Kudarcot vallott a Marvel az Inhumans-filmmelFüstbe ment filmes tervek.Inhumans: A Marvel Moziverzum ritkán követ el hibát, az Inhumans viszont ezen kevesek egyike. A filmről először 2011-ben hallottunk. 2014-ben Kevin Feige kijelentette, hogy az Inhumans a harmadik fázis részeként fog elkészülni és 2018. november 2-án, vagyis a harmadik fázis utolsó előtti filmjeként kerül a mozikba.

Az eredeti terv arról szólt, hogy a forgatókönyvet Joe Robert Cole (Fekete Párduc) írja, Fekete Villám szerepét pedig Vin Diesel kaphatta volna meg. A Sony és a Marvel azonban megegyezett az Marvel Moziverzum első Pókember-szólófilmről, ami miatt az Inhumans 2019 júliusára csúszott.

Végül 2015 októberében Cole otthagyta a filmet, 2016 tavaszán pedig a Marvel törölte a 2019-es premierjei közül az Inhumanst, ami végül tévésorozatként valósult meg, de 2018-ban már el is kaszálták.

Beetlejuice 2.: A Beetlejuice – Kísértethistória folytatásáról már 1988-ban, a premier után beszéltek. A következő években rengeteg próbálkozás történt a forgatókönyv terén, majd 2011-ben a Warner leszerződtette Seth Grahame-Smith-t, hogy készítse el a reboot forgatókönyvét, valamint lássa el a produceri feladatokat is.

2013-ban az is szoba került, hogy Michael Keaton visszatér, sőt, ő szellőztette meg, hogy Tim Burtont sem hagyják ki a munkálatokból. 2014-ben maga Burton gondolta úgy, hogy a film gyorsabban jön, mint arra számítunk, de ebből nem lett semmi.

A forgatást 2015-ben kezdték volna el, amit Winona Ryder is megerősített. A legutóbbi hír, 2017-ben arról szólt, hogy át kell írni a forgatókönyvet, amivel Mike Vukadinovich-ot bízták meg. 2019-ben Burton közölte, hogy kételkedik abban, hogy a Beetlejuice 2. megvalósul.

A beavatott-sorozat zárófilmje (The Divergent Series: Ascendant): A 2014-es első és a 2015-ös második rész után az utolsó könyvet, A hűségest, két részben mutatták volna be. Az első, A hűséges – 1. rész 2016-ban érkezett, de olyan rosszul teljesített, hogy a 2017-re tervezett finálé, az Ascendent, el sem készült.

Az alkotók úgy döntöttek, hogy inkább tévéfilmben mutatják be a sorozat befejezését, ami megágyazott volna egy spinoff-sorozatnak, de végül ebből sem lett semmi. A zárófilmről 2018 óta nincs új hír.

A női feláldozhatók (The ExpendaBelles): A Millenium Films 2012-ben jelentette be, hogy olyan színésznőkkel készítik el a filmet, mint Sigourney Weaver vagy Milla Jovovich. 2014-ben a rendezői széket is betöltötték, a hivatalos szinopszis 2015-re elkészült, tehát neki lehetett volna állni a forgatásnak, amiből aztán nem lett semmi.

The Last of Us: A Naughty Dog 2013-as sikerjátéka volt a The Last of Us, ami esetében egy évvel később úgy döntött az egyik hollywoodi stúdió, hogy filmet készít a történetéből. A feladatra a Screen Gems vállalkozott.

A The Last of Us forgatókönyvéért a játék rendezője és írója, Neil Druckmann felelt, a produceri munkát Sam Raimi (Pókember 1-3.) kapta volna, Ellie szerepére pedig Maisie Williamst nézték ki. 2016-ban azonban Druckmann és Raimi is azt nyilatkozta, hogy semerre sem haladnak a filmmel, amiről azóta sincs újabb hír.

Gambit: tíz éve tervezgették, de valószínű, hogy soha nem valósul meg Channing Tatum Gambit-mozija, hiszen a Disney-Fox üzletkötése után, Az új mutánsok kivételével, minden X-Men-címet töröltek.

Neill Blomkamp Alien-filmje: A Prometheus és az Alien: Covenant közötti történt, hogy a filmvilág két évig azt hitte, hogy Neill Blomkamp fogja rendezni az ötödik Alien-filmet, de úgy néz ki, hogy végül Ridley Scott Alien: Covenantje tett keresztbe a projektnek.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló