A Tarot kártya jóslata 2021-reEzt üzeni a csillagjegyedhez rendelt lap.Kos – Uralkodó: 2021-ben neked kell majd rendet tenni az új helyzetekben, életkörülményekben, ami csak akkor fog menni, ha a kezedbe veszed a sorsod és a kapcsolataid irányítását. Ebben az évben alaposan át kell vizsgálnod, hogy kik vannak körülötted, és milyen kapcsolatot ápolsz velük.

Bika – Ördög: Nagy sikereid lehetnek az esztendőben. 2021-ben úgy fogsz játszmázni, mint az Ördög. Lehet, hogy megteremtesz magadnak egy titkos életet, tele izgalommal. A kettős életed során új rétegeit ismerheted meg a személyiségednek, ami hatással lesz a kapcsolataidra is.

Ikrek – Szeretők: A 2021-es éved a kettősségről fog szólni, ugyanis lesz, amiről le kell majd mondanod, és lesz, amit el kell fogadnod. Az előtted álló esztendő döntések sorozatából fog állni, ugyanis csak ezzel alapozhatod meg a magánéletedet és a karrieredet.

Rák – Uralkodónő: A 2021-re kapott Tarot lapod azt üzeni neked, hogy te leszel a családod fenntartója, akinek foglalkoznia kell az otthon melegével és a biztonsággal. Az esztendő számodra arról fog szólni, hogy felépítsd és összetartsd a családot, ezért a karriered és a szeretteid között kell majd egyensúlyoznod.

Oroszlán – Igazság: 2021-ben mindent észrevehetsz, amit teljesen át kell alakítanod. Ebben az évben az életed minden területén lesz valami, amin változtatnod kell, és meg kell tanulnod, hogy többé nem verheted át magadat. Az igazság gyakran fáj, de amikor egyszer szembenézel a valósággal, akkor többé nem fordulhatsz vissza.

Szűz – Erő: A 2021-re kapott Tarot lap utalhat a fizikai, a lelki, a szellemi, de akár a mágikus erőre is, ugyanis Szűzként mindegyik erőt képes vagy birtokolni, az pedig egyedül a te döntésed, hogy mire fordítod az erődet. Ami biztos, hogy az élet többféleképpen is próbára fog tenni 2021-ben, ezért szükséged lesz a lelki és szellemi erődre.

Mérleg – Világ: 2021-ben hatalmasnak és határtalannak érezheted magad. Jövőre lehet, hogy utazni fogsz, esetleg elköltözöl. Történjék bármi, te élvezni fogod, mert végre úgy érezheted, hogy igazán élsz. A Világ azt is jelzi, hogy képes leszel legyőzni a szellemi és fizikai akadályaidat 2021-ben. Végre megszabadulhatsz a berögzült dolgaidtól és a félelmeidtől, aminek hatására felszabadult és független lehetsz. A fantáziád igazán élénk lesz.

Skorpió – Diadalszekér: A 2021-re kapott Tarot lapod a Diadalszekér, ami a fejlődést és az előrehaladást jelképezi. Amellett, hogy ezekre törekszel jövőre, még a szabadság iránti vágy és az életben való érvényesülés is fontos lesz a számodra.

Nyilas – Halál: Ne ijedj meg, mert a Halál valójában átalakítást, újjászületést és mozgalmasságot jelképez a Tarotban! Mindez jellemző rád 2021-ben, aminek hónapjaiban sorsszerű, karmikus események és átalakítások várnak rád.

Bak – Hold: A 2021-re kapott Tarot lap sokoldalúságot, intuitív személyiséget, kreativitást, ötleteket és fantáziát jelképez, de ugyanakkor a megtévesztés és az illúziót is, ezért jövőre az lesz a dolgod, hogy szüntesd meg az önmagaddal és másokkal kapcsolatos illúzióidat.

Vízöntő – Torony: Könnyen lehet, hogy 2021-ben megint lerombolod magad, de az sem kizárt, hogy ezt valaki más, esetleg egy esemény teszi meg. Ha romba dől az eddig felépített tornyod, akkor kemény munkával kell majd újra felépítened magad 2021-ben. Ez egyfajta újjászületésként is felfogható, hiszen így egyre jobb és tökéletesebb leszel. Ha jobb és erősebb leszel, akkor 2021-ben megtalálhatod a céljaidat és önmagadat.

Halak – Csillag: A 2021-es utad tiszta és világos, a végén pedig elérheted a céljaidat, ezért számíts arra, hogy megvalósulnak az álmaid és sikerek várnak rád. A céltudatosság és a pozitív hozzáállás már félsiker lesz az önmegvalósítás terén 2021-ben is.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló