Milyen meghatározó dolog történhet még veled a nyáron?Ha kíváncsi vagy, hogy a Sivatagi Szellemek milyen sorsfordulatot jövendölnek neked a nyár hátralevő részére, akkor válassz egyet az alábbi lapok közül!1. Találkozol egy mesterrel: Az első lapon keresztül azt üzenik neked a Sivatagi Szellemek, hogy a nyár hátralevő részében megismerkedhetsz egy mesterrel. Itt ne egy diplomás személyre gondolj, hanem egy olyan emberre, aki életleckét adhat neked. Ez az illető lehet egy barát, kolléga, vagy egy tanár.

A mester átadja neked a tudását, a tapasztalatait, ezáltal segítve a fejlődésedet. Legyen ő bárki, biztos, hogy már első pillantásra mély benyomást tesz rád, úgyhogy ne aggódj, biztos, hogy fel fogod ismerni, hogy ki az!

2. Fordul a kocka a szerelmi életedben: Ha a második lap mellett döntöttél, akkor a Sivatagi Szellemek azt jövendölik neked, hogy az idei nyár hátralevő részében rád váró sorsfordulat az lehet, hogy komoly változások állnak be a szerelmi életedben.

Ez jelentheti azt, hogy a párkapcsolatod megerősödik és a következő szintre lép, de arról is lehet szó, hogy szakítani fogtok a kedveseddel. Azt, hogy pontosan mi fog történni, a Sivatagi Szellemek nem árulják el. Már csak azért sem, mert a szerelmi életed alakulása sokban függ a döntéseidtől és a szándékodtól.

3. Kihúznak a csávából: A harmadik lapon keresztül azt üzenik neked a Sivatagi Szellemek, hogy legyen bármi a problémád, nehézséged, ne aggódj miatta, mert a nyár hátralevő részében meg fog oldódni a dolog, mert már úton van a segítség.

Legyen az egészségügyi, anyagi vagy más jellegű probléma, komoly javulást fogsz tapasztalni azzal kapcsolatban. Addig is légy kitartó, tégy meg minden tőled telhetőt az ügyben, mert az égiek, vagy egy konkrét személy a környezetedből, támogatni fog!

4. Új életet kezdesz: A negyedik lapon keresztül az jövendölik neked a Sivatagi Szellemek, hogy a nyár hátralevő részében új életet kezdhetsz. Ez a sorsfordulat nem úgy következhet be, hogy gondolsz egyet, és megteszed, hanem valami történni fog.

Azt a Sivatagi Szellemek nem árulhatják el, hogy mi lesz ez a titkos fordulat, de az biztos, hogy annak következtében változhat meg a véleményed, a gondolkodásmódod, az élethez való eddigi hozzáállásod és úgy határozhatsz, hogy magad mögött hagyod a múltat, esetleg bizonyos embereket is, hogy új fejezetet nyiss, egy szebb és jobb élet reményében.

5. Összejössz az exeddel: Lehet, hogy most azt mondod, hogy ilyesmiről szó sem lehet, de a Sivatagi Szellemek azt jósolják neked az ötödik lapon keresztül, hogy igenis nagy a valószínűsége annak, hogy a nyár hátralevő részében az a sorsfordulat vár rád, hogy összejössz a volt pároddal, úgyhogy ne legyints erre a jóslatra!

Ha viszont erre vágysz, akkor boldoggá tehet, hogy minden esélyed megvan arra, hogy találkozz és újra összejöjj az exeddel a nyár hátralevő részében. Talán új erőre kapnak a régi érzelmeitek, ezért úgy határoztok, hogy még egyszer megpróbáljátok, ami nem feltétlenül rossz döntés.

6. Szakmát váltasz: Lehet, hogy ezt most elképzelhetetlennek tartod, de az utolsó lapon keresztül azt jövendölik neked a Sivatagi Szellemek, hogy a nyár hátralevő részében egyik hétről a másikra úgy döntesz, hogy szakmát váltasz. Ez igazi sorsfordulat lehet, így például megtörténhet, hogy most könyvelő vagy, de hirtelen úgy döntesz, hogy cukrászként folytatod a karriered, vagy humán területen keresel munkát.

Amennyiben már egy ideje gondolkodsz azon, hogy meg kellene tenned ezt a lépést, vagy ideje lenne átültetned a valóságba az álmodat, akkor megteheted a nyár hátralevő részében.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló