Ezzel a karácsonyi dekorációval lehet teljes az otthonod ünnepi hangulata!A horoszkóp szerint milyen dekorációs elem illik hozzád?Kos – illatgyertya: Szenvedélyes, energikus és szókimondó teremtés vagy. Esetedben nem kizárt, hogy nemcsak karácsonykor használsz illatgyertyákat, hanem az év bármely más időszakában is, de ez ne gátoljon meg abban, hogy az ünnep alkalmából egy igazán különleges illatgyertyát szerezz be.

Bika – karácsonyfadíszek: Gyakorlatias, megbízható és elszánt személyiséggel megáldott ember vagy, ezért valószínű, hogy már hónapokkal a karácsony előtt elkezdtél azzal foglalkozni, hogy idén milyen díszeket akassz a karácsonyfádra.

Ikrek – papírcsillagok: Jellemző rád, hogy rajongsz a változatosságért, rendkívül kreatív vagy, így örömmel kihasználod annak lehetőségét, hogy karácsonykor szabadon engedheted a fantáziádat. A horoszkóp szerint számodra a papír a legjobb alapanyag, mert abból bármit készíthetsz, méghozzá gyorsan. Idén alkothatsz például hópiheszerű díszeket vagy skandináv papírcsillagokat is.

Rák – karácsonyi lábtörlő: Ismert vagy arról, hogy számodra az otthon melege a legfontosabb. Ezt boldogan kifejezed alkalomhoz és ünnephez passzoló lábtörlővel, ami rögtön az ajtónál jelzi a vendégeidnek, hogy a te otthonodban mindig szeretettel fogadják őket.

Oroszlán – fényfüzérek: Legyen a karácsony bármilyen, az biztos, hogy a te otthonodból nem hiányozhatnak a fényfüzérek, ugyanis Oroszlánként rajongsz a látványos díszekért, valamint imádod felkelteni az emberek figyelmét, ezért karácsonykor is az vezérel, hogy minél több, annál jobb.

Szűz – karácsonyi koszorú: Mivel folyton a tökéletességre törekszel, ezért aligha fogod beérni a boltban vásárolt karácsonyi koszorúkkal, ajtódísszel vagy adventi gyertyákkal. Te mindenben megtalálod a hibát, úgyhogy valószínű, hogy saját kezűleg készíted el a környék legcsodálatosabb karácsonyi koszorúját.

Mérleg – karácsonyi dísztárgyak: Rendkívül fontos számodra az egyensúly és a harmónia, emiatt tele lehetsz feszültséggel, amit azzal halmozol fel, hogy kerülöd a másokkal való konfliktusokat. Ez az oka annak, hogy az otthonodban igyekszel minél nagyobb rendet és letisztultságot tartani.

Figyelj arra, hogy mindent, így például az apró szobrocskákat is úgy helyezd el a lakásodban, hogy páros és szimmetrikus legyen.

Skorpió – tobozdíszek: Nem ragaszkodsz a tárgyakhoz és az anyagi javakhoz. Az otthonodban az egyszerűséget és a természetességet szereted, ezért karácsonykor örömmel dekorálsz a természetben talált termésekkel, tobozokkal és gesztenyékkel.

Nyilas – hógömb: Nyilas jegyed alapján híres vagy a kiváló humorérzékedről, de az is jellemző rád, hogy nagyon szereted a természetet és az utazást. Esetedben a karácsonyi dekorációból nem hiányozhat a hógömb, ami egyfelől szórakoztató játék, másfelől ha ránézel, akkor elmerenghetsz, hogy mi lesz a következő nagy kalandod.

Bak – diótörő: Bak jegyed alapján elmondható rólad, hogy nagyra becsülöd a jó minőségű kézműves dolgokat, főleg azokat, amelyek generációról generációra öröklődnek a családodban. A diótörő hagyománya a XVII. századig nyúlik vissza. Ha esetleg nincs diótörőd, akkor igazán szép, antik darabokra lelhetsz a régiségboltokban, így minden szempontból tökéletes karácsonyi díszt találhatsz az ünnepre.

Vízöntő – bolyhos szőnyegek: Rendkívül félénk és érzékeny teremtés vagy, ha Vízöntő a csillagjegyed, emiatt esetedben különösen fontos, hogy legyen az otthonodnak egy olyan zuga, ahova elvonulhatsz, ahol átvészelheted a hangulatingadozásaidat. Annak érdekében, hogy a karácsonyodból ne hiányozzon a meghitt és békés hangulat, bolyhos szőnyegekre lesz szükséged.

Halak – kockás plédek és díszpárnák: Művészi hajlamaidnak köszönhetően, képes vagy az egész otthonodat átalakítani, amikor közeledik a karácsony. Ha idén szeretnéd egyszerűen, de annál karakteresebben dekorálnál, akkor ehhez érdemes plédeket és díszpárnákat választanod.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló