Hat étel, ami mindig legyen a konyhádban!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy milyen ételekre lehet szükséged a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.Kos (március 21. – április 20.): Rajongsz az előételekért, apró falatkákért és azokért a reggelikért, amelyek gazdagon fűszerezettek, az ízük pedig erős, karakteres. A csillagjegyed alapján tojás, fekete olívabogyó, spárga, kuszkusz, torma és Sriracha szósz mindig legyen a konyhádban!

Bika (április 21. – május 21.): Rajongsz a nagy adagokért, az olyan krémes ételekért, mint például a quiche és a csokoládé mousse. A csillagjegyed alapján mindig legyen a konyhádban chedar sajt, avokádó, borsó, burgonya, majonéz és kókusztej!

Ikrek (május 22. – június 21.): Számodra az élénk, érdekes beszélgetés evés közben ugyanolyan fontos, mint maga az étel, ami előtted van. A csillagjegyed alapján mindig legyen a konyhádban mandarin, uborka, fetasajt, kapor, chips és cukorborsó!

Rák (június 22. – július 22.): Nagyon szereted a kényeztető ételeket, és szívesebben sütsz, főzöl otthon, minthogy étterembe menj. A csillagjegyed alapján mindig legyen a konyhádban rák, fenyőmag, cukkini, őszibarack, kókusz és saláta!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.): Imádsz az élet minden terén hatalmas, látványos jeleneteket rendezni. Ez alól az étkezés sem kivétel, ugyanis esetedben ez nemcsak az ízekről, hanem a tálalásról is szól. Csillagjegyed alapján mindig legyen a konyhádban kukorica, paradicsom, napraforgómag, mozzarella, mustár és görögdinnye!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.): Az egészséges étkezés híve vagy, emiatt pedig odafigyelsz, hogy precízen meghatározott adagokat fogyassz rendszeres időközönként a nap folyamán. A csillagjegyed alapján mindig legyen a konyhádban koktélparadicsom, friss füge, málna, garnéla, zöldbab és mandula!

Mérleg (szeptember 23. – október 23.): Jellemző rád, hogy igyekszel mindent tökéletesen és harmonikusan elkészíteni úgy, hogy az adagokra és a tálalásra különösen figyelsz. Mérleg jegyűként mindig legyen a konyhádban alma, dió, kagyló, édeskömény, kapribogyó, gránátalma!

Skorpió (október 24. – november 22.): Kifinomult érzékekkel rendelkezel, ezért számodra az evés igazi élmény. A tiszta, erős ízeket és aromákat különösen szereted. Csillagjegyed alapján mindig legyen a konyhádban sütőtök, osztriga, articsóka, gomba, cékla és csokoládé!

Nyilas (november 23. – december 21.): Amellett, hogy imádsz enni, még azt vallod, hogy „az vagy, amit megeszel”. Nyilasként imádod a természetet, ezért tiszta vízre és friss ételekre mindig szükséged van. A csillagjegyed alapján mindig legyen a konyhádban pulyka, brokkoli, tök, szilva, pekándió és datolya!

Bak (december 22. – január 20.): Hagyománytisztelő Bak jegyűként jól ismered önmagadat, tudod, hogy mit szeretsz enni, a kedvenc ételeid pedig gyerekkorod óta nem változtak. A csillagjegyed alapján mindig legyen a konyhádban újhagyma, marhahús, spenót, bulgur, karfiol és áfonya!

Vízöntő (január 21. – február 19.): Kedveled az újdonságokat, az alapanyagok összeválogatásakor pedig igazán fontos a számodra a frissesség és a fenntartható termesztés. Csillagjegyed alapján mindig legyen a konyhádban kelbimbó, gesztenye, tofu, vadrizs, petrezselyem és pasztinák!

Halak (február 20. – március 20.): A finom, nem túl tolakodó ízű ételek a kedvenceid, a desszertet pedig soha nem hagyod ki, ugyanis igazán édesszájú vagy. Halak jegyed miatt mindig legyen a konyhádban hal, padlizsán, lencse, édesburgonya, méz és körte!

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló