Bőrhibák ellen természetesen - Így készíts mitesszer eltávolító tapaszt házilag



Fekete pöttyök, fájdalmas pattanások? Mindennek most véget vethetsz egy egyszerű és olcsó praktikával, amit te magad készíthetsz el! 

Már régen elmúltak a tini éveid, de a bőrhibák nem? Akkor itt az ideje, hogy nekik is búcsút ints. Olykor mindenkinek az arcán megjelenik egy két fájdalmas pattanás, melyeknek elődjeik a jól ismert fekete kis pöttyök, különösen az orr, az arc és az áll tájékán gyülekezve. A piac és a szépségipar ma már számtalan megoldást kínál ezen csúnyaságok leküzdésére, de mi van, ha nem is kell olyan sok pénzt és fáradtságot bele feccölnöd, ha van egyszerűbb megoldás is? 

A következő praktika a drogériákban kapható mitesszereltávolító tapasz házi verziója, amihez összesen 2 dologra lesz szükséged: egy tojás fehérje és egy papír zsebkendő rétegekre szedve. Verd fel habbá a fehérjét, kend a mitesszeres területre, majd alaposan nyomj bele egy vékony réteg zsepit. Ez követően ismételd meg 3x, hogy a végén három réteg tojás és három réteg zsepi legyen az arcodon. A "tapasz" körülbelül 20 perc után megszárad, majd egy könnyed mozdulattal eltudod távolítani. Ha az első kezelés nem volt elég hatásos, akkor ismételd többször. Ha nehezen nyílnak a pórusaid, akkor előtte csinálj egy 5 perces kamillás gőzölést, így még mélyebben kitudja majd fejteni a hatását a praktika. 

 

Ajánló

Ajánló