Alois Irlmaier sötét jóslatai a harmadik világháborúról



A német próféta hasonló képet festett le a jövőről, mint Nostradamus és Baba Vanga.1894. június 8-án született Alois Irlmaier, a hétköznapi német kútásó és kubikos, aki szinte soha nem ment el Freilassingból (Bajorországból). Habár Irlmaier számára a sors nem teremtett sok lehetőséget, egy ajándékot mégis kapott, a tisztánlátást.

A férfi híressé vált a jóslatai miatt. Sok német felkereste a második világháború után, hogy segítsen megtalálni az eltűnt családokat, más szeretett embereket. Ennek ellenére Irlmaier nem szerzett olyan hírnevet, mint Nostradamus és Baba Vanga, pedig filmszerűen beszélt arról, hogy milyen jövőt látott.

A látomásokat a barátja, Conrad Adlmaier jegyezte le, majd könyvként kiadta, de léteznek olyan jövendölések is, amelyeket Irlmaier egy harmadik személynek mesélt, ám azokról nem maradt feljegyzés.

Íme Irlmaier néhány jóslata:

Háború és forradalom tör ki a Közel-Keleten. A Földközi-tengeren a haditengerészeti erők ellenségként néznek szembe egymással. Irlmaier itt azt is látta, hogy egy „magas valaki” elbukik, mellette pedig egy véres tőr hever.

A harmadik személy megölésével robban ki a háború, ami egész Európán végigseper. A próféta kijelentette, hogy olyan városok fognak elpusztulni, mint például Prága és Berlin. Emellett Irlmaier ijesztő pontossággal részletezte a háború folyamatait, ahogy azt is, hogy hol és milyen események fognak bekövetkezni.

A háború előtti év gazdaságilag kedvező lesz, ám amikor megölik ezt az ismeretlen kulcsembert a Balkánon, akkor kezdődik a romlás. Irlmaier három fontos számról is beszélt. Látott két nyolcast és egy kilencest, ám azt nem tudta megmondani, hogy ezek milyen időpontok.

Mindeközben a „sárga sárkány” megszállja Alaszkát és Kanadát. Két menekülő csoportot is látott, akik a folyón kelnek át, de a harmadik elvész, mert körül veszi az ellenség, akikkel nem bír. Irlmaier szerint Münchennek, Dél-Bajorországnak és Ausztriának nem kell félnie.

Valamilyen szörnyű sárga porra is figyelmeztettet Irlmaier, aki ezekkel a szavakkal írta le a látomását: „tiszta éjszaka lesz, amikor szórni kezdik. A tankok haladnak, de azok, akik a tankokat vezetik, teljesen feketévé változnak. Ahol leesik, ott minden meghal. Nem lesz fa, bokor, szarvasmarha, de fű sem. Minden elszárad, megfeketedik. Legyen bármi, ami érintkezik vele, az halott lesz, akár ember, akár állat, akár növény.”

További rémes látomásai között szerepelt, hogy szökőár pusztítja el Angliát, és több tengerparti várost. London, New York és Róma pusztulását pontosan leírta. Olaszországban a papokat megölik, a pápa elmenekül.

A „háború előtt eljön a nagy sötétség, ami 72 órán keresztül tart”. Ugyanebben az időben fellép egy „nagy ember”, aki véget fog vetni a háborúnak. Irlmaier a kereszténység feltámadását is megjósolta, elsősorban az oroszoknál, ahol „vörös tömeg sárga arcokkal keverve” elénekli a Húsvéti dalt, miközben sok fiatal hinni kezd Istenben.

A pápa visszatér, majd a kölni dómban elénekli az első nagy Te Deum-ot, ami után megkoronázza az osztrák, a bajor, és a magyar királyt. Végül helyreáll a béke, ami éhínséggel kezdődik, de a föld újra termő lesz. Ezt követően elkezdődik a hosszú, boldog időszak.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló