Halloweent szerető és nem szerető csillagjegyek



Kik és miért imádják, vagy utálják az ünnepet?Ezek a csillagjegyek imádják a halloweent!

Ikrek: Alapból szereti a bulit és a társaságot, tehát mindig örül, ha van indok a szórakozásra. A halloweent azért is imádja, mert izgalmas, szórakoztató jelmezt ölthet, ami remek alkalom arra, hogy megmutassa a személyisége kettősségét. Emellett a kreativitását is kiélheti, amíg kitalálja és elkészíti a maskaráját. Nem kizárt, hogy az Ikrek jelmeze lesz a legszellemesebb, legkülönlegesebb a halloweeni buliban.

Oroszlán: Alig várja azokat az alkalmakat, amikor a figyelem középpontjába kerülhet, tehát ő biztos, hogy részt fog venni a halloweeni programokon.

Az Oroszlán képes hetekkel korábban megtervezni a halloweeni jelmezét, a hatásos belépőjét, hogy a megjelenésével biztos, hogy hatalmas sikert érjen el. Ugyanakkor ő arra is képes, hogy spontán, utcai ruhában érkezzen, hiszen az Oroszlán még ezzel is képes elérni, hogy mindenki őt nézze és dicsérje.

Skorpió: Ennek a csillagjegynek a szülötte imádja a halloweent, mert ilyenkor az összes szenvedélyét kiélheti, sötét ruhákba öltözhet, horrorisztikus dekorációt készíthet, hódolhat az elmúlás iránti vonzódásának, mindezt úgy, hogy közben senkire se hozza rá a frászt.

Ha a Skorpión múlna, akkor egész évben halloween lenne. Az is biztos, hogy ő rendezi a legjobb halloween bulit.

Halak: Kifejezetten romantikus csillagjegy a Halak, aki a horoszkóp szerint szívesen szabadjára engedi a fantáziáját, ezért a halloween, és az ahhoz tartozó kísérteties történetek, díszletek tökéletes alapot nyújtanak neki mindehhez.

A Halak imád elmerülni az álmok, illúziók, misztikum világában. Amikor pedig mindezt az ünneppel magyarázhatja, akkor a környezete is könnyebben elfogadja a túlzásba vitt álmodozását.

Ezek a csillagjegyek ki nem állhatják a halloweent!

Kos: Hajlamos túlzásba esni a dolgokkal, ez alól pedig a halloween sem képez kivételt. Ennek a csillagjegynek a képviselője túl sok időt áldoz a készülődésre, túl komolyan veszi a jelmezkészítést, és ahogy általában mindenben, úgy a halloween esetében is a tökéletességre hajt, ami rengeteg időt felemészt.

A Kos esetében az sem kizárt, hogy túlzásba viszi az alkoholfogyasztást a bulin, ez pedig másnap fejfájás formájában bosszulja meg magát. A Kos mindezek miatt utálja a halloweent.

Rák: Ennek a csillagjegynek az ősz nem a bulikról szól, hanem arról, hogy otthon maradhat, bekuckózhat, éppen ezért a halloweeni jelmezes buli helyett is inkább ezt a programot választaná. A kísérteties program ellen szól az is, hogy szörnyes-szellemes téma távolt áll a Ráktól, aki ennél sokkal finomabb lélek. A halloween nem izgatja különösebben ezt a csillagjegyet, aki legfeljebb arra hajlandó, hogy a családjával, esetleg a legközelebbi barátaival tartson zárt körű bulit.

Szűz: A rend és az átláthatóság rendkívül fontos a Szűz számára. Mivel a halloweenre ezek egyike sem jellemző, ezért Szűz nem szereti ezt az ünnepet. Tőle nagyon messze áll a halloween, ez pedig abból is látszik, hogy képtelen feloldódni egy ilyen buliban.

Bak: A Bakról sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy játékos vagy könnyed csillagjegyed. Ő mindent túl komolyan vesz, a dolgokat pedig aszerint vizsgálja, hogy van-e azoknak értelmük. Ez alapján a Bak gyerekesnek tartja a halloweent, és nem érti, hogy mi a jó benne. Mivel a Bak nem titkolja a véleményét, ezért jobb, ha akarata ellenére nem csalják el ilyen buliba.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló