28 ciki dolog, amit az is csinál, aki nem vallja beA zseniális listán szerepel például, hogy pánik fog el a pénztárnál, mert túl lassan tesszük el az aprót, de az is, hogy reflexből nevetünk, pedig oda se figyeltünk, hogy mit mondott a másik.Az őszinteségnek megvannak a határai, mert minden embernek vannak olyan titkai, magánügyei, ami senkire se tartózik rajta kívül, de emellett olyan szokásaink is léteznek, amelyekről azért nem beszélünk, mert túl ciki, pedig könnyen előfordulhat, hogy más is csinálja, csak ő is kínosnak tartja.

A következő listán 28 olyan ciki szokást szedtek össze, amelyeket a legtöbb ember csinál.

1. Amikor a barátaink az esti programról ötletelnek, de mi tudjuk, hogy aludni fogunk, ám ennek ellenére belemegyünk a tervezgetésbe.

2. Minden este másodpercre kiszámoljuk, hogy mennyit aludhatunk reggelig.

3. Néha, amikor elmegyünk mások mellett, akiknek halljuk a beszélgetését, akkor fejben tanácsot adunk nekik.

4. A boltban nem veszünk semmit, ezért távozás közben az jár a fejünkben, hogy: „viselkedj természetesen, ártatlan vagy.”

5. Valakinek az Instagramját nézegetjük, majd azt vesszük észre, hogy már az illető unokatestvérének a testvérének a feleségének a 2010-es nyaralási képeinél járunk.

6. A pénztárnál pánikba esünk, mert túl lassan tesszük el az aprót, és azon idegeskedünk, hogy mindenki miattunk vár.

7. Amikor felkelünk, hogy munkába vagy iskolába menjünk, de még 20 percet ücsörgünk az ágy szélén, bambán magunk elé meredve vagy takarót húzva a fejünkre.

8. A hamis nevetés, amit akkor teszünk, ha fogalmunk sincs arról, hogy miről beszélt a másik.

9. Tudjuk, hogy 20 perc múlva indulnunk kell, mégis megpróbálunk megnézni egy 40 perces sorozatrészt.10. Megpróbáljuk a fenti kép szerint tartani a távirányítót, ha kimerült az elem.

11. Amikor a tutti-frutti nem jön le a papírról, akkor azt gondoljuk, hogy teszek rá, akkor is megeszem!

12. Amikor az étteremben túl hangosan beszélget a mellettünk ülő asztaltársaság, akkor legszívesebben megfojtanánk őket.

13. Nem dobjuk ki a régi pólóinkat, pedig a 70-ből csak 10-et szoktunk viselni.

14. Amikor betegek vagyunk és bedugult orral ülünk, akkor arra gondolunk, hogy milyen jó volt, amikor képesek voltunk levegő venni, és ezt mennyire természetesnek vettük.

15. Amikor törölnünk kellene egy fotót a mobiltelefonról, de azt gondoljuk, hogy soha nem tudhatjuk, hogy mikor kell még.

16. Lehalkítjuk az autó rádióját, mert a navigáció szerint egyre közeledünk a keresett címhez.

17. Amikor hallgatunk egy dalt, de egy idő után elfeledkezünk róla, és csak a végén kapunk észbe, ezért visszaállítjuk az elejére, hogy most tényleg végighallgassuk.

18. Amikor a mobilon internetezünk, de hív valaki, akkor hagyjuk, hogy hadd csörögjön, mert minél előbb folytatni akarjuk a netezést.

19. Tipikus arcot vágunk, amikor elmegyünk valaki mellett, akit ismerünk, de nem tudjuk, hogy annyira-e, hogy köszönjünk neki.

20. Ha a boltban valaki az útban áll, akkor nem szólunk rá, hanem úgy teszünk, mintha mást néznénk a polcon.

21. Távirányító keresés közben felállítjuk az ismerőseinket, mert nem hisszük el, hogy nem ülnek rajta.22. Egy gyümölcs elfogyasztása után egészségnek érezzük magunkat.

23. Ha meghalljuk a hangunkat egy felvételen, akkor megkérdőjelezzük magunkban, hogy valójában kik vagyunk.

24. Lekapcsoljuk a villanyt az alagsorban, majd felrohanunk a földszintre nehogy a gonosz elkapjon.

25. Amikor begörcsöl a lábunk, akkor arra gondolunk, hogy eljött a vég.

26. Amikor valakinek azt írjuk, hogy: „hahaha, ez annyira LOL”, akkor valójában fapofával ülünk.

27. Ha otthon telefonálunk, akkor különböző pózokat veszünk fel.

28. Online vásárláskor több ezer forintot költünk, de a plusz ezres szállítási költség miatt töröljük a rendelést.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló