Őrizd meg az egészségedet a főnix madár segítségével!



Három szupermágia, amivel életerőt és védelmet teremthetsz magadnak.A varázslás egyfajta csapatmunka az univerzummal, vagyis neked kell lépéseket tenned a céljaid elérése érdekében, amihez az égiek némi segítséget nyújthatnak. Ebből következik, hogy abban az esetben, ha egészséges szeretnél lenni, akkor oda kell figyelned az öltözködésedre, a táplálkozásodra, a vitaminbevitelre, a rendszeres testmozgásra, és csak ezek mellett próbálhatod ki az alábbi egészségmegőrző, életerővel feltöltő mágiákat, amiket telihold vagy növekvő hold idején, szerdai napon érdemes elvégezni.

A Főnix védelme: Szükséged lesz egy képre, ami főnix madarat ábrázol, 6 darab madártollra, 6 darab narancsszínű gyertyára, néhány hajszáladra és egy tűzálló edényre. Vedd a kezedbe a tollakat, majd képzeld el, hogy azok a főnix madár tollai. Tekerd körbe azokat néhány hajszáladdal, majd helyezd a tűzálló edénybe! Gyújtsd meg a gyertyát, aztán égesd el egyesével a tollakat, miközben ezt mondd: „A tűz megtisztít és új életet ad.

Amikor minden tollat elégettél, akkor a kezeidet a tál fölé tartva mondd el ezt a varázsigét:

Ó, hatalmas tűzmadarak, áldjátok meg ezt a hamvat. Gyere el a hozzám hatalmas főnix madár téren és időn át, vegyél védelmedbe kiterjesztett szárnyaiddal és tarts tőlem minden betegséget. Borítsd testemet és lelkemet lángokba, hogy minden ártó szándék elégjen, ami hozzám ér.”

Most már csak annyit kell tenned, hogy a hamvakat ásd el a kertedben, vagy add hozzá egy cserepes virágodhoz.

A Gonosz Szem varázs: Szükséged lesz egy kék filctollra, 7 darab kék színű gyertyára, zsálya füstölőre és 1 pohár alkoholos italra. Gyújtsd meg a gyertyákat, a füstölőt, majd tedd az oltára az általad választott alkoholos italt is! Most rajzold a tenyeredre magát a szemet, a kezet nem kell. Ha ezzel elkészültél, akkor utána meditálj, és miután sikerült elérned a testi és lelki nyugalom állapotát, mondd el ezt a varázsigét:

A Legnagyobbhoz fordulok, a Leghatalmasabb fenséghez, az Egyhez, kinek szeme mindent lát, hogy óvjon meg engem minden betegségtől és ártó szándéktól. Igyál az egészségemre Legfelsőbb és áldj meg engem, ha ízlett az italom!”

A varázsige után képzeld el, hogy olyan kék fény ölel körbe, ami egyfajta pajzsként veri vissza a negatív energiát! Azt is képzeld hozzá, hogy a pajzson megjelenik a szem szimbólum. Lehetőleg a szemet ne most le a kezedről másnapig! Ha zavar, akkor szárazon letörölheted. Másnap idd meg az italt, vagy öntsd ki a szabadban.

A farkas szellem megidézése: Szükséged lesz egy farkast ábrázoló képre, 2 darab zöld gyertyára, 1 darab fehér gyertyára, kutyaszőrre, néhány saját hajszáladra, szentelt vízre, borra és süteményekre (vagy kekszre).

A varázslatot teliholdkor végezd, és a gyertyák meggyújtásával kezdd! Ezután vegyél elő egy kis üvegcsét, amibe tedd bele a bort, a vizet, a kutyaszőrt és a hajszálaidat. Most relaxálj, ürítsd ki az elmédet! Ha ezzel megvagy, akkor mondd el a varázsigét:

A három gyertya ég, zöld és fehér, ma estétől kezdve védelem alatt állok. A hold megtelt, az ég tiszta, a szerencsétlenség és a betegség egyre csak távolodik tőlem. A hatalmas farkas szellemét hívom, hogy óvjon meg és védelmet nyújtson a sérülésektől és betegségektől. Gyere ide! Gyere ide!”

A varázsige után képzeld el, hogy megjelenik melletted egy farkas, aki védelemmel ruház fel. A süteményt hagyd az oltárodon éjszakára. Másnap az üveget tedd biztos helyre!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló