Karácsonyi filmajánló



Ezeket a mozikat még nem ismételték unalomig a tévében.Múlt karácsony (2019): Talán az év legjobb karácsonyi filmje az Emília Clarke és Emma Thompson közreműködésével készült romantikus vígjáték, amit George Michael híres száma, a Last Christmas ihletett.

A történet az egész évben karácsonyi manóként dolgozó Kate-ről szól, akinek semmi sem akar összejönni, de az idei karácsonykor találkozik Tommal, aki képes meglátni az életben a szépet és a jót, ezt pedig a megkeseredett lánynak is igyekszik megmutatni.

A Múlt karácsony egy jó humorral átitatott, váratlan csavarral megdöbbentő történet, amiért érdemes moziba menned az ünnepekkor.

Karácsonyi misztérium (2009): Az általános iskolai tanár, Paul Maddens azt a feladatot kapja, hogy vigye színpadra a Születés című musicalt. A férfi egy különös asszisztenssel, Poppy úrral áll neki a munkának, aminek tétje van, hiszen a szomszédos elit iskolával versengenek.

Paul azzal kérkedik a volt barátnőjének, Jennifernek, hogy a bemutatón ott lesz egy hollywoodi producer is, és nem kizárt, hogy filmet forgatnak belőle. A probléma csak az, hogy a tanár évek óta nem beszélt ezzel a személlyel.

A karácsonyi lovag (2019): A véletlenül a modern korba csöppenő középkori lovag, Sir Cole találkozik egy tanárral, Brooke-kal, aki azt hiszi, hogy Cole amnéziás. Miközben a nő próbál segíteni a férfinak, nem is sejti, hogy ő a herceg, akire mindig vágyott. A karácsonyi lovag egy könnyed romantikus vígjáték, ami karácsonykor szeretettel és örömmel öntheti el a szívedet.

Az ember, aki feltalálta a karácsonyt (2017): Pénzügy gondok kínozzák az alkotói válságban szenvedő fiatal angol írót, Charles Dickenst, aki a kiadók visszautasítása ellenére elhatározza, hogy kiadja A karácsonyi ének című könyvét. A történet később a megbocsátás, az irgalom és a szeretet jelképévé válik.

Az ember, aki feltalálta a karácsonyt üzenete az, hogy hinnünk kell az álmainkban, a karácsonyi csodákban és soha ne adjuk fel.

Karácsonyi cserebere (2018): Mivel Margaret hercegnő és a chicagói hétköznapi Stacy akár ikrek is lehetnének, ezért úgy döntenek, hogy helyet cserélnek egy kis karácsonyi varázslat segítségével.

The Christmas Chronicles (2018): Egy testvérpár, Teddy és Kate, úgy dönt, hogy bebizonyítják, hogy a Mikulás létezik, ezért fel akarják venni az érkezését. A bátor ötletből különleges kaland kerekedik ki. A küldetés célja a karácsony megmentése a Mikulással, a manókkal és a repülő rénszarvasokkal.

Ha karácsonykor egy szép, meghitt, bölcsességekkel teli filmet szeretnél megnézni, akkor a The Christmas Chronicles neked való történet.

Bridget Jones babát vár (2016): Tizenkét évvel az utolsó film után tért vissza Bridget Jones, akinek többé nincs problémája a túlsúllyal, a karrierje is beindult, de továbbra is szokása bugyuta helyzetekbe keveredni.

A Bridget Jones babát vár könnyed, vicces történet, amit mindenképpen érdemes megnézned, ha szereted a megható, motiváló történeteket és boldog befejezéseket.

A Very Merry Mix-Up (2013): A hangulatos, meghitt, romantikus történet főszereplője Alice, akit a vőlegénye karácsonykor szeretne bemutatni a szüleinek. Az utazás azonban nem megy simán, ugyanis Alice egy sor akadállyal és kihívással szembesül a repülőtéren, így például eltűnik a poggyásza és eltörik a telefonja. Alice végül találkozik egy Matt nevű idegennel, ebből a váratlan ismerkedésből pedig elképesztő kaland születik.

 

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló