Gyorsan elvégezhető gyógynövénymágiák



Szerelemmel, karrierrel és anyagiakkal kapcsolatos célokhoz kérhetsz égi segítséget az alábbi egyperces rituálékkal.Abban az esetben, ha párt keresel, megerősítenéd a kapcsolatodat, jobb munkára vagy bőségre vágysz, akkor ezek megteremtése érdekében muszáj lépéseket tenned, ugyanis a mágia csak akkor segíthet, ha mellette aktívan cselekszel.

Ha szeretnéd az égiek segítségét kérni, de se időd, se kedved hosszabb rituálékhoz, akkor próbáld ki az alábbi gyógynövénymágiákat, amikhez csupán egy percre, néhány kellékre, egy varázsigére és erős hitre lesz szükséged.

Társtaláló rituálé: Ezt a gyógynövénymágiát növekvő hold idején, pénteken végezheted el. A rituálét kezdd azzal, hogy meggyújtasz egy rózsaszín gyertyát, amibe karcold bele a teljes nevedet, majd tedd le valahova a fürdőszobádban, amíg fürdesz.

Ha kádba engedsz vizet, akkor tegyél bele cickafarkot, ami Vénusz és Aphrodité istennők növénye. Ha zuhanyzol, akkor aközben is használhatod. A cickafarkot tedd filterbe, vagy fogd csokorba, és simogasd végig vele a testedet, miközben mondd el a varázsigét:

Testem-lelkem egy istennő, aki ránéz ezt látja. Találjon rám ma-holnap a szerelem, vezesse hozzám a végzet a társamat, kit az égiek nekem szántak.”

Ezt követően fejezed be a fürdést, ahogy szoktad, de közben képzeld el, hogy megtaláltad a kedvesedet!

Lendület a munka során rituálé: Ezt a gyógynövénymágiát növekvő hold idején, vasárnap végezheted el. Kezdésként gyújts meg egy narancsszínű gyertyát, majd tégy egy marék galagonyát és egy cserepes bazsalikomot az oltárodra.

Most mondd el a varázsigét:

Frissesség és energia, szálljon meg engem, amikor csak dolgoznom kell. Galagonya és bazsalikom, adjatok erőt, amikor dolgozom!”

A galagonyát és néhány szem bazsalikomlevelet vidd be a munkahelyedre. Az utóbbit rendszeresen cserélheted, hogy friss legyen. Mindig legyen nálad, amikor úgy érzed, hogy szükséged van az extra energiára!

Sikeres állásinterjú rituálé: Növekvő hold idején, egy vasárnapi napon végezheted el ezt a gyógynövénymágiát, amit kezdj azzal, hogy meggyújtasz egy zöld gyertyát, majd tégy tömjéngyantát az oltárodra.

Ezt követően képzeld el, hogy megkaptad vágyott állást. Ha kellően beleélted magad, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Tömjénerejével vagyok felvértezve, könnyedén leveszem lábáról leendő főnökömet. Enyém lesz a munka!”

A következő napon vedd magadhoz a gyantát, ami legyen nálad az állásinterjún!

Pénz álljon a házhoz rituálé: Egy csütörtöki napon, amikor a hold növekszik, gyújts meg egy narancsszínű gyertyát, majd fogj egy csomag kamillavirágzatot és legalább egy marék tonka babot, amiket tégy az oltárodra!

Most képzeld el, hogy pénzt kapsz, árad feléd a bőség és a jólét, aztán mondd el ezt a varázsigét:

Kamilla, hozd házhoz a pénzt, vonzd be nekem a jólétet, míg a tonka bab elkísér utamon, hogy lépten-nyomon pénz üsse a markomat, hiszen ahol a bab jól érzi magát, ott még több terem belőle, így szór majd meg engem is bőséggel.”

A dolgod most már csak annyi, hogy rendszeresen legyen nálad egy marék tonka bab, a kamillavirágzat pedig szórd szét az otthonod körül!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló