Életed mely területén leszel szerencsés a Disznó évében?



Válassz egy lapot a lenti képről, ha kíváncsi vagy, hogy miben számíthatsz a kínai szerencsemalac segítségére 2019-ben!1. Anyagiak – Megnyílik a pénzcsap: Nem várt pénzösszeg ütheti a markodat, vagy úgy kereshetsz többet, hogy azért nem kell különösebben megerőltetned magad. Arról is lehet szó, hogy 2019-ben örökölsz, esetleg egy nyereményjátékban lesz szerencséd, de az sem kizárt, hogy egy korábban kölcsönadott összeget kapsz vissza, vagy talán sikerül eladnod az ingatanodat, és ilyen módon jutsz ajándékpénzhez.

2. Egészség – Eredményes fogyókúra: Ha a 2019-es célkitűzésed az, hogy leadod a felesleges kilóidat, kigyúrod magad, vagy szexi istennővé változtatod a tested, akkor a kínai szerencsemalac támogatni fog ebben.

3. Egészség – Csodálatos gyógyulás: Pozitív fejleményekre számíthatsz az egészséged terén a Disznó évében. Ha jelenleg betegeskedsz, akkor hamarosan komoly javulás állhat be az állapotodba. A gyógyulás csak akkor valósulhat meg, ha követed az orvosod utasításait, ami mellett tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy testben és lélekben egyaránt jól érezd magad!

4. Szerelem – Új partnert találsz: Ha párkeresőként kezdted a 2019-es esztendőt, akkor hamarosan szerencséd lesz, mert a legváratlanabb helyen és időben találkozhatsz az új kedveseddel. A kínai szerencsemalac annak a valószínűségét sem zárja ki, hogy a kiszemeltedet sikerül meghódítanod. Ha párra vágysz, akkor érdemes lehet regisztrálnod egy társkeresőoldalon is!

5. Szerelem – Eljegyzés vagy házasságkötés: A szerelmi életedbe hoz jelentős, pozitív változást a Disznó éve. Ez a szerencse jelenthet összeköltözést, eljegyzést, házasságkötést, gyermekáldást, vagy bármit, amire titkon a párkapcsolat terén vágysz.

6. Karrier – Olyannal foglalkozhatsz, amit szeretsz: A kínai szerencsemalac azt tanácsolja, hogy a Disznó évében jól járnál, ha tennél azért, hogy valóra váltsd az álmaidat, mert a szerencse melléd fog állni ezen a területen, a segítségével pedig elérheted, hogy végre azzal foglalkozz, amivel igazán szeretnél.

Jók a kilátásaid, ha például vállalkozást indítanál, de arra is jó esélyed van, hogy megkapd azt az állást, amire régóta áhítozol. Arra is nyílhat lehetőséged, hogy hivatásos zenész, író, festő lehess. Legyen szó bármiről, idén ráléphetsz a megvalósítás útjára.

7. Anyagiak – Anyagi helyzet javulása: A kínai szerencsemalac abban fog segíteni, hogy az anyagi helyzeted szépen, lassan stabilizálódjon 2019-ben. Végre egyenesbe jöhetsz, és megszabadulhatsz az adósságaidtól, ha vannak.

Az sem kizárt, hogy a Disznó évében fizetésemelést kapsz, vagy másodállást vállalsz, aminek hála, idővel megoldódnak az anyagi problémáid. A pénzügyi gondjaid rendezése után többet engedhetsz meg magadnak, vagyis többé nem kell létminimumon élned.

8. Karrier – Feltörsz a csúcsra: A karriered lehet a legszerencsésebb életterületed a Disznó évében. A kínai szerencsemalac úgy látja, hogy 2019-ben felérhetsz a csúcsra. Ha vállalkozást vezetsz, akkor annak felvirágoztatására is jók a kilátásaid. Ha alkalmazottként dolgozol, akkor előléptethetnek, olyan helyre kerülhetsz, ahol az eddiginél sokkal jobban meg fognak becsülni, többre fognak értékelni. Ez fizetésemelést is jelent.

9. Egészség – Egészséges életvitel: Ha 2019-ben egészségesebben akarsz étkezni, elhagyod a káros szenvedélyeidet, rendszeresen fogsz sportolni, akkor a kínai szerencsemalac melletted fog állni, hogy támogasson az egészségesebb életvitelben. Tegyél lépéseket az egészséges életet kialakítása felé!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló