Mit jósolnak a rúnák az idei tavaszra?



A csillagjegyed alapján mire számíthatsz az évszakban?Kos: Mannaz, Teiwaz Thurisaz. A szerelmi életed pozitív irányú változáson eshet át. A karrier terén nagy áldozatokat kell meghoznod a siker érdekében, a környezeteddel pedig gyakran összetűzésbe kerülhetsz.

Bika: Ehwaz, Sowulo, Laguz. A tavasz pozitív hatást gyakorol rád, tele leszel élettel, energiával, a munkahelyeden és a karrieredben pedig sikert arathatsz. Az évszakban szembekerülhetsz valamelyik félelmeddel, előtérbe kerülhetnek a tudatalatti vágyaid és aggodalmaid is.

Ikrek: Algiz, Laguz, Gebo. Az égiek maximálisan támogatnak terveid megvalósításában, ráadásul előrelépésre számíthatsz az életed minden területén. Habár sok kellemetlenséget sikerül elkerülnöd az évszakban, mégis előtérbe kerülhet egy elnyomott félelmed, amivel szembe kell nézned.

Rák: Berkana, Nauthiz, Ehwaz. Ha ez aktuális, akkor hamarosan szülői örömök elé nézhetsz. Amennyiben ez kizárt, akkor az derülhet ki, hogy a családod bővül új taggal. Az üzleti életed fejlődésnek indulhat, anyagiak terén pedig a tavasz első két hava hozhat bőséget.

Oroszlán: Anuz, Kaunaz, Fehu. A szokottnál jóval nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz az évszakban. A problémákat könnyedén megoldod, a kapcsolataidat harmonizálod, valamint megtalálod a testi-lelki egyensúlyodat.

Szűz: Inguz, Raido, Laguz. Rengeteg munkád lesz az évszakban, de ezt ne bánd, mert eredményes leszel mindegyikkel, éppen ezért lesz jó döntés a részedről, ha lépéseket teszel a céljaid elérése irányába. Tavasszal úgy érezheted, hogy haladsz valahova, a problémáid terén pedig látni fogod az alagút végét.

Mérleg: Nauthiz, Wunjo, Raido. Az évszak első felében nehézségekkel, akadályokkal találhatod szembe magadat. A tavasz második felében hirtelen minden beindul körülötted, folyamatosan kapod az újabb és újabb lehetőségeket, de a munkádban és anyagiak terén is javulás várható.

Skorpió: Othilia, Teiwaz, Uruz. Nem kizárt, hogy örökölni fogsz az évszakban, vagy más módon kapsz váratlan pénzösszeget. Ha lakást szeretnél vásárolni, akkor a rúnajóslat szerint ez sikerülni fog. Ugyanakkor a tavasz rengeteg munkát hoz magával, a környezeteddel pedig gyakran keveredhetsz konfliktusba. A szerelmi életed felpezsdülhet.

Nyilas: Fehu, Thurisaz, Hagalaz. Az évszak első fele sikert és fejlődést hoz az életedbe. Az anyagi helyzeted nagyszerűen alakulhat, a munkahelyeden sikert sikerre halmozhatsz, de akár elő is léptethetnek. A rúnajóslat szerint, amikor már kezded magad nyeregben érezni, akkor egy váratlan kellemetlenség, fájdalmas esemény, drasztikus változás üthet ki.

Bak: Berkana, Uruz, Inguz. A vállalkozásod, karriered fejlődésnek indul az évszakban. Ha ez aktuális, akkor hamarosan gyarapodhat a családod. A rúnajóslat szerint szenvedéllyel és tűzzel teli, kifogástalan szerelmi életed lesz tavasszal.

Vízöntő: Algiz, Jera, Teiwaz. Mindegy, hogy mibe vágsz bele, mert a rúnák szerint minden sikerre van ítélve, amibe tavasszal belefogsz. Az évszakban találkozhatsz valakivel, aki anyagi téren támogathat, esetleg más módon segíthet a céljaid elérésében. Most megéri nagyon szorgalmasnak lenned, mert rengeteg mindent elérhetsz.

Halak: Fehu, Isa, Inguz. A munkahelyeden kiugró sikerben lehet részed, de akár előléptetést is kaphatsz. Akár emiatt, esetleg a vállalkozásodnak hála, vagy nyeremény formájában, de áradni fog hozzád a pénz. Az évszak utolsó heteiben úgy érezheted, mintha hirtelen blokkolnának. Ez azért fog történni, mert kicsit befelé kell figyelned.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló