Kérj áldást a gyermekeidre anyák napján!



Egészség és védelem varázslatok május első vasárnapjára.Apró meglepetéssel, virágcsokorral, versekkel és dalokkal köszöntik fel a gyerekek az anyukájukat május első vasárnapján, azon a napon, amelyen elvégezhetsz néhány anyák napi varázslatot, ha egészséget és védelmet szeretnél kérni az égiektől.

Az anyák napi mágia azonban egy olyan különleges terület, ami csak akkor működik, ha már van gyermeked, ugyanis csak akkor rendelkezel a szertartáshoz szükséges női energiával.

Egészséges anyaistennő varázs: Amennyiben jó egészségnek szeretnél örvendeni, akkor végy egy rituális tisztítófürdőt úgy, hogy a vízbe tegyél fehér virágokat. Az oltárodat is fehér virággal, köztük liliommal díszítsd!

Amikor végeztél a fürdéssel, akkor gyújts meg 4 db fehér és 4 db zöld gyertyát, valamint füstölj zsályával. Ezt követően fogj egy cetlit, amire írd le a betegségedet, vagy a lelki, fizikai terheidet, amitől szívesen megszabadulnál.

Most relaxálj az oltárod előtt. Ha úgy érzed, hogy felkészültél, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Isten éltessen engem, hiszen a mai az én ünnepem. Hatalmas Istennő, Nagy Anya, áldj meg engem, űzd ki belőlem a betegséget, ami kínozza testemet és lelkemet.”

Égesd el a cetlit, majd vedd a kezedbe a liliomot, amit érints a beteg szervedhez, vagy simítsd végig az egész testeden a fejed búbjától a lábadig, miközben ezt mondd el:

Visszatér belém a lélek, testem-lelkem erősebb, mint valaha.”

Ezt addig csináld, amíg jól esik. A következő napon fogd a hamvakat és a liliomot, majd ásd el! Ha erre nincs lehetőséged, akkor a természetben szabadulj meg tőlük!

Áldás a gyermekekre: Ennél az anyák-napi mágiánál annyi fehér gyertyára lesz szükséged, ahány gyermeked van. Minden gyertyába karcold bele egy-egy gyermeked nevét, majd gyújtsd meg a gyertyákat!

Ha van, akkor tegyél a gyerekeidről fotót az oltárodra! Attól függően, hogy mennyi gyertyát gyújtottál, rakj ki belőlük kört vagy háromszöget! Amennyiben egy gyertyát gyújtottál, akkor azt tedd a képre.

Ha kész vagy, akkor az alakzat köré tegyél 8 db kék gyertyát és füstölj zsályával! Tégy a közeledbe egy kis tál vizet, só és rózsa keverékével. Amennyiben tudsz, akkor tégy a gyerekeid képére tollpihéket, vagy nyomtass ki képet Ízisz istennőről.

Most foglalj helyet az oltárod előtt, majd képzeld el a gyerekeidet úgy, hogy aranyfény veszi körül őket, Ízisz pedig rájuk teríti a szárnyait! Amikor ezt elég jól magad elé képzelted, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Magasságos Ízisz istennő, feleség, anya, varázslónő és gyógyító, arra kérlek téged, hogy áldd meg gyermekeimet bőséggel és egészséggel. Add, hogy soha ne szenvedjenek hiányt semmiből és sokáig élhessenek békességben, szeretetben. Vedd őket védő szárnyaid alá, szeresd őket úgy, mintha saját gyermekeid lennének.”

A varázsige után óvatosan spriccelj vizet a gyertyákra és a képekre, miközben ezt mondd:

Áldottak vagytok gyermekeim/gyermekem!”

Végül a saját szavaiddal mondj köszönetet az istennőnek, majd a következő napokban égesd le a gyertyákat, miközben képzeld el, hogy a gyermekeid védve vannak!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló