Mi vár még rád idén ősszel?



Válassz egy sárguló falevelet a lenti képről, hogy megkaphasd a jóslatot!Az ősz közepén járva felteheted magadnak a kérdést, hogy vajon mit tartogat még számodra az évszakra? Erre adhatnak választ a sárguló falevelek, amik nem csak arra utalnak, hogy közeledik a tél, hanem azt is megsúghatják, hogy milyen öröm és/vagy bánat vár még rád.

Ha szeretnél jóslatot kapni, akkor a megérzéseid alapján válassz egy sárguló falevelet a fenti képről!

1. Út: Idén ősszel lesz előtted egy út, ami elvezet a céljaidhoz, ám lehet, hogy nem veszed észre, vagy nem mersz rálépni. A jóslat külföldi útra, külföldre költözésre is utalhat.

2. Gyarapodás: Az anyagiak terén nyereséges üzletet köthetsz, sikert és hasznot hajthatsz, előnyös szerződéseket írhatsz alá, ingóságos és ingatlant vásárolhatsz. Emellett jó egészségnek fogsz örvendeni.

3. Megoldások: Legyen szó bármilyen problémáról, azt ősszel lezárhatod, méghozzá úgy, hogy számodra előnyös legyen. A régi terhek, adósságok, téged nyomasztó dolgok megszűnnek.

4. Jó döntés: Alaposan fontold meg a lehetőségeidet, használd a józan ítélőképességedet, hagyatkozz a bölcsességedre, belső értékeidre! Amennyiben elbizonytalanodsz, akkor kérd ki egy bizalmasod véleményét!

5. Váratlan segítség: Most úgy érezheted, hogy romokban az életed, nem találsz munkát, esetleg működésképtelennek látod a párkapcsolatodat. Ha valami nagyon nyomaszt, akkor nem kell aggódnod, mert váratlan szerencse érhet, vagy jön valaki, aki kihúz a csávából.

6. Befolyásos ember: Találkozhatsz valakivel, akinek nagy befolyása lesz egy területen. Ugyanakkor ez a találkozás nem véletlenszerű lesz, mert neked kell keresned a megfelelő alkalmat, lehetőséget és személyt.

7. Visszavonulás: Csak két választásod lesz idén ősszel: a teljes bukás, vagy a csendes visszalépés. Az ősz hátralévő részében akadályok, késedelmek, kényszer, bezártság, elszigeteltség, tehetetlenség vár rád. Most nem tudod megvédeni az igazadat, mert túlerőben lesz a másik oldal. Kénytelen leszel elfogadni bizonyos veszteségeket, mert csak így tudod menteni, ami még menthető lesz.

8. Figyelmetlenség: Anyagi kár érhet más hibájából, vagy a saját figyelmetlenségedből, de az sem kizárt, hogy nem leszel elég elővigyázatos, és hagyod, hogy kihasználjanak, meglopjanak. A kockázatvállalással is légy óvatos, mert kisemmizhetnek.

9. Kibékülés: Kellemes üzenetet kaphatsz az ősz hátralévő részében. Ha van valaki, akivel rosszban vagy, akkor vele kibékülhettek. Ha lehetőség adódik egy kapcsolatod rendezésére, akkor azt ne szalaszd el!

10. Győzelem: Valami történhet veled az ősz hátralévő részében, ami megváltoztatja az életedet. Szinte semmit sem kell tenned, mert maguktól fognak megoldódni a dolgaid. Mondhatni a tenyerén fog hordozni a sors, és boldog lehetsz, mert nagy előrelépés történik az életedben.

11. Hullámvölgy: Kisebb bánat, szomorúság érhet, de depresszióba is eshetsz az ősz hátralévő részében. Az első sárguló falevél szerint emlékek fognak kísérteni, amik elől ne menekülj, hanem nézz szembe azokkal!

Talán lesz valaki, aki felbukkan a múltadból, hogy olyasmit követeljen tőled, ami nem jár neki. A kishitűséggel, pesszimizmussal csak rontasz a helyzeten. Ha a dolgok rendezését választod, akkor békés egyességre juthattok az illetővel.

12. Szerencse: Nem kell sokat várnod a megérdemelt szerencsére, javuló körülményeidre, ugyanis kiérdemelted a múltbéli tetteiddel, kitartásoddal, erőfeszítéseiddel, hogy végre elérj a célodhoz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló