Ezek lesznek a legrosszabb együttállások 2020-ban



Melyek lesznek az év legnehezebb napjai?A bolygók 2020-ban sem hagynak fel azzal a szokásukkal, hogy egy-egy rosszabb együttállás alkalmával negatívan befolyásolják a munkánkat, magánéletünket, kapcsolatainkat, egészségünket. Ugyanakkor nem kell beletörődni abba, hogy a csillagok hatása miatt rosszak lesznek az alábbi napok, hanem inkább előre fel kell készülni, hogy ezek a dátumok a szokottnál nagyobb erőfeszítést, odafigyelést és kitartást fognak megkövetelni tőlünk!

Január 12. – A Merkúr, Szaturnusz, Plútó együttállása a Bakban: A január 10-ei holdfogyatkozás utáni együttállás igazi drámát hoz. Január 12-én bármi megtörténhet, így például bekövetkezhet nagy lebukás, megcsalás vagy szakítás is.

Március 23. – A Mars és a Plútó együttállása a Bakban: Ennek az együttállásnak a hatására őrültként kell majd küzdened a céljaidért. Emellett a kapcsolataidban, legyen az baráti vagy munkatársi, törés következhet be.

Március 31. – A Mars és a Szaturnusz együttállása a Vízöntőben: Ez az együttállás olyan szokatlan energiát jelent, ami miatt kifejezetten extrém ötleteid támadhatnak, amiket hajlamos leszel másokra ráerőszakolni. Ezen a napon jól tennéd, ha kerülnéd a közösségi médiát!

Június 13. – A Mars és a Neptunusz együttállása a Halakban: Amikor a harcias Mars energiája találkozik a fáradt Neptunuszéval, akkor a két hatás tulajdonképpen kioltja egymást. Te ezt úgy érzékelheted, hogy a Mars cselekvésre biztat, de a Neptunusszal miatt egy lépés megtételéhez sem érzel majd erőt magadban. Június 13-án úgy érezheted, hogy az életed megrekedt.

Augusztus 13., október 9., és december 23. – Mars a Kosban, Plútó a Bakban: 2020-ban háromszor érezheted a Mars szenvedélyes energiáját, ami miatt az egyik legrosszabb tulajdonságod, az önzés kerülhet előtérbe. Ha lehet, akkor ezeken a napokon igyekezz elkerülni a problémás helyzeteket!

December 21. – A Jupiter és a Szaturnusz együttállása a Vízöntőben: December 21-e azért ígérkezik 2020 egyik legrosszabb napjának, mert a Jupiter és a Szaturnusz ellentétes energiája bizonytalanná, feszültséggel telivé tehetik a párkapcsolatodat.

December 31. – Vénusz a Nyilasban: Ha néha még eszedbe szokott jutni az exed, akkor 2020 utolsó napján magával ránthat a múltad. December 31-én a dráma eluralkodhat benned, régi sebek szakadhatnak fel, hiányolni kezdheted a volt párodat.

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló