2016 legnagyobb szakításai



Nagy szerelemnek indult a külföldi hírességek új kapcsolata, de a boldog befejezés elmaradt.Nem alakult jól a szerelmi élete azoknak a sztároknak, akik nagy hévvel vágtak bele az új kapcsolatukba, ugyanis szakítás lett a hirtelen fellángolás eredménye.

Jennifer Lopez – Caspert Smart: Augusztusban robbant a hír, hogy Jennifer Lopez és Caspert Smart egy párt alkot. Ezen eleve azért lepődött meg mindenki, mert az énekesnő 18 évvel idősebb volt az új kedvesénél. A 47 éves Jennifer barátai elárulták, hogy nem történt semmi drámai a szakításkor, mert a pár egyszerűen csak belátta, hogy jobb lesz, ha inkább barátok maradnak.

Taylor Swift – Calvin Harris, Tom Hiddleston: Nem tudni miért, de valahogy egyik férfi se tart ki hosszabb ideig Taylor mellett. 2016-ban Calvin Harris még folytatta volna a kapcsolatot, ám az énekesnő szakított a DJ-vel, mert inkább mindenki kedvenc Lokijával alkotott egy párt, ám ennek a szerelemnek is búcsú lett a vége.

Rihanna – Drake: A 29 éves Drake és a nála csak egy évvel fiatalabb Rihanna augusztusban, az MTV Movie Awards-gáláján bizonygatta, hogy mennyire boldogok együtt. Állítólag már az esküvőt tervezték, amire az énekesnő szülőhazájában, Barbadoson került volna sor. A házasság helyett szakított a pár.

Katy Perry – Orlando Bloom: 2016 februárjában derült ki, hogy Orlando Bloom elvált Miranda Kerrtől, Katy Perry pedig Russel Brandt nélkül folytatja az életét. Később az is nyílt titokká vált, hogy Karty és Orlando egy párt alkotnak. Állítólag a színész szakított, mert az énekesnő túlságosan komolyra akarta fordítani a viszonyt, amire Orlando még nem állt készen.

Demi Lovato – Wilmer Valderrama: Idén júniusban, hat év után szakított a fiatal énekesnő és párja. Az elválásról szóló közleményben ez állt: „Közel hat szeretetteli és csodás év után úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a kapcsolatunk. Ez egy hihetetlenül nehéz döntés volt, de rájötnk, hogy a legtöbb, amit egymásért tehetünk az, ha legjobb barátok maradunk.”

Brooklyn Beckham – Chloë Grace Moretz: Tombolt a szerelem a 17 éves Brooklyn Beckham és a nála két évvel idősebb Chloë Grace Moretz között. A pár két évig titokban tartotta a kapcsolatot, de 2016-ban kiléptek a nyilvánosság elé. Ezt követően jelentek meg a szerelemes képeik az Instagram-oldalaikon. A pár 2016 szeptemberében szakított.

Lady Gaga – Taylor Kinney: 2016 július elején szakított Lady Gaga és a nála öt évvel idősebb Taylor Kinney. Ezen senki se lepődött meg, hiszen a pár évek óta hol együtt volt, és esküvőt tervezett, hol szakított. Most úgy néz ki, végleges az eljegyzés felbontása.

Alicia Vikander – Michael Fassbender: Sokáig titkolta a kapcsolatát Alicia Vikander és Michael Fassbender, de miután megerősítették, hogy együtt vannak, szinte azonnal szakítottak. A két híresség tavaly találkozott a The Light Between Oceans forgatásán, ami után gyakran lehetett összebújva, kézen fogva látni őket. Májusban együtt mentek el a Forma-1 Monacói Nagydíjára. A szerelem 9 hónapig tartott.

(Forrás: life.hu)

 

Ajánló

Ajánló