Hogyan telhet 2020 húsvétja?Neked vajon milyen lesz az idei húsvétod a csillagjegyed alapján?A horoszkóp szerint sokan frusztráltan élhetik meg, hogy 2020 húsvétja teljesen más lesz, mint az eddigiek, hiszen a koronavírus-járvány miatt otthon kell maradnunk, nem szervezhetünk családi összejöveteleket és kirándulni sem mehetünk el.

Neked vajon hogyan fog telni az ünnep a csillagjegyed alapján?

Kos: Húsvétkor úgy érezheted, hogy valójában nincs semmi különbség az ünnepi hosszú hétvége és egy sima között, hiszen idén le kell mondani a nagy evésekről és a locsolkodás is elmarad. Mégis az rajtad múlik, hogy mennyire lesz ünnepi ez a négy nap.

Bika: A húsvéti hétvégén tele leszel feszültséggel. Ha kapcsolatban élsz, akkor a párod is ideges lehet. Habár mind a kettőtökön nagy lesz a nyomás, azt mégsem egymáson fogjátok levezetni, hanem inkább összefogtok, hogy segítsetek egymásnak. Ennek köszönhetően nyugalomban fog telni az ünnep.

Ikrek: Elképesztően feszült és zaklatott leszel húsvétkor, ezért fennáll a veszélye annak, hogy bármikor kiborulhatsz. Most még az is csak idegesíteni fog, ha valaki segíteni, kedveskedni szeretne neked. Ilyen hangulatban nem lesz meglepő, hogy nem alakul túl rózsásan az idei húsvétod.

Rák: Csütörtökön már nem lesz sok munkád, sőt, talán sikerül korábban is végezned. Amennyiben még van elintéznivalód a húsvét előtt, akkor azt próbáld még csütörtökön elintézni, hogy péntektől biztos ne kelljen kimozdulnod otthonról, és csak a pihenéssel kelljen törődnöd.

Oroszlán: Ha valamilyen fontos kérdésben kell döntést hoznod, akkor azzal jobb, ha megvárod a jövő hetet. Amennyiben még csütörtökön adnál választ, akkor csak elkapkodnád a dolgot. Ha viszont áttolod a következő hétre a döntéshozást, akkor a húsvétnak köszönhetően lesz néhány napod, hogy mindent átgondolj, információkat gyűjts és mérlegelj.

Szűz: Rendkívül komolyan veszed a spórolást, ezért szinte már semmire sem adsz ki pénzt, pedig lenne néhány dolog, amire erősen vágysz. Húsvét alkalmából igazán tehetnél kivételt, és megajándékozhatnád magad valamivel. Hidd el, hogy utána sokkal jobb lenne a kedved!

Mérleg: Abban az esetben is kövesd a hagyományokat, ha egyedül, vagy szűk családi körben töltöd a húsvétot. Biztos, hogy kicsit sem fogod jól érezni magad, ha idén nem foglalkozol a tojásfestéssel vagy nem eszel sonkát.

Skorpió: Egyre rosszabbul viseled a bezártságot, ezen pedig a húsvét sem fog segíteni. Ha már tényleg úgy érzed, hogy nem bírod tovább, akkor az egyik reggel menj el kicsit futni vagy a sétálni, de szigorúan egyedül, és ne maradj órákig!

Nyilas: Habár Nyilasként általában rosszul viseled, ha egyedül kell töltened az ünnepeket, most húsvétkor mégis élvezni fogod a magányt. Használd ki az alkalmat, hogy nem kell végigcsinálnod a kötelező evést és a másokkal való jópofizást!

Bak: Ha kapcsolatban élsz, akkor húsvétkor minél több időt lesztek együtt, annál nagyobb lesz a harmónia. Könnyen lehet, hogy az ünnep napjai annyira tökéletesek lesznek, hogy ez megadja a lökést ahhoz, hogy szintet lépjetek a kapcsolatotokban.

Vízöntő: Ha van párod, akkor húsvétkor mindenben szüksége lesz a támogatásodra, ezért valószínű, hogy lelkizéssel teli ünnepben lesz részed. Most valóban fontos, hogy a kedvesed érezze, hogy ott vagy mellette.

Halak: A jelenlegi helyzet miatt már eldöntötted, hogy unalmas húsvét lesz az idei, ám rögtön az első nap rá fog cáfolni erre. A legjobb hír az, hogy az egész ünnep tele lesz ilyen váratlan meglepetésekkel.

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló