Melyik ékkő erejére lehet szükséged tavasszal?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy a holdkő, az ametiszt vagy például a jáspis lesz-e hasznodra az évszakban.Kos – Gránát: Az ékkő megerősíti a önbizalmadat, előhozza a rejtett képességeidet, pozitív hatást gyakorol a szerelmi életedre, előhívja a szenvedélyes oldalad, ráadásul erős védelmi hatásával elűzi a környezetedből a negatív energiát és személyeket.

Bika – Ametiszt: Az ékkő megnyugtat, türelmet ad, és olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, amiket máskor nem vennél észre. A segítségével rájöhetsz, hogy hogyan érheted el a céljaidat, és megértheted, hogy mi és miért történik veled. Az ametiszt támogatásával valóra válthatod az álmaidat, megtalálhatod a lelki békédet.

Ikrek – Holdkő: A holdkő megtanít arra, hogy bátran kimond, kimutasd az érzelmeidet, és feltárja a lelkedet, a tudattalanodat azért, hogy jobban megérthesd önmagadat, a vágyaidat, ugyanis tavasszal önmagaddal kell sokat foglalkoznod. Mindemellett élénk álmokat, megvilágosodást is kaphatsz tőle.

Rák – Citrin: A citrin által leszámolhatsz azokkal a szokásokkal, tulajdonságokkal, amelyek akadályoznak az előrejutásban, de a negatív önkritikáról és mások kritizálásáról is leszoktathat. Az ékkő empatikusabbá tehet önmagaddal és másokkal szemben.

A tavaszi ékköved fejleszti a szervezőképességet, hogy a munkádban és a vágyaid elérésében gyakorlatiasabb és hatékonyabb lehess.

Oroszlán – Jáspis: Eluralkodhat feletted a tavaszi fáradtság, emiatt muszáj lesz előbb gondolkodnod, majd csak ezt követően cselekedned. Ebben a folyamatban segíthet a jáspis, ami energiával tölthet fel. Emellett az ékkő segíthet a tudatos döntésekben, valamint abban, hogy odafigyelj önmagadra és a környezetedre.

Szűz – Rózsakvarc: A rózsakvarc előtérbe hozza a megértő, barátságos, gyengéd, kedves oldaladat. Abban is támogat, hogy pozitívabban, színesebben lásd a környezetedet.

Mérleg – Achát: A horoszkóp szerint bármelyik achátot választhatod, mert mindegyik segíthet neked abban, hogy sikeresen befejezz mindent, amibe tavasszal belekezdesz. Az ékkő megnyugtatja az elmédet, megszünteti az érzelmi hullámzásaidat, vagyis általa elkerülheted azt, hogy ingerlékeny legyél.

Skorpió – Kalcedon: A „szónokok köve” néven is emlegetik az ékkövet, ami nagyszerű hatást gyakorol a kommunikációra, az önbizalomra és a vezetői képességekre, minderre pedig nagy szükséged lesz az évszakban.

Nyilas – Tigrisszem: Az ékkő segíthet különbséget tenni a lényeges és a felesleges dolgok között, önbizalmat és határozottságot adhat neked, a felszínre hozhatja a rejtett tulajdonságaidat. Attól is megóvhat, hogy keményen dolgozz, mert általa tudni fogod, hogy mikor kell pihenni.

Bak – Aventurin: Tavasszal megcsappanthat az energiaszinted, eluralkodhat feletted az évszakra jellemző fáradtság, ezért az ékkő vitalitással, életerővel tölthet fel, de abban is segít, hogy megtaláld a belső békédet. Általa harmóniát teremthetsz a szíved és az eszed között.

Vízöntő – Akvamarin: A lelket harmóniával feltöltő akvamarin bizalmat és nyitottságot ad neked, felszínre hozza a türelmes, kiegyensúlyozott, békés oldaladat. Általa együtt érző, szeretetteljes lehetsz másokkal.

Halak – Borostyán: A jólét és gazdaság kövét kaptad tavaszra, mert a borostyán hasznodra lehet a karrier és az üzleti életed terén, ráadásul energiával, pozitivitással és jó hangulattal tölthet fel, ami a terveid megvalósítása szempontjából fontos.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló