Sötét jövőt jósoltak a próféták 2020-raNostradamus, Baba Vanga és Nicolas Aujula is borúsan látta az esztendőt.Ahogy az minden év elején lenni szokott, úgy idén sem maradnak el a híres jósok aktuális esztendőre vonatkozó próféciái. A híres francia jós Nostradamus, a bolgár vak jósnő, Baba Vanga és a Notre-Dame 2019-es égésére előre figyelmeztető Nicolas Aujula egyaránt borúsan látta a 2020-as évet, de lássuk, hogy külön-külön hogyan látják az esztendőt!

Baba Vanga jóslata 2020-ra: A vak bolgár jósnő szerint nem sok jó vár a világra. Az ő 2020-as próféciái közül az első arról szól, hogy Ázsiát egy, a 2004-es thaiföldihez hasonló cunami sújtja, aminek következményeként a part eltűnik és minden víz alá fog kerülni. Baba Vanga szerint 2020-ban a Föld nem kerül el egy meteorbecsapódást, ami Oroszország területén végzi majd a legnagyobb pusztítást.

A jósnő szerint 2020-ban a migráció tovább fogja fenyegetni Európát, a bevándorlás pedig a korábbinál súlyosabb lesz. Baba Vanga azt is megjövendölte, hogy a kontinenst meg fogja rázni egy migrációhoz kapcsolódó támadás, egy biológiai fegyver létrehozása miatt pedig hatalmas lesz az áldozatok száma.

Baba Vanga utolsó 2020-as jóslata arról szól, hogy Donald Trump, amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, orosz elnök meg fog halni. Az előbbivel egy ritka betegség, az utóbbival árulás fog végezni.

Nostradamus jóslata 2020-ra: A híres francia próféta szerint 2020-ban az USA, Oroszország és Észak-Korea vitái miatt kitör a III. világháború, ami 27 éven át fog tartani. Nostradamus szerint az orosz elnök, Putyin árulás áldozatává válik, mert a saját emberei közül fogják megtámadni, amibe belehal, Trump, az amerikai elnök gyógyíthatatlan betegségben fog szenvedni, a brit királynő, II. Erzsébet pedig meghal, ami miatt Nagy-Britannia 12 napos gyászba borul, majd új király foglalja el a trónt.

Nostradamus nemcsak a politikusoknak jósolt rossz világot 2020-ra, hanem Olaszországnak, Csehországnak és Nagy-Britanniának is, ugyanis a próféta szerint súlyos árvizek fognak pusztítani ezekben az államokban, az Egyesült Államok nyugati partjain, Kaliforniától Kanadáig, súlyos földrengések várhatóak a francia látnok szerint.

Nostradamus szintén 2020-ra jövendölte azt is, hogy új pápát fognak választani, mert Ferenc pápa meghal. A jóslat szerint az új pápa 2029-ig fogja betölteni a posztot. A próféta utolsó 2020-as víziója arról szól, hogy az Egyesült Államokból olyan súlyos gazdasági válság indul ki, ami az egész világot meg fogja rázni.

Nicolas Aujula jóslata 2020-ra: A tavalyi Notre-Dame égésre előre figyelmeztető, 34 éves londoni médium szerint nem lesz jó éve az amerikai elnöknek, ugyanis 2020-ban „eltávolítják” a posztjáról. A hollywoodi hírességek esetében Nicolas Aujula próféciája arról szól, hogy Jennifer Aniston megtalálja élete szerelmét, Paris Hilton terhes lesz, egy fiatal énekes pedig meghal, valószínűleg drog- és alkoholproblémák miatt.

A londoni médium divattal kapcsolatos jóslata az, hogy a legkeresettebb holmi egy virágos, fodros ruha lesz, amit a nők imádni fognak. Aujula legsötétebb 2020-as próféciája egy hatalmas tűzről szól, ami egy brit kórházban fog pusztítani, ennek híre pedig az egész világot elkeseríti majd.

Az idei évre szóló utolsó látomása alapján nagy szenzáció lesz az, hogy egy kutya nyeri meg az egyik népszerű tehetségkutatót.

(Forrás: femcafe.hu, blikk.hu, bumm.sk)

Ajánló

Ajánló