Mitől kapsz röhögőgörcsöt?



A csillagjegyed alapján milyen vicctől törsz ki nevetésben?A humorérzék megkönnyíti az emberek mindennapjait, hiszen egy jó vicc segít tompítani egy kellemetlen, kínos helyzet komolyságát, kapcsolatot teremthet két személy között, a nevetés pedig oldja a feszültséget.

Ugyanakkor a humor esetében is igaz, hogy nem vagyunk egyformák, ezért a horoszkóp elárulja, hogy a csillagjegyed alapján melyik viccen neveted el magad a legkönnyebben.


Kos – méme
k: S
zereted, ha egy viccnek mögöttes tartalma van, emiatt a mémeken nevetsz a leghangosabban, mert ezek általában egy-egy konkrét problémára mutatnak rá, olyan helyzeteket figuráznak ki, amelyeket valószínűleg mindenki átélt. A sporttal kapcsolatos mémeket nagy szeretheted.

Bika – internetes videók: A fura videókon szoktál jókat nevetni, ugyanis te azokban a felvételekben, szituációkban is megtalálod a humort, amelyek előtt mások értetlenül állnak. Leginkább a szürreális főzős videókat találhatod viccesnek.

Ikrek – szellemesség: Intelligens, társaságkedvelő személyiséged miatt kedvelheted a kreatív képregényeket, vicces skicceket és karikatúrákat. Fontosnak tartod, hogy társaságban kibeszéljétek a látottakat.


Rák – amin más nem nevet:
Az olyan rétegsorozatok lehetnek a legviccesebbek, mint az Office vagy a Városfejlesztési osztály. Gyakran idézhetsz a legutóbbi részekből, esetleg egy-egy élethelyzetben előkapod valamelyik szereplő mondásait. Ha mások nem is értik, hogy mi olyan vicces ezeken, azokon jót derülnek, hogy te milyen átéléssel imádod ezeket a műsorokat.


Oroszlán – helyzetkomikum: Minden élethelyzetre megvan a megfelelő vicced. Nagyon szereted a gifeket, videókat, vicces képeket, ezért ezekkel szoktak felköszönteni az ismerőseidet, vagy ezekkel kívánsz kellemes ünnepeket.


Szűz – gyerekes humorérzék: Képes vagy percekig nevetni egy gyerekes poénon, vagy azon a videón, amit már ezerszer láttál. Hajlamos vagy elnevetni magad, amikor eszedbe jut egy több éves poén.

Mérleg – együtt nevetni: Mások humorát találod viccesnek. Azt szereted a legjobban, ha együtt nevethetsz a többiekkel, ezért nem szereted egyedül nézni a vicces videókat, sorozatokat. Azt élvezed a legjobban, ha többedmagaddal élvezheted végig a humoros filmeket.


Skorpió – szóviccek:
Elsősorban a szóvicceken tudsz nagyokat nevetni. Te képes vagy bárkiből, akár saját magadból is, viccet csinálni egy jó poén kedvéért. Rajongsz az eredeti és szellemes ötletekért.


Nyilas – előadóművész:
Nyílt természetű, könnyen barátkozó ember vagy, aki általában önmagadról sztorizol, aztán könnyesre neveted magad a hallgatósággal.

Bak – száraz humor: Az irónia, a szarkazmus és a fekete humor az, amin pillanatokon belül elneveted magad. A kedvenc műsorod a fekete komédia lehet. Az életben gyakori, hogy rövid, tömör, cinikus megjegyzéseket teszel a körülötted élőkre és a történésekre.

Vízöntő – intellektuális humor: Rendkívül intellektuális vagy, és ez a humorérzékedben is megmutatkozik. Az alpári vicceken nem tudsz nevetni, de egy jó szójáték, tréfás feltörő pillanatok alatt előcsalja belőled a nevetést. Vízöntőként az irodalmi mémeket és versek elferdítését nagyon kedvelheted.

Halak – társadalmi kritika: Az aktuális politikai elit kifigurázásán, a társadalmi problémákra épülő vicceken és komédiákon jókat nevethetsz. Szeretsz aktívan akarsz részt venni a humoros helyzetekben.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló