Melyik titkos vágyad teljesülhet Vengerbergi Yennefer szerint?



A Vaják egyik legerősebb boszorkánya megjósolhatja, hogy melyik álmod valósulhat meg 2020-ban.

Az Andrzej Sapkowski által teremtett világ egyik fontos szereplője Vengerbergi Yennefer, az egyik legerősebb boszorkány, aki szinte mindenre képes, így például el tudja varázsolni vagy meg tudja gyógyítani az embereket, akiknek vágyait valóssággá teheti.

Ha kíváncsi vagy, hogy Yennefer szerint melyik titkos vágyad teljesül 2020-ban, akkor válassz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!1. Hatalom: Az első lap szerint nem kizárt, hogy nem teljesen vagy tudatában annak, hogy titkon hatalomra, befolyásra vágysz, és szeretnéd, ha az emberek észrevennének, népszerűnek, fontosnak és értékesnek tartanának.

Nos, Yennefer úgy látja, hogy 2020-ban teljesülhet a kívánságod, az emberek hallgatni fognak rád, könnyen elcsábíthatod, akit szeretnél, motiválhatsz másokat, de a saját ügyed mellé is állíthatod, akit akarsz. Ugyanakkor Yennefer figyelmeztet, hogy a hatalom felelősséggel jár!

2. Találkozol a nagy szerelemmel: A második lap alapján, ha a titkos vágyad az, hogy lányregénybe illően találkozz életed szerelmével, hogy mindent legyőző szerelemben legyen részed, akkor Yennefer szerint 2020-ban megismerheted azt a személyt, aki nemcsak a testedet, hanem a lelkedet is lángra lobbantja, és mellette olyan szerelemben és élményekben lehet részed, amilyenekben még soha.

3. Természetfeletti erő: A harmadik lapon keresztül Yennefer úgy látja, hogy titokban arra vágysz, hogy legyenek különleges képességeid, amelyekkel használhatod a mágiát, láthatod a jövőt, megteremtheted a céljaidat, belehallgathatsz mások gondolataiba vagy láthatod a szellemeket.

Abban az esetben, ha hajlandó vagy ezekért tenni, vagyis spirituálisan fejleszted magad, akkor szinte biztos, hogy idén megvalósulhat ez a vágyad, ugyanis Yennefer szerint 2020-ban megkaphatod azt a különleges erőt, amire titkon vágysz.

4. Megkapod a vágyott gyermeket: A negyedik lap szerint Yennefer azt jósolja neked, hogy amennyiben a titkos vágyad az, hogy gyereked szülessen, akkor ez 2020-ban megtörténhet, úgyhogy továbbra is bízz a sikerben, és tégy meg mindent a célod érdekében!

Ugyanakkor lehet, hogy nem vagy tudatában annak, hogy szeretnél szülő lenni, ezért érhetnek kellemes meglepetések 2020-ban.

5. Megismerni milyen az, amikor pénzed van: Az általad választott ötödik lap alapján az a titkos vágyad, hogy elég pénzed legyen. Talán nem a gazdagság a célod, hanem csak az, hogy jól élj, ne legyenek anyagi problémáid, ne kelljen szűkölködnöd.

Yennefer szerint ez a vágyad megvalósul 2020-ban, mert például fizetésemelést kapsz, örökölsz vagy pénzt nyersz. A jóslat alapján nem kell sokat várnod arra, hogy többet engedhess meg magadnak és megtapasztalhasd, hogy milyen, amikor nyugodt szívvel költhetsz magadra és a szeretteidre!

6. Isteni szépség: Az utolsó lap alapján, ha titokban, ha nem, de Yennefer szerint szépségre vágysz, hogy ellenállhatatlan légy a párod vagy mások szemében. Természetesen a szépséget nem kaphatod meg varázsütésre, hiszen ezért tenned kell.

Abban az esetben, ha képes leszel legalább minimális erőfeszítéseket tenni azért, hogy a vágyad teljesüljön, akkor Yennefer meg fogja tenni, ami tőle telik azért, hogy isteni szépségre tegyél szert.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló