Edi Okoro egy hónapon keresztül próbálta megkérni a barátnője kezét



A szerelmes férfi fényképekkel dokumentálta azokat a pillanatokat, amikor feltehette volna a nagy kérdést.A szerelemben vannak, akik nem csinálnak nagy ügyet az eljegyzésből, de mások nagyon komolyan veszik ugyanezt, hiszen úgy tervezik, hogy egy életre elköteleződnek a párjuk mellett, már amennyiben az illető igent mond.

Amellett, hogy el kell dönteni, hogy mikor érett meg a párkapcsolat arra, hogy magasabb szintre lépjen, még a megfelelő gyűrű kiválasztása is komoly feladat, ha a férfi nem éri be akármilyen ékszerrel.

Ha megvan a gyűrű is, akkor a megfelelő időt és körülményeket kell megterveznie a leendő vőlegénynek. Sokan ehhez gyertyafényes vacsorát, utazást vagy olyan ünnepet választanak, mint a karácsony, vagy a szilveszter, de mások egyediségre törekszenek.

Ilyen körülményesen próbálta Edi Okoro is megkérni a barátnője, Cally Read kezét. A brit férfi csodálatos gyémántgyűrűt vásárolt a párjának, akit aztán egy hónapon keresztül próbált eljegyezni, ugyanis ki akarta várni a tökéletes helyet és időt.

Edi folyamatosan magánál tartotta a gyűrűt, hogy kéznél legyen, amikor eljön a megfelelő alkalom arra, hogy átadja azt a szerelmének, Cally Readnek, aki észre sem vette, hogy a párja mire készül.

Edi végül egy hónapon keresztül várt, aminek okáról így nyilatkozott:

„Azok, akik már átmentek ezen, vagy még csak tervezik a lánykérést, jól tudják, hogy meg kell adni a módját. Vannak, akik rögtönzött pillanatot választanak, mások gyertyafényes vacsorát, esetleg egy 'gyere hozzám' feliratú táblát. Én nem ilyen vagyok. Nem tervezek előre. Inkább spontán improvizálok.”

Miközben Edi egy hónapon keresztül hordta magánál a gyűrűt, odafigyelve arra, hogy Cally semmit se vegyen észre, végig dokumentálta a különböző helyeket és szituációkat, amikor letérdelhetett volna a lány elé.

Ezeken a vicces képeken Edi vigyorogva mutatja a kamerának a gyémántgyűrűt, miközben a háttérben Cally éppen alszik, vagy a férfinak háttal állva csinál valamit. A fotók egyre csak gyűltek, a férfi pedig élvezte, hogy a barátnőjének fogalma sincs arról, hogy a párjánál ott a gyűrű, amit bármikor felhúzhatna az ujjára.

Edi ötlete az volt, hogy próbál minél több fényképet készíteni addig, amíg meg nem találja a tökéletes szituációt, vagy amíg le nem bukik. Az eljegyzés aztán végül megtörtént, de a férfi azt nem árulta el, hogy végül mikor, hol és hogyan kérte meg a párja kezét. Csupán annyit mondott el a közösségi oldalain, hogy nem bukott le, Cally pedig igent mondott.

Az eljegyzés hírét egy közös fotóval osztotta meg, amin már Cally ujján csillog a gyönyörű gyémántgyűrű. Az immár vőlegény Edi a Facebookon tette közzé a „Hogyan jegyeztem el Callyt” című albumot, ami eddig több, mint 74 ezer reakciót és 57 ezer megosztást kapott.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló