Az 1928-ba született Baddie Winkle az Instagram egyik legnagyobb sztárja



Öt furcsa Instagram fiók, amit rengetegen követnek.Azt mondják, hogy legyen bármilyen őrültséged, ahhoz biztos, hogy találsz társakat az interneten. Ezt jól bizonyítja az Instagram, ahol bárki kifejezheti az egyéni művészetét. A közösségi oldalon bőven találhatunk teljesen hétköznapi profilokat, amelyek tele vannak selfie-kkel, ételfotókkal, esetleg kirándulós, kisállatos, virágos képekkel.

Ugyanakkor annak sem kell sokáig keresgélnie, aki valami igazán őrült, bizarr fiókot keresne, hiszen az Instagramom az ilyeneket is könnyű megtalálni, ráadásul ezek közül nem egyet több ezren, akár millióan követnek.

Íme a legkülönösebb, Instagram oldalak, amiket rengetegen nézegetnek!

Baddie: Ha őszinték akarunk lenni, akkor sokan már attól elképednek, ha kiderül, hogy valakinek a nagymamája Instagramot használ. Az 1928-ban született Baddie Winkle ezen is túl megy, ugyanis nemcsak jelen van az oldalon, hanem oda olyan képeket tölt fel, amiket sokan nem mernének, ráadásul a marihuána legalizálása mellett kampányol.

Az elképesztően harsány, erősen provokatív képek igencsak furcsának tűnhet azok számára, akik nincsenek hozzászokva, hogy egy 80-nál is idősebb néni miniszoknyában, combcsizmában pózol egy szivárványos takarón.

Baddie Winkle, aki a profilján előre figyelmeztet, hogy „Stealing your man since 1928”. (Lenyúlja a pasidat, 1928 óta.) eddig 3,5 millió követővel büszkélkedhet.

Bread Face Blog: Ha valaki mindig is arra vágyott, hogy olyan lányokat nézegessen, akik egy vekni kenyérbe nyomták az arcukat, az csatlakozhat a Bread Face Blog 176 ezer követőjéhez az Instagramon.

Mothmeister: 147 ezer követővel büszkélkedhet az Instagram fiók, ahol olyan képek találhatóak, amelyeken kitömött állatokkal pózolnak az emberek, akiknek megjelenése is igazán zavarba ejtő. Habár elég furcsa fotókról van szó, azt mégis el kell ismerni, hogy ezeknek van némi művészi értéke.

A képeken jól látszik, hogy nemcsak fantázia, hanem rengeteg munka van bennük, ráadásul a legapróbb részletig ki vannak dolgozva.

Shavaunna: Önmagában is morbid látvány az eltávolított Barbie fej, aminek nyaka helyén két kis kéz van, de az még bizarrabbá teszi a dolgot, hogy Shavaunna a legváratlanabb helyeken bukkan fel a képeken. Feltűnt már cserepes virágban, popcornos zacskó alján és egy hüllő terráriumában is.

A legfurcsább talán az, hogy annak ellenére, hogy Barbie-t lefejezték, még mindig tökéletes mosollyal néz a kamerába. A különös művészetet eddig több mint 15 ezren követik.

Craptaxidermy: A taxidermia az elhullott állatok kitömését jelenti, ez az Instagram fiók pedig olyan képekkel van tele, amelyeken fura fejű, keresztbe álló szemű, bolond pózokba állított preparált állatok láthatók. Az oldalt 72 ezren követik.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló