova akarsz menni?”9. Komoly komplikációkkal nézett szembe anyukám, amikor terhes volt. Azt mondták neki, hogy a baba valószínűleg meghal. Amikor a kutyám, (Shadey) elpusztult, akkor a problémák is megszűntek. Anyukám egészséges kislányt szült, aki totyogós korában azt mondta, hogy látja Shadeyt.10. Amikor az unokaöcsém 2 éves volt, akkor arról beszélt, hogy Botswanában harcolt. A földgömbön rámutatott egy pontra, és azt mondta, hogy ott élt.11. 10 évesen egy pillanatra, megláttam a nagypapámat a szobám ajtajában. Ő háromezer kilométerre lakott tőlünk. Másnap suli után beültem a kocsiba. Még mielőtt anya bármit mondhatott volna, kibukott belőlem, hogy „valaki meghalt”. A nagyapám előző éjjel halt meg.12. Totyogósként mindig a Mary Poppinst néztem a nagyimmal. Egyszer ezt mondtam neki: „Akkor is ezt néztem veled, amikor még kislány voltál.”

A nagymamám megkérdezte, hogy mi volt akkor a nevem, mire azt feleltem, hogy Maud. Így hívták a nagymamáját. Mindenki kiborult tőlem.13. A 3 éves gyerekem gyakran beszélt egy George nevű barátjáról, aki nagyon szeretett vicces kalapokat viselni, valamint buborékot fújni. A dédnagyapja volt, aki egy évtizeddel a születése előtt meghalt.14. A fiam 3 éves volt, mikor átment a volt anyósom házába karácsonyozni. Hazaérve ezt mondta: „Láttam a nagypapámat! Csak én, senki más. Nagyon boldog volt.”

A nagypapa hónapokkal az előtt halt meg, hogy a fiam megfogant volna.

(Forrás: bizzarium.com)

Ajánló

Ajánló