Hogyan ünnepled a húsvétot?



A csillagjegyed alapján így szereted tölteni az ünnepet.Kos: Idejében hozzákezdesz a dekorációhoz, tojást festesz, de hajlamos vagy félbehagyni az egészet, ha elfogy a lendületed. Mire valóban húsvét lesz, addigra könnyen elmehet a kedved az egésztől. Húsvétkor általában összegyűlik a családod, neked pedig figyelned kell, nehogy veszekedés törjön ki a ünnepi asztal körül.

Bika: Örömteli alkalomként éled meg, hogy együtt vagytok a családoddal és pozitívan tekintesz a jövőbe. Ugyanakkor a tojásfestést szívesen meghagyod másnak, és csak néhány apró dekorációval költöztetsz ünnepi hangulatot az otthonodba. Ezeket is inkább megveszed.

Ikrek: A hatalmas lakomákat szereted a legjobban a húsvétban, amikor azt sem bánod, ha te főzöl a családnak, de az is kedvedre van, ha végigkóstolhatod a nagyszülők remek fogásait, ugyanis a lényeg az, hogy olyasmit ehetsz, amit máskor nem.

Rák: Nem rajongsz a húsvétért, mert szívesebben lennél kettesben a pároddal, mint a közeli és távoli rokonaiddal. Tudod, hogy ilyenkor mindenki arról faggat, hogy mikor állsz oltár elé, mikor jön a gyerek, és mi újság a munkahelyeden, ehhez meg semmi kedved.

Oroszlán: Szeretsz tojást festeni, de az is kedvedre való, ha órákat tölthetsz a dekoráció készítésével. A családi összejövetelt is örömteli alkalomként éled meg, mert végre mindenki együtt lehet, és talán a régi konfliktusokat is sikerül feloldani.

Szűz: Nem szereted az ünnepeket, de a szeretteid kedvéért megerőlteted magad, készülsz nekik valami aprósággal és részt veszel a családi összejöveteleken, viszont a hangodat alig hallani, mert hagyod, hogy más beszéljen a társaságban.

Mérleg: Nagyon szereted az ünnepeket, így a húsvétot is. Minden évben más-más technikával fested meg a tojásokat. A kész dekorációból szívesen adsz a szeretteidnek, akik minden évben elámulnak a remekműveidtől.

Skorpió: Nem tartod számon a jeles napokat és az ünnepeket, ezért nem ritka, hogy a barátaidnak kell szólniuk, hogy nem kell bemenned dolgozni, mert húsvét lesz. Ugyanezért nem teszel előkészületeket sem, és a lakásodat sem öltözteted húsvéti díszbe. Amikor itt az idő, akkor udvariasságból részt veszel a családi ebéden vagy vacsorán.

Nyilas: Gyakran változik a hangulatod, így az is, hogy éppen milyen a kapcsolatod a soron következő ünneppel. Egyszer teljesen fellelkesülsz, csodás tojásokat festesz, de máskor annyi más dolgod van, hogy teljesen kimegy a fejedből az ünnep.

Bak: Rajongsz a családi ünnepekért, mert boldoggá tesz, hogy együtt a család. Bakként beleadod a szívedet-lelkedet, hogy a vendégeid elégedettek legyenek az étellel és a hangulattal. Húsvétra már előre bevásárolsz, hogy semmiből se legyen hiány. Azt sem bánod, ha órákon keresztül kell főznöd, mert fenséges lakomával akarod meglepni a szeretteidet.

Vízöntő: Nálad csendesen telik a húsvét. Nem érdekel, hogy finomabbnál finomabb ételekkel pakold tele az ünnepi asztalt, de azért készülsz valami különlegességgel. Az ünnepi asztalnál általában csak szűk családi kör foglal helyet, mert nem kedveled a zajt, és csak azokkal szeretsz lenni húsvétkor, akiket tényleg tiszta szívből szeretsz.

Halak: Az előkészületeket szereted a legjobban, de nem a bevásárlást és a főzést, hanem a dekorációt. Húsvétkor gondoskodsz arról, hogy legyen egy-két barkaág az asztalon, nyuszis csecsebecse és hímzett tojás, amiket lehet, hogy a boltban veszel meg.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló