Orlando Bloom nem fog szerepelni a Gyűrűk Ura-sorozatban



Kikre számíthatnak, és kikre várnak hiába a nézők az Amazon készülő szériájában?Ők azok, akik NEM lesznek benne A Gyűrűk Ura-sorozatban!

Orlando Bloom - Legolas szerepében: 2019 elején Orlando Bloom elmondta, hogy egyelőre senkivel sem tárgyalt az Amazonnál A Gyűrűk Ura-sorozatról. A színész emellett hangsúlyozta, hogy ő már minden tőle telhetőt átadott Peter Jackson filmjeiben.

A 41 éves Bloom hozzátette, hogy boldogan lenne örökifjú, de nem tudja, hogy hogyan illene bele ebbe a világba, és szerinte egy 19 éves fiatal színész sokkal jobb munkát végezne nála Legolas szerepében.

Peter Jacksonnak semmi köze nem lesz hozzá: Peter Jackson, A Gyűrűk Ura filmek és a Hobbit-trilógia rendezője, elárulta, hogy teljesen kihagyták a sorozat alkotói folyamataiból. Hozzátette, hogy érti, hogy miért merült fel a neve a szériával kapcsolatban, de leszögezte, hogy semmi köze hozzá.

Andy Serkis - Gollam szerepében: Abból lehet tudni, hogy az ezerarcú ember nem tér vissza Gollam/Szméagol szerepében, hogy a karakter Harmadkorban született, vagyis a sorozat tervezett időszakánál jóval később.

Egyébként maga Andy Serkis úgy gondolja, hogy nem kellene szerepelnie a sorozatban, ugyanis elmondása szerint, ha ő készítené a szériát, akkor biztos, hogy valami újat alkotna, mesélne el. A színész A dzsungel könyve adaptációit állította párhuzamba A Gyűrűk Ura-sorozattal, ugyanis az ő véleménye az, hogy a nagy klasszikusokat muszáj újraértelmezni, ehhez pedig szükség van a vérfrissítésre. Serkis biztos benne, hogy a sorozatnál tudják, hogy mi a helyes út.

Ők azok, akik benne lesznek A Gyűrűk Ura-sorozatban!

Markella Kavenagh - Tyra szerepében: Markella Kavenagh, aki eddig olyan kisebb sorozatokban szerepelt, mint a The Cry, a Romper Stomper vagy a Piknik a Függő sziklánál adaptációja, egy Tyra nevű karaktert alakíthat A Gyűrűk Ura-sorozatban.

Az Amazon ugyan ezt a hírt nem erősítette meg, mégis egyesek állítólag látták a meghallgatásról készült felvételeket, amelyekből az derült ki, hogy Tyra egy kifejezetten segítőkész, törődő tünde lehet. Ugyanakkor lehet, hogy csak egy próbaszerepről volt szó.

Joseph Mawle - a gonosz szerepében: A Trónok Harca egyik mellékszereplője volt Joseph Mawle, aki Ned Stark testvérét, Benjen Starkot alakította, de szintén szerepelt a Sense8-ben, a Madárdal című minisorozatban, a 2015-ben bemutatott A tenger szívében és a most látható AnyaApaFiúban is.

A Gyűrűk Ura-sorozat esetében egyelőre az a biztos, hogy Mawle egy gonosztevőt alakít, de mivel a szériáról kiderült, hogy Másodkorban fog játszódni, ezért ez elárul néhány információt. A Másodkor végén Sauron seregeit legyőzi az Emberek és Tündék Utolsó Szövetsége, tehát elég valószínű, hogy Sauron is szerepelni fog a sorozatban.

Ha az Amazonnál úgy döntenek, hogy nem akarnak egy ilyen kaliberű gonoszt, akkor lehet szó a gyűrűlidércekről (nazgûlok) is, hiszen ők is a Másodkorban szerepeltek.

Will Poulter - Beldor szerepében: A nézők legutóbb a Fehér éjszakákban láthatták Will Poulter színészt, aki korábban Az útvesztőben, a Narnia krónikái franchise-ban és a Netflix Fekete tükrének interaktív különkiadásában is szerepelt.

Habár az Amazon egyelőre hivatalosan nem jelentette be Poulter karakterét, mégis egyes értesülések arról szólnak, hogy ő alakíthatja a Beldor nevű főhőst. Nem kizárt azonban, hogy a Beldor csak egy ideiglenes név, amit a meghallgatásokon használtak.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló