Hálával vonzhatod be a bőséget



Két őszi varázslat, amivel jólétet és védelmet teremthetsz.Amellett, hogy tudatosan, hétköznapi módszerekkel profitálsz az ősz pozitív energiáiból, még némi mágiával is tehetsz azért, hogy igazán szép időszakod legyen az évszak. Ha bőségre és védelemre vágysz, akkor végezd el az alábbi két varázslatot!

Hálaadó szertartás: Ha ősszel hálát adsz mindenért, amit eddig kaptál, akkor azzal jólétet és bőséget vonzhatsz be az életedbe. Ezt a szertartást azzal kell kezdened, hogy összeválogatsz néhányat a következő összetevők közül: alma, szőlő, magvak, gránátalma, más egyéb őszi gyümölcsök és zöldségek, sütemény, tej, bor.

Ha ezzel megvagy, akkor fogd a választott összetevőket és menj ki a szabadba teliholdkor, vagy egy csütörtöki napon, növekvő hold idején. Áss egy gödröt, majd alaposan gondold át, hogy mi mindent kaptál eddig az évben, miért adhatsz hálát, majd a saját szavaiddal mondj köszönetet az égnek.

Ezt követően helyezd el a gödörben az összetevőket, majd temesd be, ami közben ezt mondd el: „Áldott legyen az Úr és az Úrnő mindazért, amit kaptam. Hálás vagyok nekik végtelen szeretetükért és segítségükért. Fogadjátok el ajándékomat, melyet jó szívvel adok nektek, és ha úgy látjátok jónak, az elkövetkezendő hónapokban is szórjátok rám szereteteteket.”

Ezzel befejeződött a rituálé, viszont érdemes néhány falevéllel díszíteni, betakarni azt a helyet, ahol elvégezted a hálaadó szertartást.

Védelem köre: Abban az esetben, ha testi és lelki betegségekkel szemben szeretnél védelmet magadnak és a szeretteidnek, valamint arra vágysz, hogy elkerüljenek a kellemetlenségek és fizikai károk, akkor ehhez is kérhetsz némi mágikus segítséget a következő szertartással, amit növekvő hold idején szombaton, vagy teliholdkor kell elvégezned.

A varázslatot azzal kezdd, hogy rajzolsz egy pentagrammát, amit kötélből vagy fonalból is elkészíthetsz. Ennek mérete lehet akkora, amekkora elfér az oltárodon. Ha ezzel megvagy, akkor rakd körbe őszi falevelekkel, majd tégy a csillag csúcsaihoz egy-egy kék vagy barna gyertyát.

Szerezz annyi borostyánlevelet, ahány emberre védelmet kérsz, majd írd rá a nevüket egy-egy levélre! Ha ezzel kész vagy, akkor tedd a kör közepére a leveleket! Ezt követően fókuszálj a kérésedre, képzeld el, hogy egy olyan védőburok keletkezik a szeretteiden és rajtad, ami ellenáll mindennek, majd mondd el az alábbi varázsigét:

Megidézem a természet erejét, Földanyától kérem a segítséget, hogy bocsásson rám és szeretteimre védőkört, hogy biztonságban vészelhessük át az őszt.”

Az ige után folytathatod a képzeletet, ami után egy éjszakára hagyd úgy az oltárodat, vagy azt a helyet, ahol a szertartást elvégezted, ahogy van, de a gyertyákat fújd el! A következő napon szedd össze a leveleket, amiket felfüggeszthetsz az otthonodban, mint díszítést, de egy biztos helyre is elteheted őket az ősz végéig.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló