Kérd Aphrodité áldását a kapcsolatodra!



Három tavaszi mágia a jobb szerelmi életért.Aphrodité áldása a kapcsolatodra: A pénteken, növekvő hold idején elvégezhető mágiához szükséged lesz 2 darab rózsaszín gyertyára, szantálfaolajra, rózsaszín fonalra vagy szalagra, 2 darab fehér papírlapra és tollra vagy ceruzára (a piros a legjobb, de nem kötelező).

A szertartást a pároddal együtt végezd, mert mind a kettőtöknek listát kell írnia arról, amit egymásban szerettek. Fontos, hogy ez nem lehet egy összecsapott lista, jó alaposan át kell gondolnotok, hogy mit írtok le, és legalább 6-10 pontnak kell szerepelnie rajta!

Az elkészült listát tedd az oltárra! Ezt követően kösd össze a rózsaszín szalaggal vagy fonallal a gyertyákat, amiket gyújts meg! Most képzeld el a kapcsolatotokat olyannak, amilyennek szeretnéd! Ha ezzel megvagy, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Lady Aphrodité, csatlakozz ma este a rituálémhoz,
áldd meg szent kötelékünket és áldd meg rítusomat,
Segítsen kinyitni a szemünket,
Segítsen kötelékeink megerősítésében,
Segítsen összehozni minket,
Hogy örökké együtt legyünk szerelemben és boldogságban,
Csakis egymás kívánva,
Pecsételd meg hát szerelmünket.”


Olvass fel mindent, ami a listákon szerepel, majd kend be kicsit szantálfaolajjal a hüvelyujjadat, majd tégy egy-egy ujjlenyomatot mind a két lapra! Végezetül köszönd meg Aphroditének, hogy csatlakozott a varázslathoz!

A gyertyákat hagyd leégni, a papírlapokat hajtsd össze, majd tedd biztonságos helyre, például a hálódba!

A kiszemelt szemének megnyitása: A pénteki napon, növekvő hold idején elvégezhető mágiához szükséged lesz 2 darab fehér gyertyára, egy darab tiszta üvegre (nem tükör!), egy piros filctollra, 2 darab vörös fonalra és rózsaolajra.

A rózsaolajjal kend be a gyertyákat, majd kösd össze őket a piros fonallal! Gyújtsd meg a gyertyákat! Ezt követően rajzolj egy szemet az üveglap mindkét oldalára! Koncentrálj arra a személyre, aki érdekel, aztán párszor mondd ki a teljes nevét, majd nézz át az üveg egyik oldalán és nézd a gyertyalángot, miközben mondd el ezt a varázsigét:

Nyisd ki szemed, vedd észre irántad érzett tüzes szerelmemet, úgy ragyogjak fel előtted, mintha én volnék életed fénye. Láss engem a sötétben, hadd ragyogjak gondolataidban, és merj közelíteni felém még ma!”

Tedd az üveget a gyertyák elé, amiket hagyj leégni! A gyertyacsonkokat és üveget helyezd egy biztos helyre, ahonnan addig ne vedd el, amíg az illető nem kezd igazán érdeklődni irántad!

Ex-partner elengedése: A pénteken, fogyó hold idején elvégezhető mágiához szükséged lesz 1 darab fehér gyertyára, 1 darab almára, 1 szál rózsára, 7 db tűre és hőálló tálra. Karcold a teljes neved a gyertyába, majd gyújtsd meg! Most szúrd a tűket az almába, amit aztán tégy az oltárodra!

Gondolj az exedre, emlékezz a kapcsolatotokra, mindenre, ami eszedbe jut! Amikor úgy érzed, hogy tele vagy érzelmekkel, akkor fogd a rózsát és mondd el ezt a varázsigét:

Szerelmünk hajdan a szerelem tűzétől lángolt,
épp itt az ideje, hogy ez a tűz végre kiégessen szívemből.”


Égesd el a rózsa fejét, amennyire tudod! Ha ezzel kész vagy, akkor vedd a kezedbe az almát, majd mondd el ezt a varázsigét:

Minden nappal egyre jobban és jobban érzem magam, mert már nem fáj a szakítás és az emléked. Mire az alma elrohad, úgy tűnik el belőlem az irántad érzett szerelem (és harag – opcionálisan hozzátehető).”

Hagyd leégni a gyertyát, valamint minden nap húzz ki egy tűt az almából. Amikor az alma elrohadt, akkor ásd el valahol az elégetett rózsával együtt!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló