Valentin-napi varázslatok



Négy szertartás párkeresőknek és kapcsolatban élőknek.Valentin-napon olyan jó energiák ölelik körbe a világot, amelyeket felhasználhatsz arra, hogy égi támogatást kérj a párkereséshez, vagy a meglévő kapcsolatod javításához, feltüzeléséhez. Ebben lehet segítségre a következő négy szertartás, amit február 14-én végezz el!

Szerelmi cipővarázs: Ha párt keresel, ehhez pedig égi támogatást kérnél, akkor Valentin-napon gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, és füstölj jázminnal! Vegyél elő egy kis tálkát, amibe keverj össze nagyjától egy teáskanálnyit ezekből a szárított növényekből: majoránna, rozmaring, babér, mák és kardamom.

Fogd a kezeid közé a tálkát, képzeld magad elé, hogy rád lel a szerelem, megtalálod az új kedvesedet! Ha ezzel megvagy, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Áldott legyen Szent Valentin-napja, az év egyik legszebb ünnepe, amelyen mosolyogjon rám a szerencse és Szent-Valentin áldása kísérjen utamon, hogy bárhol, bármikor, a lehető leghamarabb, találkozhassak életem szerelmével.”

Most fogd meg a cipőidet, szórd bele a növénykeveréket, vagy tedd azt zsákocskákba, amit aztán dugj a lábbeli orrába! A cipőt tedd az oltárodra, hagyd ott éjszakára, másnap pedig vedd fel, és így indulj el otthonról! A következő napon kiszórhatod a növényeket a cipődből.

Szeress belém almavarázs: Vegyél elő két piros gyertyát! Az egyikbe karcold a párod nevét, a másikba a sajátodét, majd gyújtsd meg a gyertyákat! Most fogd az almát a kezeid közé, és képzeld el a szerelmeteket, amit láss olyannak, amilyennek szeretnéd!

Mondd el ezt a varázsigét:

Aphrodité istennő áldása van ezen az almán. Az a pár, amelyik eszik belőle, azt megérinti a soha ki nem hunyó, örök szerelem tüze. Éhezz rá, akard, szeresd kedvesem ezt az almát úgy, ahogy engem és én is így epedek el érted.”

Egy pillanatra tartsd az almát a gyertyák lángjaihoz, és folytasd a varázsigét „Megpecsételtetett az örök tűz lángjának csókjával.”

Még ugyanazon a napon, amelyen elvégezted a varázslatot, egyétek meg az almát. A legjobb, ha utána ágyba bújtok és szeretkeztek a pároddal.

Gyors pártaláló varázs: Ha párt keresel, akkor vegyél elő hét mágnest és egy piros gyertyát! A gyertyába karcold a nevedet, tedd köré a mágneseket!

Füstölj rózsával, gyújtsd meg a gyertyát, mondd el az alábbi varázsigét:

Legkésőbb hét héten belül találkozom hét férfival/nővel. Sikeresen kiválasztom közülük azt az egyet, aki a lelki társam lehet. A 7 lélek között ott lesz a szerelmem, ha a hatalmas istenek úgy döntenek.”

A szertartás utáni hét nap mindegyikén gyújtsd meg a gyertyát, egy rövid időre képzeld magad elé, hogy találkozol a hét nővel/férfival, akik között megtalálod életed szerelmét.

Kapcsolaterősítő varázs: Ha a párkapcsolatodra ráfér a harmonizálás, megerősítés, akkor gyújts meg két piros gyertyát, készíts elő piros fonalat! Filcből, vagy más anyagból, alakíts ki két fél szívet. Az egyiken legyen a párod neve, a másikon a tied!

Relaxálj, és a párod iránt érzett legnagyobb szerelemmel képzeld el, hogy mire vágysz! Varrd össze a két fél szívet, és mondd el a varázsigét:

A kezem, az istenek keze. Egymáshoz rendeltek bennünket. A cérnám a sors fonala, ami egy életre összeköt bennünket, egészen addig, ameddig az istenek jónak látják. Kapcsolatunk mostantól még erősebb és szorosabb.”

Az összevarrt szívet tedd a párnátok vagy a matracotok alá egész éjszakára!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló