Fehér mágiák kezdő boszorkányoknakA vágyaid beteljesítésében segíthetnek ezek a könnyű mágiák.Tisztító tojásvarázs: Szombaton, fogyó hold idején szükséged lesz 2 tojásra, 1 fehér gyertyára,1 pohár vízre és sóra. A kellékek előkészítése után gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd óvatosan dörzsöld vele végig a testedet úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

Isten, és a Szentlélek nevében átvándorol belőlem minden sötét erő ebbe a tojásba.”

Most hints sót a vízbe, aztán üsd bele a tojást, miközben elmondod az alábbi varázsszavakat:

„Isten és a Szentlélek nevében megtisztulok.”

A dolgod most már csak annyi, hogy öntsd ki a tojásos, sós vizet, lehetőleg a szabadba, a gyertyát pedig égesd végig.

Varázslat a szerelem vonzására: Pénteken, növekvő hold idején végezd el ezt a fehér mágiát, amihez szükséged lesz 1 rózsaszín gyertyára, 1 szerelem olajra és néhány hajszáladra. Ha megvannak a kellékek, akkor karcold a nevedet a gyertyába, aztán tekerd köré néhány hajszáladat, kend be a választott szerelem olajjal. Most gyújtsd meg a gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

A szeretet szellemei, jöjjetek a segítségemre, hadd lássam és hadd találhassam meg az igazi szeretetet. Szeretet szellemei, gyertek és segítsetek megtalálni azt a valakit, aki az én lelki társam lehet.”

Égesd végig a gyertyát, miközben képzeld el, hogy találkozol a leendő pároddal.

Szerencse bevonzása: Csütörtökön, növekvő hold idején szükséged lesz 4 zöld gyertyára, 4 csészére, 4 érmére, ásványvízre és rozmarigra. Miután előkészítetted a kellékeket, helyezd az oltárodon négyzet alakba a zöld gyertyákat, amiket aztán gyújts meg.

A négy csészét tedd az otthonod négy sarkába, majd önts a csészékbe rozmaringos vizet, méghozzá úgy, hogy mindegyiknél mondd el az alábbi varázsigét:

Észak/Kelet/Dél/Nyugat szelleme hozzon áldást erre a házra és a benne élőkre. Szerencse kísérjen utamon!”

Ezután hagyd úgy a kellékeket éjszakára, ahogy vannak. Másnap öntsd a csészék tartalmát a felmosóvízhez, és végül mosd fel az otthonodat. Ha ezzel kész vagy, akkor végeztél a varázslattal.

Cipővarázslat a szerelemért: Pénteken, növekvő hold idején végezd el ezt a fehér mágiát, amihez szükséged lesz 2 piros gyertyára, a párod cipőjére és néhány szál hajszáladra. A varázslatot azzal kell kezdened, hogy az egyik gyertyába belekarcolod a nevedet, a másikba a párod nevét, majd gyújtsd meg a gyertyákat.

Ezután tedd egy kevés hajszáladat mind a két cipőbe, és mondd el az alábbi varázsigét:

Fordulj felém szeretettel és bizalommal. Fordulj felém türelemmel és megértéssel. Fordulj felém jó és rossz időben egyaránt, mert én a társad vagyok, akit a sors rendelt el neked.”

Most már csak annyit kell tenned, hogy képzeld el a vágyaidat, és kész is vagy a varázslattal.

Könnyű gyógyítási mágia: Ezt a varázslatot, amit szerdán, növekvő hold idején a legcélszerűbb bevetni. A mágiához szükséged lesz 1 fehér gyertyára, annyi piros gyertyára, ahány beteg számára végzed el a varázslatot és szentelt vízre. A kellékek előkészítése után minden piros gyertyába karcold bele egy-egy beteg nevét, majd hints szentelt vizet a gyertyákra.

A piros gyertyákat helyezd el körbe úgy, hogy a fehér gyertya legyen közepén, majd gyújtsd meg az összes gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

Körbevesz az égiek gyógyító fénye és aki ebben a szent körben tartózkodik, annak teste és lelke maradéktalanul meggyógyul, mert az angyalok védelme alatt állnak.”

Égesd végig a gyertyákat. Közben képzeld el addig, amíg jól esik, hogy meggyógyultál, vagy meggyógyultak azok, akikért a varázslatot bemutatod.

(Forrás: noiportl.hu)

Ajánló

Ajánló