Ide kellene utaznod a horoszkóp szerint



Hol érezhetnéd magad a legjobban 2019 nyarán?Kos: Izland biztos, hogy nem okozna neked csalódást, hiszen kedvedre túrázhatsz, kirándulhatsz, megismerkedhetsz a sziget legcsodálatosabb helyeivel. Ha az adrenalin utáni vágyad versenyszellemmel párosul, akkor irány a lélegzetelállító főváros, Reykjavík!

Bika: Alapvetően életet élvező, bohém, luxust kedvelő lélekkel lehetsz megáldva, ezért Párizs lehetne a legideálisabb úti cél a számodra, hiszen ott pezseg a művészeti, kulturális és szerelmi élet.

Ikrek: Dubai lehet az a hely, ahol a legjobban érezhetnéd magad. A városban ámulatba ejtő építészeti alkotások, csodás természet, homokos tengerpart, meleg óceán és hatalmas bevásárlóközpont vár.

Rák: Imádsz a víz mellett nyaralni, de ugyanilyen biztos az is, hogy csendre és nyugalomra vágysz, ezért a föld legmélyebb szárazföldi pontjával, a Negev-sivataggal körülölelt Holt-tenger lehet a legideálisabb hely a számodra.

Oroszlán: Imádsz szórakozni, ezért 2019 nyarán a fantasztikus fesztiválokról, ünnepekről, hajnalig tartó bulikról híres Miami lehet a legideálisabb hely a nyaralásodra. Itt kimerülésig táncolhatsz, megkóstolhatod a dél-amerikai ételkülönlegességeket, lazíthatsz a híres Miami Beach-en, vagy búvárkodással feledkezhetsz meg a stresszes mindennapokról.

Szűz: 2019 nyarán London lehet számodra a legideálisabb úti cél, hiszen másokkal ellentétben, te nem a tengerparti semmittevésre vágysz a szabadságod ideje alatt, hanem arra, hogy egy nyüzsgő világvárosba vegyülhess, mert egy ilyen hely folyamatosan készenlétben tart.

Mérleg: Számodra az ideális nyaralás az, ha a szerelmed veled tart, ezért 2019 nyarán nem is találhatnál romantikusabb helyszínt Velencénél. Az olasz városban lenyűgözhetnek a szűk csatornákon sodródó gondolák, hangulatos éttermek és a romantikus séták a szűk utcácskákban.

Skorpió: A szenvedélyes és bátor természetedhez tökéletesen illik Andalúzia a mesés városkáival és csodás tengerpartjával. Itt lehetőséged lenne a lélegzetelállító túrákra és kirándulásokra, de természetesen megmártózhatnál a Földközi-tengerben, miközben a hely romantikus hangulata előcsalná belőled az érzelmeket.

Nyilas: 2019 nyarán Afrika lehet a legideálisabb választás a számodra, hiszen kedvedre ismerkedhetnél a különböző kultúrákkal és természeti csodákkal. Afrika nemzeti parkjaiban testközelből figyelheted meg a vadállatok, de a víz alá is merülhetsz, ha az ottani világot is szeretnéd felfedezni. Esténként a hely történelmével és az afrikaiak kultúrájával ismerkedhetnél meg.

Bak: Számodra a nyaralás egyet jelent a természet közelségével. Bakként olyan helyre szeretnél eljutni, ahol kipihenheted magad, de arra is lenne lehetőséged, hogy jókat buliz. 2019 nyarán Ecuador őserdei, óceánja, páratlan állatvilága, csodálatos természeti adottságai és rendkívüli gasztronómiája biztos, hogy egy tökéletes nyaralással gazdagítaná az életedet.

Vízöntő: Leginkább az olyan helyek vonzanak, ahol rengeteg emberrel találkozhatsz, felfedezheted a világ legújabb trendjeit és kipróbálhatod a legújabb elektronikai eszközöket. 2019 nyarán mindezt megkaphatod Szingapúrban, a mesés, egyedi attrakciókkal teli városban, ahol futurisztikus építészeti csodákban is elgyönyörködhetnél.

Halak: 2019 nyarán Horvátország lehet számodra a legjobb úti cél, hiszen közel van, a csodás történelmi városok eldugott zugai pedig a pihenéshez és a helyiekkel való elvegyülésre ideális.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló