Mágikus teával indulhat jól a napod



Varázslatos receptek, amelyekkel nemcsak egy finom teát kortyolhatsz el, hanem a célodat is elérheted.Jól induljon a napod tea: Szükséged lesz 1 narancssárga/sárga gyertyára, fél teáskanál fahéjra, fél teáskanál gyömbérre, 1 filter zöld teára vagy 1 teáskanál zöld tea porra. Készítsd el a teát, gyújtsd meg a gyertyát és relaxálj!

A kezeidbe fogott teával mondd el az alábbi varázsigét:

Érzem, hogy szabad vagyok, érzem, hogy boldogok vagyok, érzem, hogy békében vagyok. Tele vagyok szeretettel és derűvel, bízom a képességemben és a jó szerencsémben, tudom, hogy nagyszerű nap lesz a mai, miután szétáradt a tea a testemben.”

Kortyold el a teát, érezd ahogy a meleg szétárad a testedbe, és közben gondolj arra, hogy feltölt.

Kapcsolatok béketeája: Szükséged lesz 1 rózsaszín gyertyára és 2 kamillatea filterre vagy 2 evőkanál virágzatra. Forrald fel a vizet! Amíg arra vársz, hogy felforrjon a víz, gyújtsd meg a gyertyát, lélegezz mélyeket, ürítsd ki az elmédet, lazulj el és kapcsolj ki!

Vegyél elő két bögrét, majd tégy mindegyikbe egy-egy filtert és öntsd rá a vizet. Most mondd el az alábbi varázsigét:

Megbékélünk egymással a gyógytea ceremónia segítségével. Nincs közöttünk harag, nézeteltérés, csak szeretet.”

Gyertyafény mellett fogyasszátok a teát. Eközben ne akard befolyásolni a beszélgetést, hanem hagyd, hogy úgy alakuljon, ahogy alakul!

Tisztító rituálé: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 filter kamillateára vagy 1 teáskanál kamillavirágra. A teát készítsd el a szokott módon, majd majd amikor ráöntöd a vizet, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Előhívom a kamillatea tisztító erejét, járja át ezt a vizet!”

Most ülj le kényelmesen a meggyújtott gyertyákkal, tisztítsd meg az elméd, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

Minden egyes korttyal megtisztítom testemet a negatív energiáktól.”

A varázsigét így folytasd:

Minden egyes korttyal megtisztítom a lelkemet a negatív energiáktól.”

Végül relaxálj, és miközben kortyolod a teát, élvezd annak az ízét és azt, hogy közben megtisztulsz!

Szerencsét hozó tea: Szükséged lesz 1 fekete tea filterre, fél teáskanál fahéjra, fél teáskanál szerencsendióra és 1 zöld gyertyára. Készítsd el a teát, majd gyújtsd meg a zöld gyertyát! Mindeközben érezd magad szerencsésnek, magabiztosnak és sikeresnek!

Amikor elkezded kortyolgatni a teát, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Szerencsés vagyok, piszkosul szerencsés, minden összejön, amit eltervezek, mert az égiek támogatását élvezem.”

Szépen lassan fogyaszd el a teát, közben pedig gondolj arra, hogy hogyan jelenik meg a szerencse az életedben!

Szerelmi bájital: Szükséged lesz 2 rózsaszín gyertyára és hibiszkuszra, ami lehet 2 filter vagy 2 teáskanál szárított levél. Gyújtsd meg a gyertyákat, aztán forrald fel a vizet és készítsd el a teákat úgy, hogy közben koncentrálj arra, hogy mennyire szereted a kedvesedet és milyen kapcsolatot szeretnél vele.

Miközben a teát a bögrékbe töltöd, mondd el az alábbi varázsigét:

Legyen köztünk felhőtlen szerelem, teljes a bizalom és békesség, Legyen közöttünk meghittség és járja át szívünket az egymás iránt érzett szeretet.”

Most már csak el kell fogyasztanotok a teákat.

Jó egészség itala: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 filter zöld teára vagy 1 teáskanál zöld tea porra és fél teáskanál gyömbérre. Készítsd el a teát, majd gyújtsd meg a gyertyát!

A kezeid közé vett teával mondd el az alábbi varázsigét:

Ahogy szétárad a forró tea bennem, úgy ég ki belőlem minden, ami rossz. Ahogy szétárad bennem a zöld erő, testem-lelkem gyógyulásnak indul. Jól érzem magam, egészséges vagyok.”

Miközben lassan elkortyolod a teát, képzeld el, hogy átjár a zöld energia, a zöld fény és azt, hogy egészséges, ragyogó vagy!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló