A kínai csodadoktor szerint milyen lesz az egészséged 2019 második felében?Ha kíváncsi vagy Baosheng Dadi jóslatára, akkor válassz egy lapot a lenti képről!Makkegészséges leszel: Baosheng Dadi remek hírrel szolgál neked, ugyanis ő úgy látja, hogy 2019 második felében makkegészséges leszel. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ölbe tett kézzel ülhetsz, hiszen továbbra is érdemes odafigyelned az egészségedre!

Ha hajlandó leszel törődni a testi és lelki jóléteddel, valamint odafigyelsz magadra, akkor a kínai csodadoktor szerint a közeledbe se merészkednek a betegségek, kellemetlenségek, az orvosodat pedig nem kell kényszerből felkeresned a következő hónapokban.

A testednek szinte semmi baja nem lesz: Baosheng Dad szerint tulajdonképpen semmilyen testi problémád nem lesz 2019 második felében. Ha esetleg mégis jelentkezne valamilyen tünet, akkor annak lelki problémák állhatnak majd a hátterében, ugyanis nagyon valószínű, hogy tele leszel stresszel, lelki gondokkal, amikről nem akarsz tudomást venni.

Ha lelki nehézségeket mélyen eltemeted magadban, akkor azzal csak betegíted a testedet. Amennyiben nem szeretnél betegségeket a következő hónapokban, akkor már most figyelj oda a lelked megtisztítására!

Csak futó alkalmakkor kell felkeresned az orvost: Baosheng Dadi azt jósolja neked, hogy 2019 második felében csak elvétve leszel beteg, de akkor sem súlyosan, úgyhogy csak ritkán kell orvosi segítséget kérned.

Valószínű, hogy a kínai csodadoktor szerint olyan kellemetlenségekre számíthatsz, mint a megfázás, gyomorrontás, de semmi komolyabbra. Ugyanakkor a könnyen kiheverhető kellemetlenségeknek sem kell megvalósulniuk, hiszen elég, ha mostantól egy kicsit jobban odafigyelsz az immunrendszered egészségére!

Gyakran fogsz betegeskedni: Baosheng Dadi szerint 2019 második felében megbosszulja magát a stresszes, rohanó életmódod, ugyanis emiatt gyakran fogsz betegeskedni. A császári orvos szerint túlságosan feszegeted a határaidat, gyakran háttérbe szorítod a tested és a lelked igényeit. Ugyanakkor ez csak egy jóslat, ami nincs kőbe vésve, tehát még megelőzheted a bajt!

Baosheng Dadi azt is tanácsolja, hogy mindenképpen keress fel egy orvost, ha valamilyen testi tünetet tapasztalsz, mert a halogatással csak súlyosbítanád a dolgot!

Egészséged, mint tavasz: Baosheng Dadi arra utal, hogy hol jobban, hol rosszabbul fogod érezni magad 2019 második felében. Ha nem szeretnéd, hogy a jóslat valóra váljon, akkor próbálj tudatosan odafigyelni az egészségedre, hátha ezzel csökkentheted az ingadozást!

A kínai csodadoktor másik tanácsa az, hogy a biztonságkedvéért, vesd alá magad egy teljes körű kivizsgálásnak, valamint vedd komolyan a visszatérő egészségügyi panaszokat!

Megtudod a titkot: Baosheng Dadi szerint 2019 második felében a tudomásodra jut az a titok, amivel hosszú és egészséges életed lehet, ráadásul néhány évet le is tagadhatsz majd. A kínai csodadoktor azt tanácsolja, hogy légy szemfüles a következő hónapokban, mert a környezeted el fogja árulni neked a titkot.

Eközben ne felejtsd el, hogy az egészséged annak fényében változik, hogy mennyi erőfeszítést teszel azért, hogy testileg és lelkileg jól érezd magad! Ha tudatosan odafigyelsz az étkezésedre, rendszeresen mozogsz és ezek mellé beiktatod azt a bizonyos titkot, akkor valószínű, hogy csak ritkán kell orvoshoz fordulnod.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló