Saját filmet kaphat Silk a Sony Pókember univerzumábanA Marvellel kötött új megállapodás után ezekre a képregényfilmekre számíthatunk a Sony stúdiótól.Silk: Cindy Moont, avagy Silket, ugyanaz a radioaktív pók csípte meg, amelyik Peter Parkert, majd a földalatti bunkerben töltött tíz év után, visszatért, hogy Pókemberhez hasonlóan, szuperhősként folytassa az életét.

Nightwatch: Dr. Kevin Trench szemtanúja volt, hogy terroristák meggyilkolnak egy álarcos igazságosztót. Amikor Trench leveszi a maszkot az áldozatról, akkor felfedezi, hogy a halott ő maga, csak idősebb verzióban.

Kraven, a vadász: A Sony filmes tervei között ugyancsak szerepel az eltökélt vadász, Kraven, aki Pókember egyik legrégebbi ellenfele. Kraven azt követően szemelte ki magának a Hálószövőt, hogy a dzsungelben már minden létező zsákmányt elejtett.

Venom 2.: Az amerikai mozikba 2020. október 2-án érkezik annak a Venomnak a második része, aminek első filmjével a Sony útnak indította a saját Pókember-univerzumát. A Venom első része nagy sikert aratott, így egyértelmű volt, hogy érkezni fog a folytatás.

Fekete Macska: Annak idején a Sony a Venommal egy időben kezdte el a Silver & Black előkészítését. A premier dátumaként 2020 februárját jelölték ki, ám annak ellenére, hogy a projekt már előrehaladott állapotban volt, a Sony végül először a premierdátumot törölte, majd az egész produkciót. A jelenlegi tervek arról szólnak, hogy Silver és Fekete Macska külön-külön kap saját mozifilmet.

Silver Sable: A Marvel univerzum egyik legrettegettebb és egyben legkeresettebb zsoldosa Silver Sablinova, avagy Silver Sable, akit a Vad Banda segít a küldetésein, ám a karakter eddig a legkomolyabb szerepét a legújabb Spider-Man PS4-játékban kapta.

Pókember – Irány a Pókverzum 2. (Spider-Man: Into the Spider-Verse 2): Ahogy a Venom, úgy a Pókember – Irány a Pókverzum is sikert aratott, ráadásul ezt a produkciót nemcsak a nézők, hanem a kritikusok is szerették, aminek eredményeként a Sony Animation megszerezte történetének első Oscar-díját, tehát borítékolható volt, hogy érkezni fog a folytatás.

Jackpot: Viszonylag új karakternek számít a Pókember-univerzumban Jackpot, akinek első megjelenésekor sokan azt hitték, hogy ő az álruhás Mary Jane Watson. Mára már kiderült, hogy az álcát két különböző nő viseli, de egyikük sem Mary Jane. Az egyik nő egy genetikus, Sara Ehret, a másik pedig az ő csodálója, Alana Jobson.

Cím nélküli Pókember-film Marvel Moziverzumban: A Marvel és a Sony nemcsak azt jelentette be, hogy sikerült megegyezniük a finanszírozási kérdésekben, hanem azt is elárulták, hogy a harmadik Pókember-film amerikai premierjét 2021. július 16-ra tűzték ki.

Valószínű, hogy a Tom Holland által alakított Pókember utolsó önálló filmje azt a célt fogja szolgálni, hogy lezárják a karakter történetét a Marvel Moziverzumban, hogy aztán a jövőben saját, a Marvel Moziverzumtól független kalandokkal folytassa a filmes pályafutását.

Cím nélküli Pókember – Irány a Pókverzum-spinoff: A Pókember – Irány a Pókverzum egy spinoff történettel is gazdagodik a hírek szerint. A spinoff egy női főszereplőről szólhat, aki az első filmben megismert Pók-Gwen.

Morbius: A Jared Leto által életre keltett, dr. Michael Morbius remek tudós, aki véletlenül „élő vámpírrá” változtatja magát.

Madame Web: A Morbius-film írói, Matt Sazama és Burk Sharpless már dolgoznak egy Madame Web-spinoffon. A látnoki képességekkel rendelkező Cassandra Webb egy idős mutáns, aki kapcsolatban áll több Póknővel.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló