Jóslat a következő hetekre



Válassz egy Majong-követ, ha szeretnéd megtudni, hogy mi történhet veled a közeljövőben!1. Gomba: Amennyiben a gomba Majong-követ választottad, akkor a következő hetekben olyan váratlan esemény következhet be, ami hosszabb távon lesz hatással az életedre.

2. A Zöld Sárkány: Ha ezt a követ választottad, akkor a Zöld Sárkány azt tanácsolja a következő hetekre, hogy kezdj tervezni, zárd le a múltad, ints búcsút a téged kísértő árnyaknak és fejezd be a már elkezdett feladataidat, mert nemsokára új fejezet, újabb szakasz kezdődik az életedben!

Most muszáj összegyűjtened minden energiádat, mert a változások már az ajtóban toporognak, ezeket pedig csak akkor fordíthatod a javadra, ha még időben megszabadulsz a múlttól.

3. Ház: Alapvetően a ház egy olyan épületet jelent, ahol a emberek sok időt töltenek együtt, de ez a ház kétélű jelentéssel bír a Majongban. Részben jelképezheti, hogy a következő hetekben bátran hátradőlhetsz.

Részben jelentheti, hogy veszekedésekre, vitákra, családi gondokra, magányra és szomorúságra számíthatsz a következő hetekben. Azt, hogy a két jelentés közül melyik fog megvalósulni, még nem dőlt el.

4. A Vörös Sárkány: A kínai filozófia szerint a Vörös Sárkány a siker elérését és a beteljesülést szimbolizálja. Ezek várnak rád is a következő hetekben. A beteljesülést értheted úgy, hogy sorsszerű, karmikus eseményben lesz részed a következő hetekben. Jelenthet ez szerelmi beteljesülést, de azt is, hogy rálelsz az utadra, a hitedre. Hamarosan kiderül!

5. Fenyőfa: Ebben az időszakban meg fogod találni a bátorságodat, a tekintélyedet, az erődet, de még a hangodat is, és a sarkadra fogsz állni. Rendkívül energikus és lendületes leszel ezekben a hetekben, ilyen fegyverzettel pedig kétségtelen, hogy meg fogod oldani minden problémádat. Arra azért ügyelj, hogy erős légy, ne pedig erőszakos!

6. A favágó: Majong-kő azt tanácsolja neked, hogy a következő hetekben kövess el mindent a vágyaidért, dolgozz keményen, tégy lépéseket annak érdekében, hogy elérd a céljaidat, vagyis lépj a tettek mezejére, mert meg fogod kapni az azért járó jutalmadat!

7. Csomó: A kínai filozófiában az oldást és a kötést jelenti a csomó, ami rád nézve egy kétjelentésű dolog. Egyfelől úgy kapcsolatokat köthetsz a következő hetekben. Ez lehet baráti, üzleti vagy szerelmi kapcsolat, ami előnyös, virágzó, jövedelmező, de akár sorsszerű is lehet. Az sem kizárt, hogy a meglévő kötelékeid erősödnek meg, lépnek a következő szintre.

Másfelől a csomó azt jósolhatja, hogy a következő hetekben megszakad egy már meglévő kapcsolatod, vagy egy olyan, ami igazán még el sem kezdődött.

8. A Fehér Sárkány: A kínai hiedelmek szerint a Fehér Sárkány egy igazán titokzatos, misztikus lény, aki láthatatlanul kezdi befolyásolni az emberek életét, akik csak a kész eredményt érzik vagy kapják meg.

Ha ezt a követ választottad, akkor a következő hetekben valamilyen váratlan eseményre, meglepetésre, tettre számíthatsz.

9. A tudós: A kínai hiedelmek szerint a tudós jelképezi az intelligenciát, az intellektualitást, a tudományokat és a kutatást. A Majong-kő alapján ennek a tudósnak az elméje fogja befolyásolni a következő heteidet, méghozzá úgy, hogy segít megoldást találni a legégetőbb problémádra, de talán az életedre is.

Bátran tégy fel kérdéseket, tarts önvizsgálatokat, kutass, hisz a tudás ereje nemcsak a napjaidat fogja meghatározni, hanem azokat a lépéseket is, amelyeket ebben az időszakban megteszel, valamint támogat abban, hogy egyenesbe jöjj!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló