Nagymacska-teszt



Válassz egyet az alábbi nagymacskák közül, és olvasd el a holland pszichoanalitikus csoport szerint milyen belső erővel rendelkezel!1. Hópárduc: Olyan személyiség lehetsz, akit az élet már keményen megtanított arra, hogy a világon elsősorban önmagadra számíthatsz, ezért kiválóan boldogulsz egyedül is, függetlenül attól, hogy milyen problémáról vagy megoldandó feladatról van szó.

Rád az is jellemző a hópárduc alapján, hogy igazán figyelmes, intuitív teremtés vagy, és nálad csak kevesen értik meg jobban a világ működését. Ahhoz, hogy megfelelően tudj gondolkodni, óriási térre és szabadságra van szükséged, éppen ezért rosszul tűröd, ha valaki korlátozni akar.

A megfontoltságod és a gyakori magányod miatt a környezeted olyan erős és titokzatos személynek láthat, aki képes mások „megfélemlítésére”, de te ilyesmit nem teszel.

2. Puma: Benned olyan hatalmas erő lakozik, ami sokkal nagyobb, mint az átlagos emberek belső ereje. Előfordul azonban, hogy akaratodon kívül visszaélsz ezzel a hatalmas erővel, amivel így fájdalmat okozol másoknak. Az erőtől hatalmas önbizalmat kapsz, ami miatt nehezen viseled, ha környezetedben élők képtelenek arra, hogy felvegyék a tempódat.

A puma alapján szükséged van arra, hogy a legjobb légy, és minden erőddel azon dolgozol, hogy a teljesítményeddel felülj múlj másokat és kitűnj a tömegből. Az emberek általában kétféleképpen állnak hozzád, ugyanis vannak, akik csodálnak a belső erődért, a képességeidért, míg mások ugyanezek miatt irigykednek rád.

3. Fekete párduc: Olyan személyiség vagy, aki maximálisan átlát az embereken, mondhatni a veséjükbe látsz, mindig megérted az indítékaikat, a szándékaikat, de arra is képes vagy, hogy úgymond a jövőbe láss, vagyis előre tudod, hogy mi lesz egy-egy helyzet végkimenetele.

A fekete párduc alapján az is elmondható rólad, hogy a természetedből kifolyólag képes vagy befolyásolni mások gondolatait és véleményét, ugyanis a kisugárzásod miatt egyfajta bölcsként kezelnek. Az is jellemző rád, hogy a belső erődet soha nem fitogtatod, de a karizmáddal mégis hatást gyakorolsz másokra.

4. Jaguár: Hihetetlenül kiegyensúlyozott, egyensúlyra törekvő és megreformáló személyiséggel rendelkezel, sőt, néha gyógyítani is tudsz. Jellemző rád, hogy mindenben meglátod a jót, a rossz embereknek pedig hajlandó vagy segíteni, hogy jobbá váljanak.

Bár könnyen építesz ki kapcsolatokat, mégis úgy érzed, hogy tulajdonképpen különb vagy másoknál. Rólad az is elmondható, hogy sokszor úgy érzed, hogy egy teljesen más megközelítésből szemléled a világot, mint a barátaid, vagy a legközelebbi rokonaid.

5. Fehér tigris: Erősen individualista, igazán egyedülálló és szókimondó személyiséggel rendelkezel. Határozott, de sajátos véleményed van a helyes és a helytelen dolgokról, valamint büszkén kiállsz a sokszor népszerűtlen véleményeid mellett is.

Az is jellemző rád, hogy számodra az igazság a legfontosabb, még akkor is, ha néha kellemetlen. Te mindig és minden helyzetben egyenes vagy, korrekt válaszokat adsz minden kérdésre, és ugyanezt várod el cserébe. Utálod a kétértelműséget.

6. Hiúz: Elmondható rólad, hogy mindig a háttérből, csendesen figyeled a világot, valamint bölcsen, figyelmesen végighallgatsz másokat. A hiúz alapján az is jellemző rád, hogy mindig is tudtad, hogy rendkívül érzékeny teremtés vagy, ami sokszor megnehezíti a beilleszkedésedet. A személyiségedhez tartozik az is, hogy mindig és mindenkit passzívan vizsgálsz, de arra is képes vagy, hogy beleláss a lelkükbe.

Életed során már rájöttél, hogy az emberek egyszerre képesek szépnek és rondának mutatkozni, de ezeket a titkokat ugyanúgy megtartod magadnak, ahogy a véleményedet is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló