Gyors sikert érhetsz el az egyperces varázslatokkal



Ha elég erő az akaratod és a hited, akkor működhetnek az alábbi rövid varázsigék.Rózsavarázs az új kedvesért: Áhítattal és szerelem iránti vággyal csókolj meg egy rózsát, majd mondd el a varázsigét:

Nem élhetek tovább nélküled, ideje, hogy rám találj kedvesem. Keresd a csókomat, keresd az arcomat, keresd az illatomat és jöjj hozzám maholnap!”

Dobd a rózsát folyóba, vagy patakba!

Gyors szerencsebűbáj: Fogj egy marék mákot, koncentrálj a vágyadra, és hangosan mondd el ezt:

Mákom van, mákom van, mákom van! A jó szerencse kezemhez tapad, ezért minden, amihez hozzáérek, arannyá válik, minden, amire szükségem van, elém varázsolódik.

Szórd el a mákot a kertben, vagy a házad elé!

Füstölő varázs a negatív energia ellen: Ha úgy érzed, hogy túl sok a negatív energia körülötted, ahhor végy a kezedbe egy zsálya füstölőt, gyújtsd meg, és mondd el ezt:

Szent szellemek, űzzétek messzire tőlem a negatív energiát, űzzétek el a gonoszt! Tisztítsátok meg a testemet és a lelkemet a gonosztól. Gonosz lelkek, gonosz szándék, távozzatok tőlem!”

Addig füstölj, ameddig szükségesnek érzed!

Szerencse bevonzása: Írd rá egy babérlevélre, hogy mivel kapcsolatban lenne szükséged szerencsére, vagy azt, amit szeretnél bevonzani. Mondd el ezt a varázsigét:

Szerencselevél, ruházz fel engem a szerencse légkörével, hogy képes legyek megteremteni magamnak mindazt, amit csak szeretnék.”

Tűzvarázslat az elengedésért: Ha úgy érzed, hogy szeretnél valamitől megszabadulni, akkor fogyó hold idején, a célodnak legmegfelelőbb napon, írd le tömören, és világosan, hogy mit szeretnél elengedni, mitől akarsz megszabadulni.

Most égesd el ezekkel a szavakkal:

A tűz lángjai megtisztítanak. Elégetem azt, amire már nincs szükségem. Ahogy elég ez a papír, úgy szabadulok meg attól, ami rajta áll.”

Kívánságteljesítő varázs: Teliholdkor vagy növekvő hold idején, a célodnak leginkább megfelelő napon, vegyél elő egy cetlit, amire lényegre törően, pontosan fogalmazva írd rá a kívánságodat! A következő szavak kíséretében égesd el:

„Tűz az élet forrása, tűz az erő, mely életet ad, ezért ezzel a szikrával, életre keltem vágyamat.”

Gyors hódító és szenvedélyébresztő varázs: Vegyél elő egy almát! Gondolj a párodra, vagy arra a személyre, akiben szenvedélyt ébresztenél! Karcold a nevetek kezdőbetűjét az almába, majd mondd el ezt:

Vágyam lángja forrón éget. Kívánj engem, úgy, ahogy az éhséget csillapító falat kenyeret, egy korty szomjoltó vizet és közben tudd, hogy mindezt csak tőlem kaphatod meg!”

A varázsige után, a legnagyobb szenvedéllyel, fogyaszd el az almát, mintha a pároddal, vagy a kiszemelteddel csókolóznál, közben gondolatban add át neki a tüzes érzelmeidet!

Sóval a pechszéria és minden olyan ellen, amitől szabadulnál: Fogj egy maréknyi sót, majd hangosan mondd el ezt:

Takarodjatok az életemből! Száműzlek benneteket testemből és lelkemből! Fussatok messzire (X)!”

Az X helyén azt kell nagyon pontosan megfogalmaznod, hogy mi az, amit szeretnél elűzni. A szöveg után dobd olyan messzire a sót, amilyen messzire csak tudod!

Gyors jelkérés: Fogj egy falevelet, írd rá a kérdésedet, vagy azt, amivel kapcsolatban jelre lenne szükséged, majd mondd el ezt a varázsigét:

Hatalmas szellemek, égi lények, kérlek benneteket, hogy minél hamarabb küldjetek nekem egy tiszta és érthető jelet, hogy választ kapjak kérdésemre és tudjam, mit kell tennem!”

Engedd szélnek a levelet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló