Hová juthatsz el a közeli jövőben?A mágikus varázsszőnyeg jóslata a következő hetekre.

Aladdin bárhova eljuthatott a mágikus varázsszőnyege segítségével a mesében. Ebben a játékos jóslatban viszont nem Aladdin utazásairól lesz szó, hanem arról, hogy átvitt értelemben, téged hová vihet el a varázsszőnyeg a következő hetekben.

Ha kíváncsi vagy a neked szóló jóslatra, akkor válasz egyet az alábbi lapok közül!1. Valakinek a karjaiba: Lehet, hogy ez az, amire a legkevésbé számítottál, de a neked szóló jóslat azt állítja, hogy a varázsszőnyeg belerepít valaki karjaiba a következő hetekben. Bár ez nem szó szerint történik, arra mégis számíthatsz, hogy hamarosan izgalmas találkozásban lehet részed.

Már nem kell sokat várnod, hogy megismerkedj az új pároddal, de addig is járj nyitott szemmel, bátran ismerkedj, és hagyd, hogy a varázsszőnyeg végezze a munkáját!

2. Egy másik városba: A negyedik lap alapján neked szóló jóslatból az derül ki, hogy egy másik városba fog elrepíteni a varázsszőnyeg a következő hetek. Nagyon valószínű, hogy ez egy olyan város lesz, ahol még soha nem jártál. Hamarosan tehát lesz mit mesélned az ismerőseidnek!

Ha egyedül, vagy a barátaiddal, családoddal, esetleg a pároddal indulsz városnézésre, akkor emlékezetes, kellemes, élményeben gazdag kirándulásban lehet majd részed.

3. A hegyekbe: Ha az első lapot választottad, akkor a varázsszőnyeg a hegyekbe repíthet el az előtted álló hetekben. A jóslat tehát arról szól, hogy egyedül, vagy remélhetőleg egy jó társasággal, a barátaiddal, vagy a családoddal töltheted a szabadságodat, a pihenésedet.

Hamarosan csodás kikapcsolódási lehetőséget kaphatsz arra, hogy eltávolodj az emberektől, a zajtól, és igazán feltöltsd a kimerült testedet és lelkedet. A hegyben meglelheted a békét és önmagadat, de az sem kizárt, hogy ott találsz szerelemre.

4. A vízparthoz: Az utolsó lap alapján azt a jóslatot kaptad, hogy a varázsszőnyeg el fog repíteni a vízpartra a következő hetekben. Jelenthet ez tavat, folyót, tengert, de akár medencét is, ahol kellemes, hűsölésben lehet részed. De lehet, hogy forró élményről lesz szó, ha inkább gyógyvízhez mennél.

Vágy bármilyen vízpartra, tudd, hogy a kívánságodat hamarosan teljesíti a varázsszőnyeg, úgyhogy készítsd a fürdőruhát, mert vár a vízparti pihenés! Ne kételkedj a jóslatban, hanem inkább várd a lehetőséget, amire nagy szükséged van ahhoz, hogy kicsit kiszakadj a mindennapok rutinjából és felfrissülj!

5. Egy buliba: A harmadik lapon keresztül azt a jóslatot kaptad, hogy a varázsszőnyeg egy felejthetetlen, hatalmas buliba fog elrepíteni a következő hetekben! Talán jelenleg fogalmad sincs róla, hogy valahol, valaki fantasztikus szülinapi vagy házi bulit talált ki, esetleg grillpartit szervez, amire hamarosan te is meghívást kapsz. Az izgalmas, táncos estén annyira jól fogod magad érezni, hogy azt még sokáig fogod emlegetni!

6. Egy wellness-szállóba: Lehet, hogy nem tervezted, nem is gondoltál rá, mégis az ötödik lap szerint egy belföldi wellness-szállóba, vagy hotelba fog elrepíteni a varázsszőnyeg a következő hetekben, hogy végre alaposan kipihenhesd a testi és lelki fáradalmakat.

Szinte biztos, hogy maximálisan feltöltődsz, úgyhogy bólints rá, ha a közeljövőben ilyen jellegű meghívást kapsz, csapj le a felkínálkozó lehetőségre, mert megérdemled, hogy lenyűgöző körülmények között regenerálódj.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló