Tudd meg, hogy milyen próba vár rád 2021-ben!Válassz egy lapot az alábbi képről, majd olvasd el, hogy Naya’il, a Próbák Angyala szerint milyen tesztet szánnak neked az égiek!1. A Bizalom Próbája: Itt lehet szó arról, hogy ki fog derülni, hogy mennyire bízol a párodban, de az sem kizárt, hogy az egyik barátod esetében kell átgondolnod, hogy bízol-e benne annyira, hogy elmondj neki egy titkot, esetleg bízol-e annyira egy munkatársadban, hogy elhiszed, nem ő terjeszt pletykát rólad?

Ha sikerült kiállnod a Bizalom Próbáját, akkor megnyerheted a kapcsolatot, és azt, hogy jobban fogsz bízni az adott személyben, másokban. Amennyiben elbuksz a próbán, akkor elveszítheted a kapcsolatot, vagy a bizalmat. Ha ez történik, akkor hónapok telhetnek el addig, míg ismét képes leszel arra, hogy megbízz másokban.

2. A Hit Próbája: Naya'il szerint az égiek olyan próba elé állítanak, amelyből ki fog derülni, hogy valójában mennyire hiszel, és ez a hit mennyire megrendíthetetlen. Abban az esetben, ha sikerül kiállnod a Hit Próbáját, akkor a hited erősebb, szilárdabb lesz, mint korábban bármikor. Ha elbuksz a teszten, akkor van még mit dolgoznod a hiteden, amit sokkal jobban kell gyakorolnod. Naya’il szerint nem kizárt, hogy az önmagadba vetett hit kerül megmérettetésre 2021-ben.

3. A Becsületesség Próbája: Olyan szituációba keveredhetsz, amelyben mérlegelned kell azt, hogy becsületesen vagy becstelenül jársz-e el. Valószínű, hogy nagy lesz a tét, ami miatt kísértésbe eshetsz.

Amennyiben kiállod a Becsületesség Próbáját, akkor nem kizárt, hogy azonnal megkapod azt, amit becstelenségnek véltél, a lelked pedig patyolat tiszta marad. Ha elbuksz a próbán, akkor el kell fogadnod, hogy még nem érdemled meg azt, aminek megszerzéséért képes voltál letérni a becsületesség útjáról.

4. A Döntés Próbája: Idén egy olyan jelentős kérdéssel találhatod szembe magadat, amelyben neked kell majd döntést hoznod. Az nem fontos, hogy erre azonnal kell-e majd reagálnod, vagy kapsz rá haladékot, mert a lényeg az lesz, hogy a döntés egyedül a tiéd lesz.

Naya’il szerint arra ne is számíts, hogy az égiek meg fogják könnyíteni a dolgodat, mert ennek épp az ellenkezőjére készülnek, ugyanis komoly dilemma előtt találhatod magadat. Mérlegelned kell a jót és a rosszat, a helyest és a helytelent.

A próba során nem csak azt kell szem előtt tartanod, hogy jó döntést hozz, hanem a saját és mások érdekeiről sem feledkezhetsz el! Ez a döntés mindenféleképpen hatással lesz az életed további alakulására.

5. A Hűség Próbája: A Hűség Próbája során ki fog derülni, hogy mennyire szereted és mennyire vagy elégedett a pároddal, valamint egyértelmű lesz, hogy mennyire tartasz ki mellette. Naya’il szerint ez a teszt úgy fog kinézni, hogy az égiek csábítókat küldenek hozzád, hogy különféle módszerekkel próbáljanak letéríteni a hűség útjáról. A Próbák Angyala azt tanácsolja, hogy ne érezd rosszul magadat, ha elgondolkodsz a kapcsolatodat illetően, mivel ennek a próbának a célja az, hogy alaposan megvizsgáld a párkapcsolatodat, valamint nézz mélyen a szívedbe!

Ha kiállod a Hűség Próbáját, akkor a szerelmi kapcsolatod sokkal erősebb, megrendíthetetlen lesz. Ha elbuksz, akkor könnyen lehet, hogy eddig rossz partnerrel osztottad meg az életedet, vagy még nem vagy elég érett egy komoly párkapcsolatra.

6. Az Igazmondás Próbája: Az Igazmondás Próbája felbukkanhat egy egyszerű kérdés során, esetleg egy összetett probléma esetén a munkahelyeden vagy az igazságszolgáltatás területén is. Ha átmész a teszten, akkor Naya'il szerint még akkor is nyersz, ha eleinte úgy érzed, hogy inkább vesztettél. Abban az esetben, ha inkább kegyelemre, hazugságra szánod el magad, akkor eleinte úgy tűnhet, hogy nyertél, de hamarosan a bűntudat, vagy a hazugsággal szerzett helyzet, rá fog ébreszteni, hogy igazából vesztettél.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló