Ez várhat rád a járvány után az Azután Tarot szerintVálassz egy lapot a lentiek közül, ha kíváncsi vagy a jóslatra!1. Az uralkodónő: Ha az első kártyalap mellett döntöttél, akkor az Azután Tarot szerint gyermekáldás várható az életedben a járvány után. Lehet, hogy ez nem a véletlen műve lesz, hanem a pároddal tudatosan készültök arra, hogy családot alapítsatok.

2. Érmék ötös: A második kártyalapon keresztül azt jövendöli neked az Azután Tarot, hogy a járvány után, de lehet, hogy már közben is, vissza kell fognod magad az anyagiak terén. Ez ne keserítsen el, mert csak átmeneti szűkölködésről lesz szó.

Abban az esetben, ha elég kitartó és állhatatos vagy, valamint képes vagy spórolni, akkor hamarosan helyrejön az anyagi helyzeted. Változtass a költekezési szokásaidon, ami közben tartsd szem előtt, hogy nemsokára újra jó anyagi helyzetbe kerülsz! Ne éld bele magad a szegénységbe!

3. Kelyhek Ásza: A harmadik kártyalapon keresztül azt jövendöli neked az Azután Tarot, hogy a járvány után lehetőséged lesz arra, hogy megcsináld a szerencsédet. Ez jelentheti azt, hogy találsz egy jól jövedelmező munkát, esetleg a saját üzleted indul el a siker útján.

Ha egy nagyobb ingóság eladását tervezed, akkor ettől remélhetsz bőséget, de egy korábbi befektetésed is megtérülhet. Természetesen az sem kizárt, hogy egy nyereményjátékon lesz szerencséd.

4. Kardok Tízes: Amennyiben a negyedik kártyalapra esett a választásod, akkor az Azután Tarot azt jövendöli neked, hogy a járvány után véget érhet a kapcsolatod, ha arra nem vigyáztok eléggé a pároddal.

Ha nem szeretnél szakítani, akkor igyekezz javítani a kapcsolaton, amihez kérd a kedvesed segítségét, hiszen ehhez ketten kelletek! Próbáljátok jobbá tenni a kapcsolatotokat, házasságotokat, a problémákat ne seperjétek a szőnyeg alá, hanem oldjátok meg azokat, valamint legyetek türelmesebbek és megértőbbek egymással!

5. Csillag: Amennyiben az ötödik kártyalap mellett döntöttél, akkor az Azután Tarot azt jövendöli neked, hogy a járvány után sok lehetőség közül válogathatsz. Esélyt kaphatsz arra, hogy jobbá tedd az életedet, olyan irányba fordítsd a sorsodat, ami elégedetté tehet, esetleg megvalósíthatod egy álmodat, vagy új életet kezdhetsz.

Függetlenül attól, hogy mibe szeretnél belekezdeni a járvány után, az égiek támogatni fognak benne és a szerencse is melléd fog állni. Az Azután Tarot szerint sok lehetőséget fogsz kapni, de azt neked kell eldöntened, hogy melyiket ragadod majd meg.

6. Kelyhek Ásza: Ha a hatodik kártyalapra esett a választásod, és van párod, akkor az Azután Tarot azt üzeni neked, hogy a kapcsolatod már a járvány ideje alatt erősödésnek indul, de majd amikor annak vége, akkor a társaddal akár szintet is léphettek, ami lehet például összeköltözés, házasság vagy családalapítás.

Ha úgy választottad ezt a kártyalapot, hogy nincs párod, akkor az Azután Tarot azt jövendöli neked, hogy a járvány közben megismerkedhetsz valakivel, akivel eleinte csak távkapcsolatod lehet, de a járvány után igazi szerelmes pár lehettek.

7. Világ: Ha a hetedik kártyalapot választottad, akkor az Azután Tarot azt jövendöli neked, hogy megváltozol. Amíg tartott a járvány, addig sok mindent átgondolhattál, átértékelhettél az életedben, ezért a járvány után készen fogsz állni arra, hogy változtass.

Lehet, hogy környezettudatosabb leszel, vagy elhatározod, hogy többé nem csinálsz semmit, amit nem szeretsz. Arra is van esély, hogy a járvány időszakában rátaláltál a hitedre vagy az utadra. A személyiségedben és a bensődben olyan változások mehetnek végbe, amelyek jobbá fogják tenni az életedet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló