Mibe csöppenhetsz bele heteken belül?



Válassz egyet a lenti képen látható Sherlock Holmes Tarot lapjai közül, és tudd meg, hogy milyen kalandok és események várnak rád!Irene Adler: Csalódást ígérő szerelembe csöppenhetsz. Valaki nem önmagát fogja adni, hanem megjátssza magát, hogy átverjen, az ágyába csaljon, a szeretőjévé tegyen, vagy más előnyökhöz jusson általad.

Ha a következő hetekben találkozol valakivel, aki tökéletesnek, az igazinak tűnik a számodra, akkor mindenképpen gyanakodj! Légy résen és hallgass a józan eszedre amikor ismerkedsz!

A Londoni Times: Fontos híreket kaphatsz a következő hetekben. Ezek az információk lavinát indíthatnak el az életedben. Lehetséges, hogy egy olyan tippet kapsz, ami által segíthetsz magadon és a helyzeteden.

Ugyanakkor egy ismerősöddel kapcsolatban is a füledbe juthat egy hír, ami téged is érint. Történjék bárhogy, az biztos, hogy heteken belül olyan híreket kapsz, amelyek hatással lesznek rád.

Reichenbach vízesés: Nagyon észnél kell lenned, mert valami elképesztően meggondolatlan dolgot követhetsz el a következő hetekben. Ez az a fajta vakmerőség, amire az ember nem azt mondja, hogy „bátor”, hanem azt, hogy „őrült”.

A saját érdekedben, ne veszítsd el a józan eszed, ne hozz elhamarkodott döntéseket, de azt se engedd, hogy mások befolyásoljanak! Ne felejtsd el, hogy mindig van más út!

Mr. és Mrs. J. H. Watson: Heteken belül rád találhat a szerelem. Sherlock Holmes szerint lehet, hogy megismerkedsz valakivel, aki teljesen elveszi az eszed. Ugyanakkor az eljegyzés, házasság és családalapítás lehetőségéről is lehet szó, attól függően, hogy jelenleg milyen a szerelemi életed. Ami biztos, hogy a szerelemről fog szólni a közeljövőd, a pároddal pedig a következő szintre léphettek.

A lovaskocsi: Nem egy, hanem több eseménybe is belecsöppenhetsz, ugyanis heteken belül hirtelen felpörög az életed, felgyorsulnak a különféle dolgaid, így a karrierbeli, a szerelmi és a függő ügyeid, problémáid. Hirtelen minden téren változások következnek be.

Sherlock Holmes szerint kapkodnod kell majd a fejedet, mert a nehézségek és a megoldások szélsebesen jönnek és menned, ráadásul egy váratlan utazás lehetősége is felbukkanhat előtted.

Moriarty professzor: Légy nagyon elővigyázatos, mert bajba kerülhetsz a következő hetekben, ugyanis valaki, aki irigy vagy féltékeny rád, keresztbe tehet neked, vagy megpróbálhat átverni. Ne becsüld le a környezetedben élőket, mert valaki nagyon is komoly ellenséged lehet! Az illető okos, agyafúrt, remek manipulátor. Ha a következő hetekben résen leszel, akkor elkerülheted a káoszt, a komolyabb problémát!

A nagyító: Rendkívül megvilágosító élménybe csöppenhetsz heteken belül. Ez a dolog arculcsapásként fog érni, és hirtelen világos lesz előtted minden. Alaposan le fog döbbenteni, hogy eddig miért nem vetted észre a dolgot, egyáltalán hogyan élhettél így.

Nem kizárt, hogy ez az élmény nemcsak a következő heteidre, hanem az egész éltedre kihatással lesz. Ha most nem tudod, hogy hogyan dönts, mit cselekedj, akkor ne aggódj, mert hamarosan bekövetkezik ez az élmény, ami utat fog mutatni neked!

Dr. John H. Watson: A Sherlock Holmes Tarot egyelőre nem árulja el, hogy mibe fogsz belecsöppenni heteken belül, ugyanis elkerülnek a nehézségek, nem kerülsz bajba, nem vár rád semmilyen kellemetlenség.

Ugyanakkor rá fogsz jönni, hogy mi elől menekülsz, mer heteken belül ott terem melletted az egyik barátod, a te személyes Dr. Watsonod, aki kihúz a slamasztikából, vagy segít annak az elkerülésében.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló