Neked mit jósol a személyes évszámod 2021-re?Tudd meg, hogy mire számíthatsz a számmisztika szerint!Példa:

Ha december 6-án születtél, akkor a következőképpen kapod meg a 2021-es személyes évszámodat:

1. Add össze a 2021-es év számjegyeit: 2 + 0 + 2 + 1 = 5

2. Add össze a születésnapod számait, majd redukáld egyjegyűre, ha kétjegyű eredményt kaptál: 1+2+6=9

3. Add össze a két számot, majd csökkentsd az eredményt egyjegyűre, ha kell: 5+9=14, 1+4=5.

A személyes évszámod tehát az 5. Most már csak el kell olvasnod az ehhez tartozó jóslatot!

1. Ha a személyes évszámod az 1-es lett, akkor ez alapján elmondható, hogy új feladatok várnak rád 2021-ben. Ez jelenthet új tevékenységeket és egyedülálló érdekeltségeket is. Az évben nagyon fontos lesz, hogy a céljaidra koncentrálj, még az újonnan felfedezett mentális és fizikai erődben is. Ha szeretnéd, hogy a 2021-es éved sikeres és izgalmas legyen, akkor alkalmazkodj az életedben bekövetkező változásokhoz!

2. Amennyiben a 2-es a személyes évszámod, akkor számmisztika szerint kitartásra lesz szükséged 2021-ben, valamint együttműködésre a személyes fejlődésed érdekében. Jól teszed, ha az évben nem a logikára, hanem az ösztöneidre és a megérzéseidre hagyatkozol, mert akkor kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb állapotba kerülhetsz. Az elméd nyugodt és stabil lesz 2021-ben, aminek időszakában jó irányú változásokra számíthatsz a szerelmi és családi kapcsolataidban.

3. Ha a 3-as személyes évszámhoz tartozol, akkor elszántságra lesz szükséged 2021-ben, aminek időszakában kreatív és szociális fejlődésen eshetsz át, így ebből a szempontból nézve, szórakoztató évre számíthatsz. A saját boldogságodra remek hatással lesz az az élvezet és a szépség, amelyet a 2021-es év hozhat el az életedbe. Ha üzletember, vagy üzletasszony vagy, akkor váratlanul mély vízben találhatód magad az esztendőben.

4. Amennyiben a 4-es személyes évszámot kaptad eredményül, akkor önfegyelem éve lesz számodra a 2021-es. Ebben az esztendőben muszáj, hogy kitartó és szorgalmas légy, mert akkor sokat növekedhetsz, a kemény munkád pedig kifizetődő lesz. A céljaid mellett az egészségeddel is törődj, mert nem felejtheted el, hogy az milyen fontos!

5. Az 5-ös személyes évszám szerint 2021-ben végre megszűnik minden korábbi megszorításod, ugyanis jelentős változások állhatnak be az életedbe, ráadásul sokat fejlődhet a függetlenséged és a személyes szabadságod is. Ebben az évben képes leszel arra, hogy felszínre hozd a rejtett képességeidet, és kiaknázd azokat. Emellett többet foglalkozhatsz a mentális egészségeddel.

6. Ha a 6-os a személyes évszámod, akkor fel kell készülnöd a társadalmi kötelezettségeidre, amihez az is hozzátartozik, hogy jobban ki kell venned a részed a családi ügyekből 2021-ben. Ugyanakkor szerelemre és románcra is számíthatsz az esztendőben. A karriered esetében rákényszerülhetsz arra, hogy megfelelj a szociális elvárásoknak, de az is szükségessé válhat, hogy többször segíts és bizonyos problémákat orvosolj.

7. A 7-es személyes évszám esetén 2021-ben időszerűvé válik az önvizsgálat, és a jövőd alaposabb megtervezése. Ebben az esztendőben a spirituális erődet is fejlesztheted, valamint feltérképezheted a belsődet, jobban megértheted önmagadat és a világ működését. 2021-ben ne felejtsd el, hogy a belső erő akkor születik, amikor csend ölel körbe!

8. A 8-as személyes évszám esetén, sikerekben és jutalmakban gazdag évnek ígérkezik számodra a 2021-es! A jövőddel és a mentális erőddel kapcsolatban ambiciózus leszel, a képességeiddel pedig képes leszel valóra váltani a terveidet. Ha van vállalkozásod, akkor jó esély van arra, hogy bővítheted 2021-ben, aminek időszakában ragyogó sikerekre számíthatsz.

9. Ha a 9-es a személyes évszámod, akkor jótékonyság éve jön el számodra 2021-ben, mert vissza kell adnod a társadalomnak mindabból, amit a segítségükkel értél el. A szerelem is megjelenik az életedben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló