Álmodó Naplója Tarot



Ha szeretnéd kideríteni, hogy mit üzenhetnek az álmaid, akkor válassz egy lapot a lentiek közül!

Amennyiben hiszel abban, hogy az álmaid próbálják felhívni a figyelmedet valamire, de nem tudod megfejteni azok üzenetét, akkor a megérzésedre hagyatkozva, válassz egyet a lenti lapok közül, majd olvasd el, hogy az Álmodó Naplója Tarot szerint mire utalhatnak az álmaid!1. Bolond: Az Álmodó Naplója Tarot szerint az álmaid arra próbálnak figyelmeztetni, hogy a közeljövőben válaszúthoz érkezel, mert több lehetőség fog megjelenni előtted. A Bolond lap azt tanácsolja, hogy amikor ebbe a helyzetbe kerülsz, akkor majd a megérzéseidre hallgatva hozz döntést!

Bátran kövesd az ösztöneidet, mert akkor tudni fogod, hogy merre kell menned. Nyugodtan bízz önmagadban, a jó szerencsédben, az Univerzum támogató erejében, hiszen mindez azon munkálkodik, hogy a döntésed a lehető legjobb legyen.

2. Főpapnő: Az Álmodó Naplója Tarot szerint az álmaid arra próbálnak rávezetni, hogy nyugodtan hallgass a megérzéseidre a mindennapokban. A Főpapnő azt üzeni neked, hogy titkos tudással és nagyon sok bölcsességgel rendelkezel, ezért elhiheted, hogy képes vagy arra, hogy döntést hozz!

Az álmaid arra kérnek, hogy hagyd, hogy feltáruljon előtted a spiritualitás világa, és kövesd a jeleket, amiket mostanság kapsz, mert azok jó helyre vezetnek, talán a vágyaidhoz, vagy oda, ahol lenned kell.

3. Szerencsekerék: Az Álmodó Naplója Tarot szerint az álmaid arra szeretnék felhívni a figyelmedet, hogy a közeljövőben sorsszerű változásban lesz részed. Fontos, hogy ez ellen ne tiltakozz!

A legjobb az lenne, ha csak szépen sodródnál az árral, és még akkor is rugalmas lennél, ha eleinte nem érzed ígéretesnek a változásokat, mert elhiheted, hogy a végén azok lesznek. A Szerencsekerék azt üzeni neked, hogy csak várj türelemmel, ne akarj az árral szembe úszni, hiszen az életed jelentősen javulhat!

4. Erő: Az Álmodó Naplója Tarot szerint az álmaid a benned rejlő szenvedélyekre, erőre és ösztönre próbálják felhívni a figyelmedet, ugyanis ezek megértésével könnyebben állíthatnád a szolgálatodba a világban és a benned rejlő energiát.

Az Erő kártyalap azt tanácsolja, hogy nézz egy kicsit befelé, keresd meg a választ arra, hogy mi voltál, mire vágysz! Légy tudatában a céljaidnak, mert attól kezdve az erő is meglesz ahhoz, hogy megvalósítsd azokat!

5. Ördög: Az Álmodó Naplója Tarot szerint az álmaid arra figyelmeztetnek, hogy légy rendkívül óvatos, mert veszélyes helyzetben találhatod magadat. Az Ördög lap szerint muszáj elővigyázatosnak lenned, mert bizonyos szokásaid negatív hatást gyakorolnak rád.

Ez jelenthet káros szenvedélyt, de más rossz szokásokat is, amelyekkel nem építed, hanem rombolod az életedet, méghozzá úgy, hogy talán ez még fel sem tűnt neked. Okosan tennéd, ha átvizsgálnád a mindennapjaidat, a tetteidet és a gondolataidat, mert ezáltal megtalálhatod mindazt, amivel saját magad alatt vágod a fát!

6. Szeretők: Az Álmodó Naplója Tarot szerint az álmaid arra próbálnak figyelmeztetni, hogy hamarosan változások állnak be a szerelmi életedben. Nem kizárt, hogy nagyon jól tudod, hogy milyen dolgokon kellene változtatnod ezen a területen, csak éppen eddig nem volt bátorságod ezekhez.

A Szeretők lap arra kér, hogy ne hagyd, hogy a dolgok kicsússzanak az irányításod alól, és bátran tégy lépéseket, ha boldogtalannak, elégedetlennek érzed magad a kapcsolatodban, hiszen azon csak te és a párod tudtok változtatni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló