Ezt kell megtanulnod augusztusban a csillagjegyed!



Milyen életleckével szembesülhetsz?Kos: Nem tervezhetsz meg mindent előre! Minél erősebben próbálsz ragaszkodni az elképzeléseidhez, annál nagyobb kudarc érhet. Próbálj alkalmazkodni a dolgok áramlásához, légy nyitott a lehetőségekre.

Bika: A fejedet becsaphatod, de a szíved tudja az igazat. Tanuld meg elfogadni az érzéseidet a nyár utolsó havában, mert boldogságot nem a hírnév vagy a külső teremt, hanem az, ami belülről fakad.

Ikrek: A boldogságot nem másoktól fogod megkapni, hanem saját magadnak kell megteremtened. Augusztusban tanuld meg szeretni magad, tégy azért, hogy boldog légy, és ne másoktól várd, hogy boldoggá tegyenek!

Rák: Komoly változások előtt találhatod magad augusztusban, aminek heteiben ideje megkérdezned magadtól, hogy az a személy vagy-e, aki tényleg lenni akarsz, és büszke vagy-e arra, akit a tükörben látsz? Ha a válaszod az, hogy nem, akkor ezen kell változtatnod a nyár utolsó havában.

Oroszlán: Csak azért, mert szeretsz valakit vagy valamit, még nem lehetsz biztos abban, hogy az a személy, dolog örökké az életed része marad. Itt lehet szó munkáról, barátról, de akár egy ruháról is, amiről azt hitted, hogy illik hozzád, de aztán rájössz, hogy mégsem.

Az érzéseid néha tévútra vezetnek, ezért augusztusban meg kell tanulnod jobban figyelni azokra. Ha megteszed, akkor világossá fog válni előtted, hogy mi az, ami helyes és jó neked, a többi pedig csak bizonytalanná tesz.

Szűz: Ha van egy álmod, amit már régóta szeretnél valóra váltani, akkor augusztusban eljön az ideje annak, hogy tegyél érte! Ehhez az kell, hogy felismerd a korlátaidat, amiket próbálj legyőzni! Ha sikerül, akkor végre elindulhatsz azon az úton, amely elvezet a célodhoz, aminek elérésekor sokkal jobban fogod érezni magad, mint azt valaha gondoltad volna.

Mérleg: Elképesztő hónapnak ígérkezik számodra az augusztus! Egyfelől azt tapasztalhatod, hogy az életed a lehető legjobb módon változik, másfelől egy gyógyulási időszak veszi kezdetét. Ennek eredményeként többé nem fogsz megelégedni a felszínes megoldásokkal, mert ráébredsz, hogy az életnek nem elég kívülről jónak lennie, hanem belül is így kell ezt érezni.

Skorpió: A csillagjegyed alapján ismert vagy arról, hogy próbálod az irányításod alatt tartani a személyiségedet és a szokásaidat az életedben, sőt, hajlamos vagy megszabni magadnak, hogy mit érezhetsz és mit nem, ám augusztusban ideje megtanulnod lazítani egy kicsit. Higgy abban, hogy a megfelelő időben fog megjelenni a neked való munka, szerelem és út!

Nyilas: A te augusztusi leckéd lényege az, hogy légy végre őszinte magaddal abban a tekintetben, hogy tényleg képes vagy-e megvalósítani mindazt, amire vágysz! Az elméd tele van azokkal a dolgokkal, amiket szeretnél átültetni a valóságba, ebben pedig egyedül te akadályozod önmagadat. Augusztusban ideje, hogy reális légy, valamint kizárólag a fontos dolgokkal foglalkozz.

Bak: Egy váratlan változást hozhat számodra az augusztus, ám rá kell jönnöd, hogy ez a „váratlan” valójában jó ideje készülődött, de csak most jött el az ideje annak, hogy megtetted. Látod, ha egy munka, baráti kapcsolat vagy szerelmi viszony nem működik, de ezt be is kell vallanod magadnak a nyár utolsó havában, illetve tenned kell a változásért.

Vízöntő: Ideje megtanulod, hogy a legrosszabbtól való félelem helyett inkább kreativitással és ambícióval oldd meg az életed történéseit! A cél, hogy többé ne azt kérdezd, hogy vége van már, hanem azt, hogy mi a következő.

Halak: Augusztusban rá kell jönnöd, hogy az az élet, amire vágysz, az a személy, akivé válni akarsz, ott lakozik benned, arra várva, hogy visszatérj.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló