Emberi maradványokra bukkantak rá a gyanútlan járókelők



Rejtélyes esetek, amelyekben furcsa helyeken találtak testrészeket.Fej egy szemeteszsákban: A 2014 szeptemberében, Memphisben, két férfi beszélgetett a hátsó udvaron, amikor meglátták a szemetet kidobni készülő TN-t. Ha a zsák akkor nem szakad ki, akkor talán soha nem derült volna ki, hogy egy embert meggyilkoltak.

Több, mint 1100 azonosítatlan testrész maradt 9/11 után: A 2001. szeptember 11-én bekövetkezett New York-i terrortámadások után 1115 maradványt találtak a Világkereskedelmi Központ körüli területeken. A törmelék alól előkerült testrészeket nem sikerült azonosítani, ezért 2014 májusában temetési szertartást rendeztek New Yorkban.

A Brit Columbia partjainál egy pár láb: 2007-ben a kanadai Brit Columbia partjainál egy pár futócipős lábat találtak. A nyomozás során sikerült azonosítani, hogy a testrész kihez tartozott, de az nem derült ki, hogy hogyan került az óceánba.

Egy bőröndnyi testrész San Franciscóban: 2015 januárjában került elő egy testrészekkel teli bőrönd. Az áldozatot sikerült azonosítani, de a gyilkosság elsődleges gyanúsítottja 2015 februárjában hasonlóan gyanús körülmények között meghalt.

A Seattle-i újrahasznosító tartályba friss részeket dobtak: 2016 áprilisának elején, a Seattle-i Central District környékén élő WA felnőtthöz tartozó lábat és más testrészeket talált egy újrafeldolgozó tartályban. Kiderült, hogy az áldozat Ingrid Marie Lyne. A külvárosban élt nő az interneten ismerkedett meg egy férfival, aki megölte.

Kezek, lábak és a hiányzó gyermek feje: Rosszul lebomlott kezekre, lábakra és egy kisgyerek fejére bukkantak a Chicagói Garfield Parkban, 2015 szeptemberében. Kiderült, hogy az áldozat Kyrian Knox, egy 2 éves gyerek, aki néhány héttel korábban tűnt el.

A Hollywood felirat közelében talált fej: 2012 januárjában két nő sétáltatta a kutyáikat a Bronson Canyonban, ahol a Hollywood felirat közelében egy férfi levágott fejére, kezeire és lábaira bukkantak.

A maradványok azonosítása során kiderült, hogy az áldozat a 66 éves Hervey Medellin, akinek ügyét 2014-ig nem sikerült megoldani, ám akkor letartóztatták Gabriel Campos-Martinez-t, akit a férfi megölésével vádoltak.

Egy csomó elhalt kéz került elő Oroszországban: 2018-ban egy halász sétált a szibériai Amur folyó mentén, amikor meglátta, hogy egy emberi kéz lóg ki a hóból, ám nem az volt az egyetlen, ugyanis összesen 27 pár, zsákokba helyezett, kezet találtak a területen. A hatóságok szerint a helyi törvényszéki laboratórium törvénytelen módon próbált megszabadulni a kezektől.

Egy elfelejtett bizarr gyilkosság-öngyilkosság: 2016 januárjában egy férfi talált rá három bőröndre, amelyek tartalma egy 70 éves osztrák nő lebomlott maradványai voltak. A csomagok Traunsee-tótól, Linzből, Ausztriából származtak.

Az ismeretlen nő kezét, felsőtestét és a fejét három különböző zsákba tették. A levágott fejhez hozzáerősítették a férje kezeit, aki szintén a tóba fulladt. Állítólag a nőt megfojtották, a tettes pedig a férj lehetett, aki feldarabolta a holttestet, majd magával is végzett.

A feketepiac testrész-kereskedelem lehetséges áldozata: 2014. december 12-én a pennsylvaniai erdőben, egy gyerek talál meg egy középkorú asszony levágott a fejét. A rendőrség nem tudta azonosítani a nőt. Sokan azon a véleményen vannak, hogy a fekete piaci testrész kereskedelem áldozatáról van szó.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló