A 30 évesen is szingli férfiak kategóriái



Több csoportba sorolhatjuk azokat a pasikat, akik még a harmadik iksz után se állapodtak meg.Aki végre összeszedte magát: Az ebbe a kategóriába tartozó férfi lefogyott, vett néhány márkás ruhát, a munkájában egyre sikeresebb. Élvezi, hogy végre több figyelmet kap, mint korábban bármikor. Ahogy rádöbben, hogy vagányabb, mint régen, úgy kezd szerencsétlen dolgokba, amivel elijeszti a nőket.

Aki még nem coming outolt: Jól néz ki, jól öltözködik, sármos, vicces, csak az a baj, hogy még nem vallotta be, talán önmagának se, hogy a saját neméhez vonzódik.

A teljesen normális srác, aki még nem találta meg a megfelelő partnert: Élvezi az életet, szereti a munkáját, a barátait, a szingliséget, nem akar elsietni semmit, és nem erőlteti, hogy találkozzon azzal a lánnyal, akit majd elvesz, mert úgy gondolja, hogy majd jön, amikor jön a nagy szerelem.

Aki előtt megnyíltak a kapuk: Most lépett ki egy hosszú, komoly kapcsolatból, amiben nem találta meg az igazi boldogságot, de már a nősülést tervezte. A szakítást nem bánja, de még nem rázódott bele a szingliségbe. Jellemző , hogy a barátaival bulizik, és azt hiszi, hogy a lábai előtt hever a világ.

A nőgyűlölő: Úgy utálja a nőket, ahogy a nők őt. Az ilyen férfi nem tud sokat a lányokról, de azt számolja, hogy mennyivel feküdt már le.

Az agresszív, online randizó férfi, aki nem fogja fel, hogy még nem házas: Beleőrül a tudatba, hogy elmúlt 30 éves, de még nem nős. A középiskola óta mindig volt barátnője, de most három felhasználónévvel regisztrált a társkereső oldalakra.

Akinek ugyanolyan háttérrel rendelkező és ugyanolyan vallású lányt kell elvennie, különben soha többet nem állnak vele szóba a szülei: Az ebbe a típusba tartózó 30 éves férfi lehet, hogy megpróbált lázadni, és az előző barátnője nem felelt meg a szülők előírásainak, ám ebből csak baj lett. Ez a férfi már nagyon unja, hogy az anyja állandóan randevút szervez neki.

Aki mindenből a legjobbat akarja: Intelligens, előkelő egyetemre járt, sportol, zenél, sokat utazik, ápolt, jóképű, a karrierje jól alakul, de nem megszállottja a munkának, hanem inkább családcentrikus, akivel csak az a baj, hogy nehezen talál megfelelő nőt. Gyakran azért szingli, mert görcsösen keresi a magas elvárásainak megfelelő párt.

A srác, aki ráhagyta: Nem jár szórakozóhelyekre, nem ismerkedik a világhálón, és az sem érdekli, hogy a legjobb barátja elbeszélgetett vele erről, mert ott van a nappaliban a videojáték, ami lefoglalja.

Aki túl korán kiélte magát: 17 évesen mindene megvolt. Magabiztosan, könnyen elvégezte a főiskolát. Huszonévesen egy gyönyörű lánnyal járt, de 24 évesen szakított. Hét évvel később kopaszodni kezd, a gimnáziumi sportesemények és a volt barátnőjére hasonlító lányok nem érdeklik. Mivel erre öt évvel később jött rá, mint mások, ezért most próbálja megemberelni magát.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló