Néhány szuperhős, aki a jövőben csatlakozhatna a Bosszúállók új felállásához



Mely karakterek és miért állhatnának be a csapatba?Bestia (Hank McCoy): A legtöbben az X-Men tagjaként ismerik Bestiát, de a képregényekben sokáig a Bosszúállók tagja volt. Filmek terén talán könnyebb lenne, ha Bestiát nem egy újabb X-csapatfilmmel, hanem a Bosszúállók következő részével vezetnék be a Moziverzumba.

Jessica Jones: Jessica soha nem akart bosszúálló lenni, de a körülmények úgy hozták, hogy a férje, Luke Cage oldalán ő is a Bosszúállók tagja lett.

Darázs (Hope Van Dyne): Hivatalosan soha nem lépett be a Bosszúállókhoz Darázs, de a Végjátékban alaposan helyt állt, ezért az a minimum, hogy felveszik az alakulatba. A csatlakozásának azért is lenne értelme, mert a képregényekben az eredeti Darázs, Janet Van Dyne nemcsak tagja volt a Bosszúállóknak, hanem ő volt annak az egyik alapítója, tőle származik az elnevezés, és jó ideig vezető posztot töltött be a csapatban.

Fekete Özvegy (Yelena Belova): Nyílt titok, hogy a 2021-re halasztott Fekete Özvegyben Yelena Belova átveszi a stafétabotot Natashától, ám az még kérdés, hogy Kevin Feige milyen jövőt álmodott meg a karakternek.

Képregények terén Yelena sosem csatlakozott a Bosszúállókhoz, sőt, nem egyszer a csapat ellenségeként lépett színre, ám filmek esetében logikus lenne, ha ő töltené be a Natasha után maradt űrt.

Penge (Eric Brooks): Furcsának tűnhet, de két évvel ezelőtt Penge is csatlakozott a Bosszúállókhoz, és mivel hamarosan a Moziverzumban is találkozhatunk a karakterrel, ezért nem elképzelhetetlen, hogy egy nap a mozivásznon is be fog állni a Bosszúállók soraiba.

Hadigép (James Rhodes): Tony Stark hű barátja többször is csatlakozott a Bosszúállókhoz, hol Vasemberként, hol Hadigépként, így egyértelmű, hogy ő a legmegfelelőbb személy arra, hogy elfoglalja a Tony után megüresedett helyet a csapatban.

Vasököl (Danny Rand): A képregényekben Danny Rand többször is részt vett a Bosszúállók megpróbáltatásaiban. Mozgókép terén Vasököl sorozata nem úgy sült el a Netflixen, ahogy azt az alkotók elképzelték, ezért a Marvel tiszta lapot adhatna a szuperhősnek a Moziverzumban.

Vízió: Bár a Végtelen háborúban Vízió meghalt, mégis tudjuk, hogy a WandaVision sorozatban ott lesz, viszont kérdés, hogy mennyire lesz hosszú távú az Android feltámadása. Képregények terén a karakter már többször feltámadt, tehát bármi lehetséges, így az is, hogy beáll a Bosszúállókhoz.

Póknő (Jessica Drew): 2005-ben sokakat meglepett Brian Michael Bendis azzal a döntésével, hogy Póknőt választotta a Bosszúállók egyedüli női tagjává, ám az író jól választott, mert Jessica nagyszerűen illett a csoportdinamikához, ráadásul az őt övező rejtély és lelepleződés izgalmas sztorikkal látta el a Bosszúállókat.

Jelenleg az egyetlen probléma, hogy a karakter jogai a Sony birtokában vannak, és már tervezik Póknő filmjét, de talán Pókemberhez hasonlóan, rajta is hajlandó lesz osztozni a Sony a Disney-vel.

Pókember (Peter Parker): Pókember korábban is próbálkozott a bosszúálló szereppel, de ebben a Brian Michael Bendis által írt Az Új Bosszú Angyalai sorozatban volt a legjobb. Filmek terén a Végtelen háború és a Végjáték után vált bölcsebbé és érettebbé Peter Parker, aki remekül vihetné tovább mentora, Tony Stark örökségét és tanításait.

Sersi: Az Örökkévalókban debütálhat a filmvásznon Sersi, aki képregények terén a nyolcvanas és kilencvenes években erősítette a Bosszúállók sorait, de már korábban is többször segített a csapatnak.

Shang-Chi: A Moziverzum első ázsiai főszereplős filmjének szuperhőse Shang-Chi, aki a képregényekben a Bosszúállók fedett akciókra specializálódott egységéhez, a Titkos Bosszúállókhoz tartozott, de az elképesztő harctudása és más képességeinek köszönhetően, a Bosszúállók is nagy hasznát vették.

(Forrás: marvelmagyarorszag.blog.hu)

Ajánló

Ajánló