Az Aquaman 2. az egyik legjobban várt fantasy



Ezeket a filmeket biztos, hogy már nagyon várják a fantasy műfaj rajongói!Aquaman 2.: A jelenlegi tervek szerint 2022. december 16-án debütálhat az amerikai mozikban a Aquaman 2., aminek első része több, mint 1 milliárd dollárt kaszált, amivel a Warner/DC legjobban kereső filmjévé vált.

A stúdió jelenlegi képregényfilmes kínálatában a Jason Momoa által alakított Aquaman nevezhető a leginkább fantasy alkotásnak, ugyanis a legtöbb klasszikus elem megtalálható benne, így a giccs, a megalománia és az elképesztő látványvilág is.

Az Aquaman 2-ben valószínűleg minden fontosabb szereplő visszatér, bár meg kell jegyezni, hogy a Legendás állatokból kitett Johnny Depp rajongói nagyon szeretnék elérni, hogy az alkotók kitegyék Amber Heard szűrét a filmből, de a színésznő leszögezte, hogy a kirúgásáról szóló híreknek nincs semmi valóságalapja.

Szintén az Aquamannek kapcsolatban kell megemlíteni, hogy készül a spinoff, a The Trench, ami az első filmben szereplő ároklakókat fogja jobban bemutatni.

Masters of the Universe reboot: A legnagyobb fantasy rajongók számára megvalósult álom lenne, ha sok év után élőszereplős újraértelmezést kapna a He-Man és azzal együtt a Masters of the Universe. Ez már azért is igazi csoda lenne, mert a legendás játékfigurákon alapuló, egész estés és tévés animációkat, videojátékokat és élőszereplős mozifilmeket felvonultató franchise még nem esett át a saját reneszánszán az új évezredben.

A probléma az, hogy a reboot fejlesztésének 2007-es rajtja óta valahogy nem akar összeállni az alkotás, amibe már több stúdió bicskája is beletört. Jelenleg a Sony törölte a premierdátumot, ráadásul hiába találták meg He-Man szerepére Noah Centineo személyében a legjobb színészt, még egyetlen képkockát sem tudtak vele leforgatni.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: A jelenlegi tervek szerint 2022. március 25-én mutatják be az amerikai mozik a Doctor Strange folytatását, aminek nemcsak a címe sugall őrült dolgokat, hanem az a tény is, hogy a rendezője Sam Raimi, akinek már sok híres horrort köszönhetünk, ráadásul Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkánya is tiszteletét teszi a filmben.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness esetében az alkotók már beígérték, hogy egy gótikus-horroros-pszichedelikus elemekkel teli filmre számíthatnak a rajongók, de az csak 2022-ben derül ki, hogy a készítők mennyire használják ki a multiverzumban rejlő lehetőségeket és a horrorvonalat.

Mortal Kombat: Minden bizonnyal az egyik legvéresebbnek ígérkező fantasy az új Mortal Kombat-film, aminek bemutatóját a legutóbb 2021 januárjára tervezték, de azt a koronavírus-járvány miatt nem tudják tartani az alkotók, sőt, a producer Todd Garner már jelezte, hogy majd akkor jelentenek be új bemutatódátumot, amikor a mozik kinyitnak.

Ami bizonyos, hogy a videójátékos franchise-ra ráfér egy teljesen új, minden tekintetben modern, kegyetlen és főleg élőszereplős adaptáció, mert 1997 óta nem próbálkozott senki az egyik legnépszerűbb bunyós játék mozifilmes változatával.

Raya és az utolsó sárkány (Raya and the Last Dragon): A jelenlegi tervek szerint 2021. március 11-én mutatják be a hazai mozikban a Raya és az utolsó sárkányt, aminek két rendezője közül az egyik, Don Hall kijelentette, hogy ez lesz a valaha látott „legszebb animációs film”.

A Disney animációs részlegének következő alkotása sárkánykeresésről szól, ugyanis a történet szerint csak a faj utolsó példánya, Sisu mentheti meg Kumandra királyságát a szörnyű Druuntól. A Raya és az utolsó sárkány egy ázsiai elemekben bővelkedő, meseszép, akciódús, cukiságfaktorban gazdag kalandnak ígérkezik.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló