Mitől kapsz röhögőgörcsöt?A csillagjegyed alapján milyen vicctől törsz ki nevetésben?A humorérzék megkönnyíti az emberek mindennapjait, hiszen egy jó vicc segít tompítani egy kellemetlen, kínos helyzet komolyságát, kapcsolatot teremthet két személy között, a nevetés pedig oldja a feszültséget.

Ugyanakkor a humor esetében is igaz, hogy nem vagyunk egyformák, ezért a horoszkóp elárulja, hogy a csillagjegyed alapján melyik viccen neveted el magad a legkönnyebben.


Kos – méme
k: S
zereted, ha egy viccnek mögöttes tartalma van, emiatt a mémeken nevetsz a leghangosabban, mert ezek általában egy-egy konkrét problémára mutatnak rá, olyan helyzeteket figuráznak ki, amelyeket valószínűleg mindenki átélt. A sporttal kapcsolatos mémeket nagy szeretheted.

Bika – internetes videók: A fura videókon szoktál jókat nevetni, ugyanis te azokban a felvételekben, szituációkban is megtalálod a humort, amelyek előtt mások értetlenül állnak. Leginkább a szürreális főzős videókat találhatod viccesnek.

Ikrek – szellemesség: Intelligens, társaságkedvelő személyiséged miatt kedvelheted a kreatív képregényeket, vicces skicceket és karikatúrákat. Fontosnak tartod, hogy társaságban kibeszéljétek a látottakat.


Rák – amin más nem nevet:
Az olyan rétegsorozatok lehetnek a legviccesebbek, mint az Office vagy a Városfejlesztési osztály. Gyakran idézhetsz a legutóbbi részekből, esetleg egy-egy élethelyzetben előkapod valamelyik szereplő mondásait. Ha mások nem is értik, hogy mi olyan vicces ezeken, azokon jót derülnek, hogy te milyen átéléssel imádod ezeket a műsorokat.


Oroszlán – helyzetkomikum: Minden élethelyzetre megvan a megfelelő vicced. Nagyon szereted a gifeket, videókat, vicces képeket, ezért ezekkel szoktak felköszönteni az ismerőseidet, vagy ezekkel kívánsz kellemes ünnepeket.


Szűz – gyerekes humorérzék: Képes vagy percekig nevetni egy gyerekes poénon, vagy azon a videón, amit már ezerszer láttál. Hajlamos vagy elnevetni magad, amikor eszedbe jut egy több éves poén.

Mérleg – együtt nevetni: Mások humorát találod viccesnek. Azt szereted a legjobban, ha együtt nevethetsz a többiekkel, ezért nem szereted egyedül nézni a vicces videókat, sorozatokat. Azt élvezed a legjobban, ha többedmagaddal élvezheted végig a humoros filmeket.


Skorpió – szóviccek:
Elsősorban a szóvicceken tudsz nagyokat nevetni. Te képes vagy bárkiből, akár saját magadból is, viccet csinálni egy jó poén kedvéért. Rajongsz az eredeti és szellemes ötletekért.


Nyilas – előadóművész:
Nyílt természetű, könnyen barátkozó ember vagy, aki általában önmagadról sztorizol, aztán könnyesre neveted magad a hallgatósággal.

Bak – száraz humor: Az irónia, a szarkazmus és a fekete humor az, amin pillanatokon belül elneveted magad. A kedvenc műsorod a fekete komédia lehet. Az életben gyakori, hogy rövid, tömör, cinikus megjegyzéseket teszel a körülötted élőkre és a történésekre.

Vízöntő – intellektuális humor: Rendkívül intellektuális vagy, és ez a humorérzékedben is megmutatkozik. Az alpári vicceken nem tudsz nevetni, de egy jó szójáték, tréfás feltörő pillanatok alatt előcsalja belőled a nevetést. Vízöntőként az irodalmi mémeket és versek elferdítését nagyon kedvelheted.

Halak – társadalmi kritika: Az aktuális politikai elit kifigurázásán, a társadalmi problémákra épülő vicceken és komédiákon jókat nevethetsz. Szeretsz aktívan akarsz részt venni a humoros helyzetekben.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló